Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaurietiškas vaikščiojimas

QUOTE(gitulia @ 2013 04 08, 19:04)

Lazdas turėtų padėt išsirink parduotuvėj. Ten reikia žiūrėt pagal ūgį...Tačiau, aišku, ūgis dar nerodiklis, reikia pažiūrėt, su kurio ilgio lazdomis jums patogiau.

Na, žinokit, žiūrint filmuką gali būti nelabai aišku, bet kai pradedi eiti, kažkaip viskas gana paprasta. rolleyes.gif

P.S. Kai turėsit lazdas, pasivaikščiosit nors pora kartų, parašykit įspūdžius. Smalsu blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
O.k. kai prisiruosiu, parasysiu butinai. O kur jus vaikstot - stengiates kokiais neasfaltuotais takeliais vaiksciot ar labiau kokius dviraciu takus renkates?
Atsakyti
Visur vaikštau biggrin.gif

Gyvenu mieste, taigi, nori nenori, kažkokią atkarpą turi pėdinti asfaltu. Bet nieko tokio - tam ant lazdų yra guminiai antgaliai.

Šalia namų yra didžiulis parkas, ten toks malonus takelis - suplūktas smėlis. Tai ten žingsniuoju ištisus metus. Malonu stebėt besikeičiančią gamtą wub.gif

Na, manau, šiaurietiškas ėjimas ne taip ,,dilina" sąnarius kaip bėgimas.

Na, čia apie bėgimą parašiau paguosdama save - bėgioti negaliu dėl sveikatos.
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 04 08, 07:39)
Och, tie vyrai  laugh.gif
Tai prašykit kaip kompensacijos naujų. unsure.gif Tokių, kokių jūs norit rolleyes.gif Be to, gi dviese smagiau vaikščioti.

reikės laugh.gif be abejo, kartu smagiau, tik vaikai per maži, nespės paskui mus smile.gif sad.gif

QUOTE(b.kite @ 2013 04 08, 16:04)
mums pamokos nelabai padejo, info labai daug internete ir filmuku,

drinks_cheers.gif tikrai nėra sudėtinga, kaip gali pasirodyti.

QUOTE(gitulia @ 2013 04 08, 19:22)
O.k. kai prisiruosiu, parasysiu butinai. O kur jus vaikstot - stengiates kokiais neasfaltuotais takeliais vaiksciot ar labiau kokius dviraciu takus renkates?

yra keli antgaliai,priklausomai nuo dangos 4u.gif

QUOTE(Perfect @ 2013 04 08, 19:32)

Na, manau, šiaurietiškas ėjimas ne taip ,,dilina" sąnarius kaip bėgimas.

Tikra tiesa. Aš irgi dėl sveikatos neturėčiau propaguot bėgimo, bet... bet... blush2.gif
Atsakyti
Man begimas labai kelia pulsa, po keliu minuciu begimo, pulsas lipa is bet kokiu normos ribu, tenka pereiti i ejima, ir taip kas kelias minutes. Manau siaurietiskas ejimas mano sirdutei labiau patiktu ir butu tikslingesnis pagal pulso zonas, ilgiau galeciau sportuoti, su begimu pusvalandzio neistraukciau, vaikscioti manau iseitu gerokai ilgiau g.gif
Plius kodel mane jis traukia, kad patogus sportas ir ziema - kai atsala, subjura orai, dviratis tampa nebedraugas, bent jau man, o vaiksciojimas labiau turetu tikti su tinkama apranga.
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2013 04 08, 20:40)

Plius kodel mane jis traukia, kad patogus sportas ir ziema - kai atsala, subjura orai, dviratis tampa nebedraugas, bent jau man, o vaiksciojimas labiau turetu tikti su tinkama apranga.

Tikrai taip. biggrin.gif

Na, neidavau, jei būdavo plikledis ar pūga ax.gif Arba kai būdavau su temperatūra.
Atsakyti
QUOTE(Perfect @ 2013 04 08, 20:46)
Tikrai taip.  biggrin.gif

Na, neidavau, jei būdavo plikledis ar pūga ax.gif Arba kai būdavau su temperatūra.

Aš irgi mieliau renkuosi ėjimą, kol šlapia, ne bėgimą (kedukų gaila), savaitg. 15 km prasiėjau, tik paprastai, nepagalvojau, galėjau pasiimt lazdas doh.gif blush2.gif
Atsakyti
MO, is kokio miesto esi? Galetumem susikoperuot lazdas kartu issirinkt, nusipirkt ir prasieit biggrin.gif
Atsakyti
Ilgio reguliavimas:atsistot suglaudus kojas,paimt lazdas ir pridet prie koju pirstu galu taip,kad rankos butu sulenktos 90laipsn.kampu.
Atsakyti
Dalinuosi ispudziais kaip ir zadejau biggrin.gif
Lazdu dar neturiu, bet siandien pirma karta buvau asmeninej treniruotej pas instruktoriu. Nezinau kaip daug kam atrodo viskas taip paprasta, kad paziurejai filmuka ir eini, bet man po geros valandos darbo su instruktoriumi, atrodo, kad ismokti teisingai vaikscioti, reikes dar bent kokiu triju kartu maziausiai doh.gif
Na nera viskas ten taip viens du ir eini. Reik siuderint rankas su kojom, pradedi galvoti apie teisinga mosta ranka, kojos issiderina, o jei dar galvoji kada lazda paleisti, kada sugriebti, tai apie kojas visai pamirsti, susirikiuoji rankas su kojom, ziurek lazda neteisingai smeigi, rankas lenkt pradedi arba lazda pagauti nebeiseina, ypac neklauso kaire kuno puse.. zodziu mokytis tikrai yra ka, jei nori ne siaip vaikstineti lazdom pasiramsciuodamas, o techniskai teisingai biggrin.gif
Siaip smagus man sportas pasirode, atrodo nugaros raumenys rytoj tikrai skaudes, siandien jau jauciu, kad jie padirbo ir ju tobulinimui tikrai reiketu padrbeti biggrin.gif Atrodo mokslus tesim ir toliau smile.gif
Atsakyti
Ku ku ax.gif ar kas nors vaikstot?
A ax.gif s siandien po antros treniruotes, tai jau smegenyse viskas pradeda deliotis ir jau gana normaliai pavyko prasieiti. Treniruote su apsilimais, spec pratimais ir vaiksciojimu truko 2 val. Geroji dalis - sudeginta 900 kcal. Cia jei aktualu ir kas abejoja del efektyvumo riebalu deginime vaikstant. biggrin.gif Su dviraciu vazinejat sudeginta energija butu beveik ta pati, bet dirba tikrai gerokai maziau raumenu. Rankos ir nugara su dviraciu liepa praktiskai nesportavusios, o vaikstant tikrai geras kruvis tenka virsutinei daliai.
Atsakyti
Gitulia, kuriam mieste čia treniruojiesi?

Truputis info iš fb
Gegužės 04 d. “Sveikas miestas” visus sostinės gyventojus kviečia į „Masinį šiaurietiškojo ėjimo žygį“

Jau nuo kito pirmadienio, Vingio parke, pirmadieniais ir trečiadieniais, 18.30 val., prie estrados, vyks nemokami šiaurietiškojo ėjimo užsiėmimai su VDNOWAS LT ir „Nordic Walking Style“ šiaurietiškojo vaikščiojimo mokyklos instruktore Liliana Radzevičiene.
Atsakyti