į Vilnių netenka atvažiuoti?
Yra dar galimybė identifikuoti forumietę, kuri ten lankosi ir prašyti jos, kad nupirktų, ko norisi, bei išsiųstų
tenka atvaziuosti bet nooris vis greiciau:)o kuriuose taskuose vilniuj galima rasti ar kaune
ŽaliaŽalia Stepono g. - čia ranka paduoti nuo stoties ir pardavinėja mililitrais. Dar PC Mada Laisvės prospekte, bet čia tik pilnomis pakuotėmis, į mėginėlius tikriausia nežaistų. Kaune nežinau, kas prekiauja
aciu uz info:)
QUOTE(Satura @ 2010 06 18, 14:04)
ar esi patenkinta Rugiada? Kaip skalsiai ji naudojasi ir kuo kvepia? 
įdomu, ar po pačios kaukės jauti kokį nors poveikį? Man ji dėl subjektyvių priežasčių gera, t.y. kaip bazė pagerinimams. Aš į ją lašinu AHA vaisių rūgšties mišinio ir laikau
o tie spuogiukai nėra susiję su hormoniniais pokyčiais? Nes taip irgi gali būti
sakyčiau, reikia į Natūralios kosmetikos gamintojų bendrą temą, nes ten tikėčiausia, kad bus daugiausiai plaukus dažančių merginų, kurios ir apie sudėtis nusimano
įdomu, ar po pačios kaukės jauti kokį nors poveikį? Man ji dėl subjektyvių priežasčių gera, t.y. kaip bazė pagerinimams. Aš į ją lašinu AHA vaisių rūgšties mišinio ir laikau
o tie spuogiukai nėra susiję su hormoniniais pokyčiais? Nes taip irgi gali būti
sakyčiau, reikia į Natūralios kosmetikos gamintojų bendrą temą, nes ten tikėčiausia, kad bus daugiausiai plaukus dažančių merginų, kurios ir apie sudėtis nusimano
Tik dabar atrasau
RUGIADA patinka, kuo kvepia nezinau, bet normaliai, o naudojasi taupiai sakyciau
Kaukes poveikis gal ir yra, na aplamai viska pakeitus, truputi oda pagerejo, bet geriausia pasidare kai gavo saules, idegiau ir zymiai graziau snukelis atrodo
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 21, 14:20)
aciu uz info:)
Kaune Argital turi "Aukime kartu". Jie turi Silainiuose ir Savanoriu pr. savo parduotuves. Kazkada man dave kremu pabandyt, bet nezinau ar dabar turi.
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 07 13, 18:27)
Kaune Argital turi "Aukime kartu". Jie turi Silainiuose ir Savanoriu pr. savo parduotuves. Kazkada man dave kremu pabandyt, bet nezinau ar dabar turi.
Turi jie ir gana nemazai Argital produktu. Perku sampuna, tai maciau, kad visko daug pristatyta.
Būtų įdomu sužinoti, gal kas bandė gerti Argital žaliajį molį (na vandenį su tuo moliu). Rašo, kad labai padeda odai...
na va pagaliau isigijau pabandymuj argital kremuko naslaiciu tik nesuprantu kodel jis taip stipriai kvepia citrinzole
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 19, 14:49)
na va pagaliau isigijau pabandymuj argital kremuko naslaiciu tik nesuprantu kodel jis taip stipriai kvepia citrinzole

Man tai melisa jis labiausiai kvepia, jūs nemaišote kažko?
o gal melisos sumises su citrinos nu tikrai toks keistas kvapas
QUOTE(pilveliukas @ 2010 08 22, 08:47)
o gal melisos sumises su citrinos nu tikrai toks keistas kvapas
Mane pradžioje jis irgi erzino, bet panaudojus ilgesnį laiką netgi ramina