Įkraunama...
Įkraunama...

Argital

QUOTE(agnuta @ 2010 05 28, 13:35)
pas mus apie 28 Lt smile.gif

O, tai net sutaupyti pavyko bigsmile.gif
Beje, Romoje per savaitę laiko daug vaikštant po visą miestą pavyko rasti tik 1 eko krautuvėlę. Kosmetikos pasirinkimas joje buvo: Argital, Hauschka, Weleda, ir apie jokius pabandymus kalbos nėjo, labai nustebo, kai paklausiau, ar galima pabandyti rankų kremą bigsmile.gif Sakė ne, kremas geras, kaip Hauschkos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 05 28, 13:43)
O, tai net sutaupyti pavyko  bigsmile.gif
Beje, Romoje per savaitę laiko daug vaikštant po visą miestą pavyko rasti tik 1 eko krautuvėlę. Kosmetikos pasirinkimas joje buvo: Argital, Hauschka, Weleda, ir apie jokius pabandymus kalbos nėjo, labai nustebo, kai paklausiau, ar galima pabandyti rankų kremą  bigsmile.gif Sakė ne, kremas geras, kaip Hauschkos  bigsmile.gif

tikrai taip mirksiukas.gif Roma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 05 27, 23:39)
labai malonios konsistensijos prausiantis, reikia labai mažai(net nemoku tiek paimti biggrin.gif ) ir labai gaivus nes jis toks mėtinis smile.gif

butent! drinks_cheers.gif as juo neatsidziaugiu, tooks taupus ir uch labai patinka bigsmile.gif
Atsakyti
rašau apie Argital kondicionierių plaukams, kaip tik išbandžiau cool.gif

šiaip tai dabar man nesunku suprasti, kodėl jis daug kam nepatinka, nors pati jam jokių didesnių priekaištų neturiu. Konsistencija maloni, bet kai tepasi ant plaukų, jais ne slysta, kaip dauguma kitų, o rodos susigeria. Todėl lengva nepataikyti su doze ir padauginti.

kvapas atskira kalba. Kai Redgrape atidarė pakuotę, man jis kitaip kvepėjo, o tepant ir ant plaukų - kažkokiu pastovėjusiu tarybiniu kremu biggrin.gif Bet kvapas dalykas individualus dalykas, gal kam jis ir labai skaniai kvepia wink.gif

kadangi mano plaukai nėra dažyti, nenusausėję ir apskritai nereikalauja daug maitinimo, tai poveikis po pirmo karto labai patiko - jie purūs, žvilgūs ir minkšti thumbup.gif
Atsakyti
Jau menesi ruosiuos parasyt cia biggrin.gif
SATURA, buvau pas tavo rekomenduota kosmetologe Elyte thumbup.gif . Mano tikslas buvo, kad ji man pasakytu KA NAUDOT (aisku apziurejus veido oda, uzdejus kauke, paciupinejus veida)... Tai pirkau si bei ta (veliau parasysiu) ir dave dar nebloga nuolaida thumbup.gif
Kazkaip kai matau, kiek laiko viskas naudojasi, naudosis, tai sakiau gal kita karta pas ja ir dr.hauscha pirksiu, nes ji su tais 2 produktais dirba...

O del plauku, tau gerai, nedazyti tavo........ O mano 10 metu sviesinti, sugadinti, nusauseja, tai pries kelias savaites nusidaziau tamsiai unsure.gif , kad nebegadint plauku.......... Daziau su milkshake, tipo augaliniai, bet speju, kad jie nieko gero g.gif . Is skaitytu diskusiju seniau, esu uzsirasius, kad dazai "HERBATINT" neblogi. Buvau neseniai parduotuvej vienoj, tai man aiskino, kad dazai "tints of nature" naturalus.... KA MANAI SATURA, GAL GALI KA PATART, KAIP ASE SIU REIKALU ax.gif ?
Sorry, kad nukrypau nuo temos blush2.gif
Cia tie dazai:
http://www.tintsofnature.com.au/
jauciu reiks eit i kitokia tema su siuo klausimu, gal kokia nuoroda idetumet, kur man cia del ju pasireiksti ax.gif
Atsakyti
smagu, kad patiko thumbup.gif Parašyk, ką naudoji ir kuo labiausiai patenkinta 4u.gif

