Sveikos mergytes,
Turbut jau pora metu skaitineju ,,supermama,, forumiuka. Vis nesiryzau parasyti
Labai tikiuosi, kad priimsite i Jusu draugiska rateli
Neseniai perskaiciau visa ankstesne tema apie skydliaukes problemeles, netgi radau tokiu zinuciu, kurios teige, kad cia yra tokiu merginu, kurios yra (cituoju) gyvos enciklopedijos

Taigi nepasikuklinsiu ir as, ilysiu su savomis problemomis
Kreipiausi pas seimos gydytoja del pratos sveikatos:, padidejes limfmazgis desineje kaklo puseje, prakaitavimas, karscio bangos (cia galbut kad pas mus Ispanijoje rodo apie 40 laipsniu karscio

), jau antri metai, kaip temperatura laikosi virs 37, nuovargis ir t.t. Na ka, nueinu as i poliklinika, daktaras (neina jo sitaip pagarbiai pavadinti) skiria man ibuprofeno, del to mano nelemto limzmazgio

Siaip ne taip issiprasau issamiu kraujo tyrimu, po savaites atsakymas: kraujukas daugmaz geras, neryskus leukocitu padidejimas, rodo kazkoki persirgta virusa, na o skydliauke...
TSH - 10,10 (0,27 - 4,20)
T4 - norma.
Daktaras nieko beveik nepaaiskino, skyre l-tyroxino 25, po menesio kartojam kraujo tyrimus, ziurim ka sako mano TSH. Labai keista kad nesiunte pas endokrinologa, kiek skaiciau, Jus mergytes, sakote, kad turi echoskopuoti, tirti, ar nera suvezejimu ir t.t.
Jis net nieko nebeklause del mano limfmazgio
Pasimeciau, nezinau ar ta mano pakilusi temperatura gali buti nuo skydliaukes ?
Na ir prirasiau, tiesiog esu pilna ivairiausiu baimiu ir klausimu, o atsakymo - nei vieno. Nezinau kas su manimi darosi, kokiu dar tyrimu reikalauti