Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(lucero @ 2010 01 28, 19:21)
Wow saunu thumbup.gif o kokius tu vaistus geri ? jie slopina skydliauke ar aktyvina ?g.gif

as geriu carbimazol, tas pats lt metizolis
Atsakyti
Ai tai tu sergi hiperfunkcija smile.gif per daug aktyvia skydliauke wink.gif
as va grizau katik is endo tai TTH 2,12 , SAKE KOMPENSUOTA JAU MANO SKYDLIAUKE , PALIKO 75MG thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 29, 16:10)
Ai tai tu sergi hiperfunkcija smile.gif per daug aktyvia skydliauke wink.gif
as va grizau katik is endo tai TTH 2,12 , SAKE KOMPENSUOTA JAU MANO SKYDLIAUKE , PALIKO 75MG thumbup.gif

šaunios naujienos thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,merginos mirksiukas.gif
As jau rami del savo mazgeli bigsmile.gif ,bet ka pagalvojau...ir nutariau su jumis gathering.gif
ka galite patarti pagerti arba patepti kad mazdeliu maziau butu???
gerai as cia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2010 01 29, 17:41)
Sveiki,merginos mirksiukas.gif
As jau rami del savo mazgeli bigsmile.gif ,bet ka pagalvojau...ir nutariau su jumis  gathering.gif
ka galite patarti pagerti  arba patepti kad mazdeliu maziau butu???
gerai as cia lotuliukas.gif

g.gif schmoll.gif blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 01 29, 15:10)

4u.gif labai šaunu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos.Aš vos gyva... doh.gif
Skauda kaklinę stuburo dalį,todėl su įtvaru sėdžiu ir skauda....SKYDLIAUKĘ doh.gif (na,bent jau manau,kad ją skauda,nors prisitikiu,kad gal dar prie to,kad panarinau kaklą dar ir pasidariau raumenim kažką doh.gif ).
Skausmas stiprėja nuryjant,įtempus kaklą skauda ties trachėja...
Niekad neesą skaudėję dar :verysad Nesuprantu kas darosi...Skauda tik vieną pusę,bet taip šlykščiai.Nežinau ką daryt...nes sakė vaistininkė,kad daugiau nieko nuo skausmo gert negaliu,nes ir taip geriu daug priešuždegiminių,tai jie turi padėt.O dar,kalbėjau su gydytoja,tai sakė,kad gerai,kad geriu priešuždegiminius (juos šiaip geriu dėl artrito),nes sakė,kad nežinia kaip žiauru būtų be jų doh.gif Bet šiaip liepė mažint dozę viena gydytoja,kita liepė nemažint,aš pati nemažinu,nes negaliu,skauda,nors norėčiau bent sumažint,nes labai opėja burna nuo jų doh.gif
Žodžiu..gal pašildyt tą skydliaukę?
Atsakyti
Sveikos,merginos 4u.gif
Nezinau,ar cia pataikiau,bet esu susirupinusi del savo mamos verysad.gif
Pries gerus 4 metus Vilniaus onkologiniame jai iseme skydliauke,na negerumu ten rado ir pasalino su viskuo.Iki tol mama buvo labai sveika,pilna energijos,o po sios operacijos pasidare baisus ligonis verysad.gif Uzeina dideli galvos skausmai,tai sanarius ranku skauda,silpnumas,isitempusi visa,na problemu tikrai daug.Daznai darosi tyrimus,nes nustatyti tiroksino doze niekaip neiseina doh.gif
Siandien vel bega darytis tyrimu,nes vel galva sunki,pavargus jauciasi,nors rodos tikrai pailsi verysad.gif Man taip neramu verysad.gif

Atsakyti
O aš savo penkiametę vesiu echoskopuoti verysad.gif Vaikų daktarė pasiūlė, sako jei mamai bėdos, gal ir dukra paveldėjo doh.gif Skundėmės, kad labai prakaituoja delniukai ir pėdutės. Kažin kaip čia mums bus ax.gif
Atsakyti
o man smalsu,jei as geriu l-thyroxin,ir kraujo tyrimas rodo visko norma,ar gali mane pykint nuo skydliaukes?
Atsakyti
manau kad ne , gal cia kokios skrandzio bedos g.gif
Atsakyti
aš nemanau, kad nuo Tiroksino ar skydliaukės pykintų? gal geri kokius vitaminus. Pvz. mane retkarčiais pykindavo nuo perfectil.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 02 vasario 2010 - 16:42