Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

ziurau ta puslapiuka ir nieko idomaus nematau, visos foto vienodos, cia galima pagalvoti,kad tik skirtingom spalvom,kurios irgi kartojasi, merginos tos pacios persirengia. elementarus tiesus siluetas,bet,kazkaip vistiek noretusi spalvu...cia dabar zmones padaromi tik kaip akcentas foto papuosimas
Atsakyti
Na, man tame puslapiukyje patiko kelios foto, kur derinamos detales, ne tik suknytes. Kai kur zaidziama detalem vienos spalvos..Siaip sutinku, kad gana sabloniska. gal dar ir del to, kad tiek daug pavyzdziu vienoj vietoj
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jollicasa: 18 gegužės 2010 - 16:01
Ce neitema bet prisiminiau filma "28 sukmneles" (lietuvei vercia pamerge pagal uzsakyma) kai mergina kaupe spintoje visas sukneles su kuriomis kazkada buvo pamerge tikedamasi kad jas bus proga kada apsivilkti.
gerai, kad dabar madoj lengvos paprastos trumpos sukneles, bet tikrai nenustepciau jei kazkada i mada grystu tos pustos kokios buvo pries keleta metu.
Atsakyti
o man kartais atrodo,kad nuotaka nori,kad pamerges atrodytu baisiau nei ji biggrin.gif
Atsakyti
ce is tos serijos kad motrys puosesi ne del vyru o del kitu moteru biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2010 05 18, 17:44)
sorry,bet tos rozines vienodos sukneles baisios! spalva grazi, bet jau tas virsus ir blizgumas...

jollicasa  4u.gif  saunu,kad esat supratinga, nes visgi pamerges moka uz tas sukneles ir joms jos liks, o kur tu jas pnaudosi? jei jau pasisiuva ar nusiperka pagal save, tai tikiu ir panaudos dar kur nors.

Na as nusipirkai suknele eiti i vestuves (buvau svecias), tos sukneles nei karto daugiau neapsivilkau. tad nemanau, kad pamerge pasisiuvusi raudona suknele su ja dar kazkur iseis, nebent ji ziauriai parasta, eiline suknele, bet ir tai doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 05 18, 18:12)
o man kartais atrodo,kad nuotaka nori,kad pamerges atrodytu baisiau nei ji biggrin.gif

Jei jaunoji neturi skonio, tai ji kartu su pamergem baisiai atrodys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *GUCCI*: 18 gegužės 2010 - 22:11

[/quote]

lotuliukas.gif labai teisingai pasakyta. tik kartais gaila ziureti, kai jaunosioms nuo planavimo gal stogas pavaziuoja doh.gif . Mano viena pazystama renge savo vestuves ir sutarem, kad pamerges nuomosis vienodas suknias. Na, siaip sakyciau rubus ji moka pasirinkti ir kaip nuotaka tai labai graziai atrode, bet jau pamergems suknias parinko tokias, kad nebuvo ne ka sakyti (aisku, sakem, bet gi drauge, nesinori nervint pries tokia svente, tai ejom su isrinktom, mokejom pinigus ir tikrai neatrodem graziai doh.gif )
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 05 19, 00:18)
lotuliukas.gif  labai teisingai pasakyta. tik kartais gaila ziureti, kai jaunosioms nuo planavimo gal stogas pavaziuoja doh.gif . Mano viena pazystama renge savo vestuves ir sutarem, kad pamerges nuomosis vienodas suknias. Na, siaip sakyciau rubus ji moka pasirinkti ir kaip nuotaka tai labai graziai atrode, bet jau pamergems suknias parinko tokias, kad nebuvo ne ka sakyti (aisku, sakem, bet gi drauge, nesinori nervint pries tokia svente, tai ejom su isrinktom, mokejom pinigus ir tikrai neatrodem graziai doh.gif )

na gal jai buvo jos grazios doh.gif lotuliukas.gif bet va jus sutikote su tom suknelem eiti, o kitos butu kaip mat uzprotestavusios doh.gif o tai gal kokia nuotraukyte turit kaip tos suknytes atrode? blush2.gif
Atsakyti
[quote=jollicasa,2010 05 18, 23:18]
[/quote]

lotuliukas.gif labai teisingai pasakyta. tik kartais gaila ziureti, kai jaunosioms nuo planavimo gal stogas pavaziuoja doh.gif . Mano viena pazystama renge savo vestuves ir sutarem, kad pamerges nuomosis vienodas suknias. Na, siaip sakyciau rubus ji moka pasirinkti ir kaip nuotaka tai labai graziai atrode, bet jau pamergems suknias parinko tokias, kad nebuvo ne ka sakyti (aisku, sakem, bet gi drauge, nesinori nervint pries tokia svente, tai ejom su isrinktom, mokejom pinigus ir tikrai neatrodem graziai doh.gif )
[/quote]
Na, aš neseniai irgi vestuvėse dalyvavau, kur tokia pat situacija buvo. Pamergės suknelės na tikrai nekokios buvo, ir bent jau mano nuomone, tai nė vienai iš pamergių ji neatrodė gražiai, niekad tokios vilkusis nebūčiau, bet pakentėjau vieną vakarą. Visgi nuotakos nervinti nesinorėjo. O pati jaunoji tikrai gražiai atrodė ir suknelė faina, net nėr ką lyginti su pamergių. doh.gif
Atsakyti
Na, protestavau as del modelio, nes buvom sesios pamerges ir buvo dvieju modeliu suknytes (3 vienokios,3 kitokios) tokios pacios medziagos. tai per mane liko sesi vienodi modeliai ir dvi splavytes. Zodziu tris buvo sviesiai rozines, trys-sviesiai oranzines. Suknutes buvo ilgos, visos kaip tetulytes atrodem doh.gif
foto namie paieskosiu ryt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 05 18, 14:45)
beja, viena mano pamergiu nuorodele uzrode, daug pavyzdeliu, gal kam pravers mirksiukas.gif
http://www.ariadress...eddingAlbum.htm

labai fainas puslapiukas, galima ideju pasirinkt thumbup.gif

QUOTE(Dzenete @ 2010 05 18, 14:54)
oho ir gausybe, si simpatiska
user posted image
bet vistiek nu tos amerikietiskos nuotraukos keistai ziurisi, kaip dirbtines kokios butu, na truksta naturalumo zmoniu veiduodese, o gal lietuvaites tiesiog grazesnes.

gal lietuvaites ir grazesnes, bet nepamirskit amerikieciai visada daro repeticijas pries vestuves, tai jie visi viska zino, kas, kur, kada ir kaip bus.kadangi pas mus taip nera, nuotraukos naturalesnes smile.gif

QUOTE(Reika @ 2010 05 18, 15:12)

o gal kartais pamerges nori atrodyt graziau negu nuotaka g.gif
Atsakyti
QUOTE(jollicasa @ 2010 05 18, 23:30)
Na, protestavau as del modelio, nes buvom sesios pamerges ir buvo dvieju modeliu suknytes (3 vienokios,3 kitokios) tokios pacios medziagos. tai per mane liko sesi vienodi modeliai ir dvi splavytes. Zodziu tris buvo sviesiai rozines, trys-sviesiai oranzines. Suknutes buvo ilgos, visos kaip tetulytes atrodem doh.gif
foto namie paieskosiu ryt mirksiukas.gif

butinai paieskok , norisi pasiziuret
Atsakyti