QUOTE(Reika @ 2010 01 29, 15:01)
Ziuriu pro langa ir mastau, gera sedeti namie tokia diena...
Uoj nejuokaukit!
Tika buvau lauke su šuniuku. Net namo eit nesinorėjo. Šiltai apsirengiau. Pusnys kaikur - vos ne iki kelių. Uždusau nuo lakstymo. Šaltis nebesikandžioja, sniego daug, gražu
o kad nebūtų offtopic'as visiškas, tai pridedu suknelių:
[attachmentid=192272] [attachmentid=192273]
[attachmentid=192274] [attachmentid=192276]
[attachmentid=192277] [attachmentid=192278]
Papildyta:
QUOTE(Amade @ 2010 01 29, 15:12)

ale bet mastau... kaip turetu atrodyt vaizdas, kai nuotaka pasiuncia pamerge(s) nafik is vestuviu

Kazkaip man vaikiskai ir nebrendyliskai skamba tokie pareiskimai. Nes siaip pamergemis (ir siaip sveciais) buna zmones, kuriuos ganetinai gerai pazistat ir isivaizduojat ju "stiliu" . Nu negi gali buti, kad kokia nors pamerge ar svete taip nustebins savo apranga, kad IS TIKRO isvysi pareiskus, kad ji atrodo berysio?
Jei cia perkeltine prasme visos sakot, kad isvytumet, tai tiek to, bet jei nuosirdziai taip mastot, tai as noreciau pakliut i tokias vestuves ir paziuret, kaip jaunoji pasiuncia pamerges toli toli ir pasako, kad jos negraziai atrodo ir kad gali varyt is cia

Jauciu butu pats isimintiniausias gyvenimo balius
Jūs turbūt neskaitėt, kaip viena nuotaka pasakojo, kad pamergė norėjo su draugės vestuvine suknele ateit.
Papildyta:
QUOTE(SandritaM @ 2010 01 29, 15:31)
as taip pat manau, kad pamerges vistiek buna tik lb artimos drauges

o draugu rate vistiek ir stiliaus ir grozio samprata lb panasi:)
nezinau man tai nuo sio klausimo jau galva skauda

is vienos puse lb noriu vienodu sukneliu

is kitos puse nenoriu kitu zmoniu ipareigoti

o dar zinant kainas ir siandienine situacija, tai kad as sau leisti galiu, nereiskia kad ir kitas gali, o del to kad drauge db neturi pakankamai pajamu mano inoriams pildyti taps nedrauge ir augus beveik kartu kaip su sese nekviesti i pamerges ?

net nezinau.... visai neapsisprendus siuo klausimu:)
Važiuokit į turgų, pirkit vienodą medžiagą visom ir tegul siuvasi. Tikrai pigiau bus nei nuomotis. Ir gražiau.