apie plaukų dažus pasakysiu tiek: nedažau pati ir nelabai domiuosi. Tavo įdėtame linke matosi, kad linija yra su sertifikuotais ingredientais. Tai reiškia, kad dalis ingredientų yra gerų, bet visumos, arba pilnų sąrašų čia nėra ir visas produktas, kaip suprantu, nėra sertifikuotas. Kadangi kainos doleriais, matyt, čia yra JAV gamintojas g.gif Tada vertėtų parašyti AŽ shopingui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 18, 10:33)
smagu, kad patiko  thumbup.gif Parašyk, ką naudoji ir kuo labiausiai patenkinta  4u.gif

apie plaukų dažus pasakysiu tiek: nedažau pati ir nelabai domiuosi. Tavo įdėtame linke matosi, kad linija yra su sertifikuotais ingredientais. Tai reiškia, kad dalis ingredientų yra gerų, bet visumos, arba pilnų sąrašų čia nėra ir visas produktas, kaip suprantu, nėra sertifikuotas. Kadangi kainos doleriais, matyt, čia yra JAV gamintojas  g.gif Tada vertėtų parašyti AŽ shopingui biggrin.gif

Naudoju:
1) VEGETALATTE
Milk cleanser with pure essential oils. 200 ml. (mano oda jautri, i raudonuma, mazi spuogiukai, tai patare plaut veida siuo pieneliu)
2)RUGIADA
Facial skin tonic, alcohol-free, with spring water and pure essential oils. 100 ml. (tada purksti veida siuo toniku)
3) Kremas: "propolis cream" (raso face-body g.gif )
4) "Argiltubo" zaliojo molio kauke, 2 kart i savaite sake deti.

Siaip esu viskuo patenkinta, oda lyg geriau atrodo. Pries kauke sake, kad gerai pamasazuot aliejumi (naudoju ersketuogiu), nes tipo riebalas tirbdo riebala, o tada ant virsaus det kauke 10 min.
Bet spuogiukai pas mane ant smilkiniu, prie ausu, baigia is proto isvaryt, atrodo jie niekada nedings.... gal ten kokia bakterija isiveisus, nesuprantu........

Del dazu sudeties, rasysiu. Tik gal zinai i kuria tema man lysti su tuo klausimu ax.gif ? Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 06 18, 13:25)
2)RUGIADA

4) "Argiltubo" zaliojo molio kauke, 2 kart i savaite sake deti.

Bet spuogiukai pas mane ant smilkiniu, prie ausu, baigia is proto isvaryt, atrodo jie niekada nedings.... gal ten kokia bakterija isiveisus, nesuprantu........

Del dazu sudeties, rasysiu. Tik gal zinai i kuria tema man lysti su tuo klausimu ax.gif ? Aciu.

ar esi patenkinta Rugiada? Kaip skalsiai ji naudojasi ir kuo kvepia? smile.gif

įdomu, ar po pačios kaukės jauti kokį nors poveikį? Man ji dėl subjektyvių priežasčių gera, t.y. kaip bazė pagerinimams. Aš į ją lašinu AHA vaisių rūgšties mišinio ir laikau

o tie spuogiukai nėra susiję su hormoniniais pokyčiais? Nes taip irgi gali būti sad.gif

sakyčiau, reikia į Natūralios kosmetikos gamintojų bendrą temą, nes ten tikėčiausia, kad bus daugiausiai plaukus dažančių merginų, kurios ir apie sudėtis nusimano 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 18 birželio 2010 - 14:04
jauciu internetu nelabai galima nusipirkti pabandymuj maza kieki gal kuri bandet taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 20, 16:16)
jauciu internetu nelabai galima nusipirkti pabandymuj maza kieki gal kuri bandet taip g.gif

Ką? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pilveliukas @ 2010 06 20, 15:16)

iš kokio tu miesto? Šiaip tai ne, ŽaliaŽalia apskritai internetinės prekybos neturi - viskas gyvai jų parduotuvėje vyksta smile.gif
Atsakyti
is alytaus kiek ieskojau tai argital pas mus neprekiauja g.gif tik fait sampunais, logona, lavera ir nepriakiauja neobio ie ne o dar sante lug maciau o va ko man reik ir nera g.gif norejau pabandyti argitalio kremu bet didelio kiekio bijau nes labai problemine oda o ju kainas nemazos blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilveliukas: 21 birželio 2010 - 10:50