Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(lucero @ 2010 02 12, 13:18)
Negundyk lotuliukas.gif  man nuo to sokolado jauciu cukrus pakilo nes kiek troskina dabar doh.gif  per pms valgiau as tik sokolada vien juo gyva  doh.gif  blush2.gif

viena visą ir suraitysiu doh.gif būtum netoli, pavaišinčiau biggrin.gif
Atsakyti
Lucero, troskina nuo riesutu. ax.gif
Atsakyti
Sakai, daug ju suvalgiau tai kazko negera nevirskina, zadu net eit zarna ryt sad.gif kaip jusu skrandukai? as galvoju ar tiroksinas musu kepenim kazin nedaro itakos....
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 02 12, 15:03)
Sakai, daug ju suvalgiau tai kazko negera nevirskina, zadu net eit zarna ryt sad.gif kaip jusu skrandukai? as galvoju ar tiroksinas musu kepenim kazin  nedaro itakos....

Isgerk Mezymo ir kita karta nesikarsciuok su kiekiais. Man nuo daugiau riesutu taip buna. ax.gif Siaip skrandziu nesiskundziu.
Atsakyti
Lucero, ligų ieškai ax.gif Žiūriu ir pas kasininkes užsukus buvai. Retkarčiais ir ten užsuku, ba su kasa ir negerai. Netikęs maistas sukelia skausmus, be mezymo ir nošpos nei žingsnio. O šiaip turėtum pasižiūrėti kas negerai. Nors man nuo tiroksino skaudėdavo skrandį, daktarė leido gerti po valgio- na užvalgai kažką: duonos kąsnį, arbatos truputi, na kad nebūtų visai ant tuščio skrandžio. Nors šiaip jį reiktų gerti vos tik atsikėlus, bet aš taip negalėjau, tai gėriau taip kaip man tiko. Kas beliko ax.gif
Atsakyti
Na gal blush2.gif tiesiog neturejau tokiu bedu su virskinimu kokios atsirado man po pusmecio tiroksino gerimo, nors gal cia ne prie ko g.gif nezinau... bet va liezuvis baltas rugstingumas padidejes doh.gif o tau buvo su tulzim blogai? o koks tavo liezuvis ar yra apnasu? g.gif
beje endo sake kad tiroksina jei geri po valgio ar su valgiu tai gauni tik puse jo dozes, taip kad galim tik pries valgi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 12 vasario 2010 - 15:39
QUOTE(lucero @ 2010 02 12, 15:31)
Na gal blush2.gif tiesiog neturejau tokiu bedu su virskinimu kokios atsirado man po pusmecio tiroksino gerimo, nors gal cia ne prie ko g.gif  nezinau... bet va liezuvis baltas rugstingumas padidejes doh.gif o tau buvo su tulzim blogai? o koks tavo liezuvis ar yra apnasu? g.gif

Buvo. Daugiau nebus, nes ir tulžies jau neturiu, išpjovė lauk. Liežuvis kaip liežuvis schmoll.gif Man rado akmenų tulžyje, susiruošė daryti operaciją, bet kraujas netiko: rodė uždegimus, amilazė sukilusi. Padarė tyrimus- pasirodo kasos uždegimas prasidėjo. Visą rudenį gydžiaus ją, o gruodį išoperavo tulžį.
Atsakyti
As tai nezinau kuris man ten organas pilve streikuoja jau uzkniso juodai doh.gif tai tau dabar be tulzies reik labai ziureti ka valgai ? ar visad reik kokius papildus gerti kepenim? nu laikykis, tu stipri 4u.gif kazin nuo ko tau ta tulzis atsake g.gif na vistiek turejo but priezastis del ko tiek ksa tiek tulzis , ar tu valgydavai riebiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2010 02 12, 15:51)
As tai nezinau kuris man ten organas pilve streikuoja jau uzkniso juodai doh.gif tai tau dabar be tulzies reik labai ziureti ka valgai ? ar visad reik kokius papildus gerti kepenim? nu laikykis, tu stipri 4u.gif  kazin nuo ko tau ta tulzis atsake g.gif  na vistiek turejo but priezastis del ko tiek ksa tiek tulzis , ar tu valgydavai riebiai? g.gif

Kad yra tik spėjimai kodėl atsiranda akmenys, bet tikros priežasties nėra. Tiesiog sutrinka tulžies veikla ir tiek. Gydytojas spėjo, kad dabar ypač daug žmonių, gal todėl, kad yra valgomas maistas su visokiais priedais, su E ir pan. O dabar valgau beveik viską, tik riboju keptus, rūkytus produktus. Organizmas pats praneša kas tinka kas ne. Tenka su tuo susitaikyti. Bet tai ne pasaulio pabaiga. Visada galima prisitaikyti, pasukti gyvenimą kita vaga. Taip ir darau thumbup.gif
O tu laikykis, nesinervuok, nes nuo nervų ir skauda skrandį, saugok save. Viskas bus gerai rolleyes.gif
Atsakyti
Va, veiksmas pajudėjo thumbup.gif

Sako riešutų rekomenduojama vienu kartu suvalgyt tiek, kiek telpa į saują mirksiukas.gif Tai kiek tų saujikių buvo , liucero? biggrin.gif

Man kolkas virškinimas thumbup.gif Ypač viduriai susitvarkė padidinus tr. Kolkas neskauda niekur, nors kita vertus, jei kas negerai, tuoj migrena pareina. Va taip man pasireiškia virškinimo bėdos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2010 02 12, 12:25)
Sveikutės  4u.gif

Kur prauolėt? Užpustė?  bigsmile.gif

Kaip sveikatėlės?

Aš nieko, atrodo neblogai jaučiuos...Geriu po 100 ir žinokit  kolkas  thumbup.gif  ...Nors sakiau, jau po 100 negersiu  blush2.gif  Kokie tyrimai, nežinau, bet džiaugiuosi bent neprasta savijauta  ax.gif

Sveika! 4u.gif
neužpustė smile.gif na matai teisingai byloja liaudies išmintis:,,Niekada nesakyk niekada" biggrin.gif, o jei rimtai labai džiugu, kad gerai jautiesi thumbup.gif Kai atitaikoma TR dozė, pagerėja savijauta, nes susinormalizuoja hormonai. thumbup.gif
Atsakyti
Mylėkit ir būkit mylimos wub.gif
user posted image
Atsakyti