Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

labas vakaras,

Vis paskaitinėju jūsų pašnekesius , bet dėl laiko stokos nįra kada prisijungti į pokalbį.
Man taip pat mazginė striuma ir po gimdymo susiformavo dvi cistos, po biopsijos paaiskejo, kad nepiktybinės thumbup.gif , tačiau skauda dieną ir naktį. Pasiskundžiau, išrašė vaistų, bet nepadeda, darosi diskomfortas net kalbėti ar judėti. Štai ir norisi paklausti ar kuriai skauda ir kaip gelbstitės? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rosenka @ 2010 02 02, 22:20)
labas vakaras,

Vis paskaitinėju jūsų pašnekesius , bet dėl laiko stokos nįra kada prisijungti į pokalbį.
Man taip pat mazginė striuma ir po gimdymo susiformavo dvi cistos, po biopsijos paaiskejo, kad nepiktybinės thumbup.gif , tačiau skauda dieną ir naktį. Pasiskundžiau, išrašė vaistų, bet nepadeda, darosi diskomfortas net kalbėti ar judėti. Štai ir norisi paklausti ar kuriai skauda ir kaip gelbstitės? doh.gif

Man sakė kai skauda ar peršalu,pasiaunu virusą,gert priešuždegiminių (diclofenacą,meloxicamą,nabumetoną),kadangi aš juos geriu nuolat,tai sakė gert ir toliau.Vakar skaudėjo taip gerokai skydliaukės plote,nuėjau į vaistinę ir pasakiau kas yra,tai mano pažįstama vaistininkė nuoširdžiai pasakė,kad tikrai nėra daugiau ką padaryt,kaip tik gert priešuždegiminius nuskausminamuosius.Tai likau nieko nepešus doh.gif
Atsakyti
ir man ypac vakare ir anksti ryte taip skauda ta gerkle turiu diclofenakso bet maniau jis tik sanariam ir stuburo ligom g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 02 02, 23:00)
ir man ypac vakare ir anksti ryte taip skauda ta gerkle turiu diclofenakso bet maniau jis tik sanariam ir stuburo ligom g.gif

Sakė endo,kad būtinai reik gert priešuždegiminius,kai peršali,kad nedidėtų uždegimas skydliaukėj.Diclofenacas paprastai yra skiriamas prie sąnarių ir pns.,bet tinka prie tiroidito.Man tą vieną dieną paskaudėjo ir (tfu tfu tfu) praėjo.
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2010 02 03, 00:07)
Sakė endo,kad būtinai reik gert priešuždegiminius,kai peršali,kad nedidėtų uždegimas skydliaukėj.Diclofenacas paprastai yra skiriamas prie sąnarių ir pns.,bet tinka prie tiroidito.Man tą vieną dieną paskaudėjo ir (tfu tfu tfu) praėjo.

Šis vaistas skiriamas turint stuburo bėdų, bet jei pasiūlė ir padeda, reiktų pabandyti. nes visą dieną tenka šnekėti telefonu, tad taip įsiskauda, kad ojoj, tiesiog pajudėti neina, o apie naktį net nebekalbu blink.gif Nuo priskirto tiroksino nors nebežliumbiu kas sekundę thumbup.gif ir šiaip lyg žvalesnė. Esu girdėjusi, kad rekomenduojama gyventi pajūryje, kur jodo daugiau, įdomu kiek tiesos? Mano gydytojas tylenis, nieko nepaaiškina, nepaklausi jo, tik sąskaitėlę išrašo ir ate. Kartais galvoju , kad nežinau už ką sumokėjau žvėriškus pinigus
Atsakyti
Sveikos, mielosios biggrin.gif
Kaip as jusu pasiilgau wub.gif Nepykit beveik nieko neskaiciau. Matau Lucero reikalai gereja thumbup.gif
Kaip tu, Daivulka laikaisi? Kaip kitoms sekasi?
Mes tai gerai, augam, storejam thumbup.gif Turejom truputi baimes, nes galvojom, kad mazajam hipotiroze, darem tyrimus, buvo lengvai nukrypes tth nuo normos, bet pakartojus tyrimus viskas buvo normose, tai taip ir likom nesuprate kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2010 02 04, 20:09)
Sveikos, mielosios biggrin.gif
Kaip as jusu pasiilgau wub.gif  Nepykit beveik nieko neskaiciau. Matau Lucero reikalai gereja thumbup.gif
Kaip tu,  Daivulka laikaisi? Kaip kitoms sekasi?
Mes tai gerai, augam, storejam thumbup.gif Turejom truputi baimes, nes galvojom, kad mazajam hipotiroze, darem tyrimus, buvo lengvai nukrypes tth nuo normos, bet pakartojus tyrimus viskas buvo normose, tai taip ir likom nesuprate kas ir kaip...

Smagu tave matyti thumbup.gif Dar smagiau girdėti iš tavęs geras naujienas thumbup.gif tik jūs ten aukit, stiprėkit wub.gif
O man gerai thumbup.gif Tik užpustyta kaimuky, bet nieko, ateis pavasaris mirksiukas.gif
Atsakyti
Man liepe nuo vasario 11 dienos gerti nebe 4 o 3 tabletes, dar liepe pasidaryti kraujo tyrimus vasario gale g.gif tik kazi negali pablogeti kraujo tyrimai?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kur prauolėt? Užpustė? bigsmile.gif

Kaip sveikatėlės?

Aš nieko, atrodo neblogai jaučiuos...Geriu po 100 ir žinokit kolkas thumbup.gif ...Nors sakiau, jau po 100 negersiu blush2.gif Kokie tyrimai, nežinau, bet džiaugiuosi bent neprasta savijauta ax.gif
Atsakyti
4u.gif Labukas, dziugu, kad jauties geriau thumbup.gif as tai tebegeriu 75 rolleyes.gif as tai tikrai manau kad su 100 tu pasieksi norma ir sveikata pasitaisys 4u.gif as pasidariau ta nuovira ji bedarydama turbut suvalgiau puse kilo riesutu tai dabar nelabai gera doh.gif lotuliukas.gif gal tas nuoviras koki apsivalyma sukelia? valosi ? g.gif
Atsakyti
o aš tik nusistebėjau, kad sumažėjo potraukis saldumynams, o jis vėl atsirado. Sėdžiu kabinete ir kemšu šokoladą su riešutais ax.gif
Atsakyti
Negundyk lotuliukas.gif man nuo to sokolado jauciu cukrus pakilo nes kiek troskina dabar doh.gif per pms valgiau as tik sokolada vien juo gyva doh.gif blush2.gif
Atsakyti