Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

as taip pat manau, kad pamerges vistiek buna tik lb artimos drauges smile.gif
o draugu rate vistiek ir stiliaus ir grozio samprata lb panasi:)

nezinau man tai nuo sio klausimo jau galva skauda smile.gif is vienos puse lb noriu vienodu sukneliu sad.gif is kitos puse nenoriu kitu zmoniu ipareigoti smile.gif o dar zinant kainas ir siandienine situacija, tai kad as sau leisti galiu, nereiskia kad ir kitas gali, o del to kad drauge db neturi pakankamai pajamu mano inoriams pildyti taps nedrauge ir augus beveik kartu kaip su sese nekviesti i pamerges ? sad.gif net nezinau.... visai neapsisprendus siuo klausimu:)
Atsakyti
Matot yra žmonių kuriuos tu gerai pažįsti ir kvieti, žinodama jų stilių ir t.t. Tačiau yra žmonių, iš jaunojo pusės, galbūt kur tu taip gerai nežinai, o vyrai į stilių kitaip žiūri. smile.gif Tad nėra nieko keisto, kad pasitaiko ir ne visai pritampančių prie viso bendro vaizdo merginų. mirksiukas.gif

Praeitoje temojo, buvo ir taip, kad į vestuves atėjo su balta plevenančia suknele. smile.gif Patikėkit, tokios merginos tikrai priėjusi paprašyčiau palikti šventę. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 29, 14:16)
o tu kada stebejai vestuvininkus... kiekvienam pulke pasitaiko toks kicinis tortas smile.gif visi kulturingai graziai... o va kazkuri mergina sumasto ,kad jau reik buti princese smile.gif
cia manau daugiau draugu merginos taip pasireiskia,nezinodamos pas kokius zmones eina i vestuves smile.gif

na, kadangi as esu buvus tik 2 vestuvese (savo ir seses). Pas mane pulko nebuvo, o sveciai kulturingai paprastai buvo apsirenge, niekas i akis nekrito.
Seses vestuvese buvo pamerges. Ir tai buvo ganetinas bardakelis. Nes buvo problemeliu renkantis sukneles, nes panelyciu nuomones skyresi kardinaliai, plius visu figuros nuo XXL iki XS doh.gif galu gale sutare viena spalva ir kad kiekviena issirinks sau patinkancia suknele. Tai ir atspalviai skyresi, ir modeliai, tai as dziaugiausi, kad pas mane tokiu problemu nebuvo. biggrin.gif
Tai va, tas kicinis tortas daugmaz visur buna, kur buna pulkas, ar kur zmones labai nori pasipuosti, nes juk nedaznai i vestuves eina biggrin.gif Bet del to tu ju is baliaus neisvarai mirksiukas.gif Nu paziuri, pasijuoki slapta uz kampo, kad va, tas ar anas apsirenge kaip klounas ir tiek. Neprieini ir nesakai "gal eik persirengt arba eik is baliaus, nes atrodai klaikiai" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 01 29, 15:01)
Ziuriu pro langa ir mastau, gera sedeti namie tokia diena...

Uoj nejuokaukit!

Tika buvau lauke su šuniuku. Net namo eit nesinorėjo. Šiltai apsirengiau. Pusnys kaikur - vos ne iki kelių. Uždusau nuo lakstymo. Šaltis nebesikandžioja, sniego daug, gražu wub.gif
o kad nebūtų offtopic'as visiškas, tai pridedu suknelių:

[attachmentid=192272] [attachmentid=192273]

[attachmentid=192274] [attachmentid=192276]

[attachmentid=192277] [attachmentid=192278]
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2010 01 29, 15:12)
g.gif  ale bet mastau... kaip turetu atrodyt vaizdas, kai nuotaka pasiuncia pamerge(s) nafik is vestuviu  biggrin.gif  Kazkaip man vaikiskai ir nebrendyliskai skamba tokie pareiskimai. Nes siaip pamergemis (ir siaip sveciais) buna zmones, kuriuos ganetinai gerai pazistat ir isivaizduojat ju "stiliu" . Nu negi gali buti, kad kokia nors pamerge ar svete taip nustebins savo apranga, kad IS TIKRO isvysi pareiskus, kad ji atrodo berysio?  blink.gif
Jei cia perkeltine prasme visos sakot, kad isvytumet, tai tiek to, bet jei nuosirdziai taip mastot, tai as noreciau pakliut i tokias vestuves ir paziuret, kaip jaunoji pasiuncia pamerges toli toli ir pasako, kad jos negraziai atrodo ir kad gali varyt is cia  biggrin.gif Jauciu butu pats isimintiniausias gyvenimo balius  lotuliukas.gif

Jūs turbūt neskaitėt, kaip viena nuotaka pasakojo, kad pamergė norėjo su draugės vestuvine suknele ateit.
Papildyta:
QUOTE(SandritaM @ 2010 01 29, 15:31)
as taip pat manau, kad pamerges vistiek buna tik lb artimos drauges smile.gif
o draugu rate vistiek ir stiliaus ir grozio samprata lb panasi:)

nezinau man tai nuo sio klausimo jau galva skauda smile.gif is vienos puse lb noriu vienodu sukneliu sad.gif is kitos puse nenoriu kitu zmoniu ipareigoti smile.gif o dar zinant kainas ir siandienine situacija, tai kad as sau leisti galiu, nereiskia kad ir kitas gali, o del to kad drauge db neturi pakankamai pajamu mano inoriams pildyti taps nedrauge ir augus beveik kartu kaip su sese nekviesti i pamerges ? sad.gif net nezinau.... visai neapsisprendus siuo klausimu:)

Važiuokit į turgų, pirkit vienodą medžiagą visom ir tegul siuvasi. Tikrai pigiau bus nei nuomotis. Ir gražiau. 4u.gif
Atsakyti
va aukso viduriukas nebrangios ir galima susitart su pamergemis ....

user posted image
user posted image
Atsakyti
Ir kiek tas nebrangios?

