Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sustiprinti nervų sistemą

Sutinku su tavim. Bet, kad kiti žmonės nesupranta tų skausmų, o mano mama vis juokauja:"Tai ką šįryt tau skauda?". Na pas mane kasdien vis nauji skausmai: galva, širdis, gerklė ir taip vis pakaitom. Košmaras kaip atsibodo cry.gif O tie gydytoa, tai tą patį per tą patį kalba - reikėįs, pajusi ir mesi. Aiškinu jiems, kad nebegaliu be to brudo gyventi, kad neišgėrus prasideda visokie nemalonūs pojūčiai ir neapsakoma baimė cry.gif Nu sunku. bet ką aš čia verksiu.

Taip tu teisi bet as turejau baigti vaistus nes buvau pastojusi tai norom nenorom nutraukiau ir dabar jau gerai jauciuosi ,otaip tai gal niekada buciau nenutraukus vaistu.
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2005 07 06, 13:16)
Taip tu teisi bet as turejau baigti vaistus nes buvau pastojusi tai norom nenorom nutraukiau ir dabar jau gerai jauciuosi ,otaip tai gal niekada buciau nenutraukus vaistu.

vis dėl to gerai patyrę žmonės šneka: "Ištekėsi, prasidės puodai, vaikai ir tada skausmai kažkur nuošaly paliks". Gal tikrai taip ir bus? biggrin.gif
Atsakyti
Vienos baimes dings, kitos atsiras. Tiesiog gal gyvenimas uzgrudins, o gal ir ne. O tada jau prasides senatviniai marazmai blink.gif
Atsakyti
nu nežinau, aš tai prieš visokias tabletes - kuo mažiau, tuo geriau, gana ir taip brudo iš maisto oro etc gaunam blink.gif
įtampą ir pykčio priepolius geriausiai malšina sporto klubas - tikrai - išsikrauni, tokia ramybė užpuola, labai geras vaistas ir sveikas thumbup.gif
na o kai neina užmigt, tai mano brangiausiasis glosto mane ax.gif galvytę, veiduką ax.gif gal vaikiška, bet žinokit ramina nuostabiai - tokia saugi jauties blush2.gif - iškart miegelis suima wub.gif
Atsakyti
QUOTE(plastake @ 2005 07 10, 10:54)
nu nežinau, aš tai prieš visokias tabletes - kuo mažiau, tuo geriau, gana ir taip brudo iš maisto oro etc gaunam  blink.gif
įtampą ir pykčio priepolius geriausiai malšina sporto klubas - tikrai - išsikrauni, tokia ramybė užpuola, labai geras vaistas ir sveikas  thumbup.gif
na o kai neina užmigt, tai mano brangiausiasis glosto mane    ax.gif  galvytę, veiduką  ax.gif gal vaikiška, bet žinokit ramina nuostabiai - tokia saugi jauties  blush2.gif  - iškart miegelis suima  wub.gif

Gaila, bet kartais to neužtenka sad.gif Žinoma mylimojo glamonės ir meilė apsaugo nuo tų pykčių ir depresijų. Džiaukis tuo thumbup.gif
Atsakyti
Labai gerai Magne B6 susileisti į užpakaliuką tongue.gif Veiksminga.
Atsakyti
nu baisu man stogas irgi vaziuoja jau 4 metai namie sedziu.Dar galvojau kad be vaistu pagyvensiu bet matau kad jau nebegaliu nes kencia vaikai ir vyras.Tik problemyte kad nuo nervu vaistus parduoda tik su receptu o man nueiti nera prasmes nes kiek kartu gydytojai sakiau -ji sako neissigalvok tokia jauna o jau su nervais nesamone liepe pagerti arbateliu bet jau nebepadeda Gal zinot kokiu vaistu gali nusipirkti be recepto ir kad veiksmingi butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgelizz @ 2005 07 18, 23:46)
nu baisu man stogas irgi vaziuoja jau 4 metai namie sedziu.Dar galvojau kad be vaistu pagyvensiu bet matau kad jau nebegaliu nes kencia vaikai ir vyras.Tik problemyte kad nuo nervu vaistus parduoda tik su receptu o man nueiti nera prasmes nes kiek kartu gydytojai sakiau -ji sako neissigalvok tokia jauna o jau su nervais nesamone liepe pagerti arbateliu bet jau nebepadeda Gal zinot kokiu vaistu gali nusipirkti be recepto ir kad veiksmingi butu g.gif

[QUOTE]

na tokiu geru vaistu nera be receptu.Reikia butinai eiti pas psihiatra,nes veliau gali liga pereiti i vidaus organus.
Atsakyti
unsure.gif naudojau "acosedum", visokias žolelių arbatėles, buvo prirašę "chronocard" nuo širdelės tabalavimo, dar pati širdies darbą gerinančių lašiukų gerdavau.. daba kažkaip nieko nebegeriu, a, nakvišų aliejuko vyrukas mano nupirko, tai geriu po truputį smile.gif kogero nemažiau svarbu yra dirbti su savimi, pamedituoti, susitaikyti su savimi, pamilti save.. mirksiukas.gif aukščiau nosytę, mamytės, viskas gerai! ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Miglute @ 2004 07 23, 12:30)
Mama man sakydavo, kad truksta kalcio ( ji medike, tai gal ir tiesa) . Bet tai buvo paauglysteje. O dabar kartais traukia koja, kai labai daug vaikstau (pvz kai isdumiam i pajuri ir visa diena "ant koju")

:ax:klysta ir medikai:hm , nes ne kalcio truksta,o kalio, daugiau vartok skysciu (negazuoto mineralinio vandens), dziovintu abrikosu, bananu, bulviu patiekalu ir pomidoru...
Atsakyti
Truputį ramina jonažolių arbata, bet tik ilgiau pavartojus. Ir odai gerai. thumbup.gif Bet jeigu problema rimta, aišku, nepadės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ieva S: 29 liepos 2005 - 17:13
o su jonažolėm atsargiai reiktų, daug kam būna, kad netinka... Ir svarbu daug jų nevartot, nes jos linkusios kaupt radioktyvias medžiagas.
Atsakyti