QUOTE(Amade @ 2010 01 29, 16:36)
na, as galvoju, kad tos "pamerges" dazniausiai buna labai jaunos (18-22 metu tarkim), nori KAZKO YPATINGO, kad jas pastebetu, nuotakos irgi per daug i galvas ima visus pamergiu ozius ir visos turi bereikalingo streso

kaip tikros moteriskes, is sudo nieko prisikuria problemu lygioj vietoj.
geriausia jokiu pamergiu, jei bijai, kad viena ar kita puse liks nepatenkinta ar nemaloniai nustebinta.
pas mane irgi panasiai buvo

net jei ir butu buve tu draugiu ar pusseseriu tinkamu buti pamergemis, vis tiek buciau nusprendus, kad man pamergiu nereikia.
O aš pamergių noriu. Bet jei atsiras kokia nors, kuri rodys ožius ir nenorės draugiškai ieškot kompromisų, gražiai pasiūlysiu būt ne pamerge, o paparstu svečiu.
Tikrai neliepsiu vienaip ak kitaip rengtis, nesiožiuosiu ir nediktuosiu savo užgaidų. Turiu tik norą, kad pamergių suknelių medžiaga būtų vienoda ir manau, kad tai nėra labai jau didelė užgaida. Tikrai galima surast bendrą sprendimą.
Papildyta:
QUOTE(vavuum @ 2010 01 29, 16:39)
Tai vat, todel ir sakau, kad reikia buti atsargioms ir aklai nepulti pigaus daikto pirkti... Mano drauge viena laaaabai panasaus modelio is kinieciu e-pardes modeliuka nusiziurejo, bijojo pirkti del kokybes, kadangi buvo pries tai neviena drabuzeli uzsisakiusi ir prastas pasiuvimas buvo, tad pirkosi medziaga, viena is pamergiu buvo siuveja ir visoms pasiuvo suknutes
Sake viskas isejo labai liux, kai tokios pamerges, noreciau ir as tada viso pulko
Na aš artimai pažįstamų siuvėjų neturiu, bet per MB darbą gal gausis siuvėją kokią įdarbint
Papildyta:
Turbt galvosit, kad išprotėju, nu bet tokiso gražios...
Aš dedu vis, dedu...
[attachmentid=192293] [attachmentid=192294]
[attachmentid=192295] [attachmentid=192296]
[attachmentid=192297] [attachmentid=192298]