Na susitart tai kažin... Jei kokia stambesnė, tai ką čia ir tarsiesi...
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 29, 15:53)
Ir kiek tas nebrangios?

Na susitart tai kažin... Jei kokia stambesnė, tai ką čia ir tarsiesi...

smile.gif) jas siuva pagal ismatavimus o ir kaina apie 20 doleriu smile.gif ir spalva galima pasirinkti ::smile.gif
maciau labai panasiu vienoje parduotuveje is sifono tai tikrai graziai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE((ne)eiline @ 2010 01 29, 14:44)

Jūs turbūt neskaitėt, kaip viena nuotaka pasakojo, kad pamergė norėjo su draugės vestuvine suknele ateit.

g.gif nea, neskaiciau...
ir nezinau, arba as nenormali, kad pulko draugiu neturiu, todel nebuvo net kam i pamerges eit biggrin.gif o tos, ka turiu tai ganetinai nuspejamos ir nei viena nesugalvotu tapti antra jaunaja biggrin.gif
nu nezinau, bet tokios mintys gali kilti tikrai is per didelio noro prisipuosti, ar is savotisko pavydo, kad baliaus esme yra JAUNIEJI, o ne pamerges biggrin.gif
kaip sakiau, seses pora draugiu irgi niekaip nesutiko buti pamergem su trumpom jaunatviskom suknelem (nors figuros kuo puikiausiai butu ta leide). Jos norejo ilgu sukneliu, su korsetais.,.. nu matosi, kad zmones rade proga nori maksimaliai pasipuost, nepaisant to, kad 20-metems lieknoms panelems labai grazu trumpos sukneles biggrin.gif nu tai ka, iki asaru daejo ir apsirenge tom ilgom suknelem su korsetais. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SandritaM @ 2010 01 29, 15:55)
smile.gif) jas siuva pagal ismatavimus o ir kaina apie 20 doleriu smile.gif ir spalva galima pasirinkti ::smile.gif
maciau labai panasiu vienoje parduotuveje is sifono tai tikrai graziai atrodo smile.gif

Gal galit pas mane į AŽ nuorodėlę įmest?
O įdomu, ilgesnę pasiūtų? blink.gif

O čia dar akim paganyt:

[attachmentid=192279] [attachmentid=192280]

[attachmentid=192281] [attachmentid=192282]
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2010 01 29, 15:59)
g.gif  nea, neskaiciau...
ir nezinau, arba as nenormali, kad pulko draugiu neturiu, todel nebuvo net kam i pamerges eit  biggrin.gif  o tos, ka turiu tai ganetinai nuspejamos ir nei viena nesugalvotu tapti antra jaunaja  biggrin.gif
nu nezinau, bet tokios mintys gali kilti tikrai is per didelio noro prisipuosti, ar is savotisko pavydo, kad baliaus esme yra JAUNIEJI, o ne pamerges  biggrin.gif
kaip sakiau, seses pora draugiu irgi niekaip nesutiko buti pamergem su trumpom jaunatviskom suknelem (nors figuros kuo puikiausiai butu ta leide). Jos norejo ilgu sukneliu, su korsetais.,.. nu matosi, kad zmones rade proga nori maksimaliai pasipuost, nepaisant to, kad 20-metems lieknoms panelems labai grazu trumpos sukneles  biggrin.gif nu tai ka, iki asaru daejo ir apsirenge tom ilgom suknelem su korsetais.  lotuliukas.gif

Bet tai va taip ir būna.
Manau, kad nevertina pamergės to, kad nuotakos vietoj to, kad galvotų apie save, stengiasi, žiūri, galvoja, siūlo jom visokius variantus. Juk nori, kad ne tik jom gražu būtų, bet ir pamergės patenkintos. O tos užsispiria kaip ožkos ir viskas.
Ot kur... doh.gif
Ir nuotakom apsirengt sugalvoja.
O dėl tų korsetų tai nežinau. Pažiūrėkit Jūs kai būna abiturientų išleistuvės. Merginom po 18-19metų, o apsirengia kaip bobos...
Neskoninga visai. Tortai vaikštantys...
Atsakyti
Vat pas mane irgi nėra tiek draugių, kad būt pamergėm galėtų. Mb turi brolių, tačiau jie labai jauni ir nesurastume pamergių niekaip. Su pusseserėm ir pusbroliais (visi sukūrę savo šeimas) nebendraujam, kad į vestuves kviesti. Taigi, kaip ir visai porų nėr. smile.gif

Ale čia tiek suknyčių, kad pati sau norėčiau ne vienos spintoje bigsmile.gif
Reiks draugei parodyti, nes ta jau be galvos laksto per salonus hihihi.gif
Atsakyti
Ir nėra baisiai brangios. 79-99 doleriai.
Lietuvoj nuoma 200-300lt.
Tai nusipirkt pigiau gaunasi. Ir tikrai gražios.
Atsakyti
[quote=(ne)eiline,2010 01 29, 16:04]
Gal galit pas mane į AŽ nuorodėlę įmest?
O įdomu, ilgesnę pasiūtų? blink.gif

atsakiau smile.gif
Atsakyti