ziurau ta puslapiuka ir nieko idomaus nematau, visos foto vienodos, cia galima pagalvoti,kad tik skirtingom spalvom,kurios irgi kartojasi, merginos tos pacios persirengia. elementarus tiesus siluetas,bet,kazkaip vistiek noretusi spalvu...cia dabar zmones padaromi tik kaip akcentas foto papuosimas
Na, man tame puslapiukyje patiko kelios foto, kur derinamos detales, ne tik suknytes. Kai kur zaidziama detalem vienos spalvos..Siaip sutinku, kad gana sabloniska. gal dar ir del to, kad tiek daug pavyzdziu vienoj vietoj
Ce neitema bet prisiminiau filma "28 sukmneles" (lietuvei vercia pamerge pagal uzsakyma) kai mergina kaupe spintoje visas sukneles su kuriomis kazkada buvo pamerge tikedamasi kad jas bus proga kada apsivilkti.
gerai, kad dabar madoj lengvos paprastos trumpos sukneles, bet tikrai nenustepciau jei kazkada i mada grystu tos pustos kokios buvo pries keleta metu.
gerai, kad dabar madoj lengvos paprastos trumpos sukneles, bet tikrai nenustepciau jei kazkada i mada grystu tos pustos kokios buvo pries keleta metu.
o man kartais atrodo,kad nuotaka nori,kad pamerges atrodytu baisiau nei ji

ce is tos serijos kad motrys puosesi ne del vyru o del kitu moteru

QUOTE(Reika @ 2010 05 18, 17:44)
sorry,bet tos rozines vienodos sukneles baisios! spalva grazi, bet jau tas virsus ir blizgumas...
jollicasa
saunu,kad esat supratinga, nes visgi pamerges moka uz tas sukneles ir joms jos liks, o kur tu jas pnaudosi? jei jau pasisiuva ar nusiperka pagal save, tai tikiu ir panaudos dar kur nors.
jollicasa

Na as nusipirkai suknele eiti i vestuves (buvau svecias), tos sukneles nei karto daugiau neapsivilkau. tad nemanau, kad pamerge pasisiuvusi raudona suknele su ja dar kazkur iseis, nebent ji ziauriai parasta, eiline suknele, bet ir tai

Papildyta:
QUOTE(Reika @ 2010 05 18, 18:12)
Jei jaunoji neturi skonio, tai ji kartu su pamergem baisiai atrodys
[/quote]

QUOTE(jollicasa @ 2010 05 19, 00:18)

na gal jai buvo jos grazios

[quote=jollicasa,2010 05 18, 23:18]
[/quote]
labai teisingai pasakyta. tik kartais gaila ziureti, kai jaunosioms nuo planavimo gal stogas pavaziuoja
. Mano viena pazystama renge savo vestuves ir sutarem, kad pamerges nuomosis vienodas suknias. Na, siaip sakyciau rubus ji moka pasirinkti ir kaip nuotaka tai labai graziai atrode, bet jau pamergems suknias parinko tokias, kad nebuvo ne ka sakyti (aisku, sakem, bet gi drauge, nesinori nervint pries tokia svente, tai ejom su isrinktom, mokejom pinigus ir tikrai neatrodem graziai
)
[/quote]
Na, aš neseniai irgi vestuvėse dalyvavau, kur tokia pat situacija buvo. Pamergės suknelės na tikrai nekokios buvo, ir bent jau mano nuomone, tai nė vienai iš pamergių ji neatrodė gražiai, niekad tokios vilkusis nebūčiau, bet pakentėjau vieną vakarą. Visgi nuotakos nervinti nesinorėjo. O pati jaunoji tikrai gražiai atrodė ir suknelė faina, net nėr ką lyginti su pamergių.
[/quote]

[/quote]
Na, aš neseniai irgi vestuvėse dalyvavau, kur tokia pat situacija buvo. Pamergės suknelės na tikrai nekokios buvo, ir bent jau mano nuomone, tai nė vienai iš pamergių ji neatrodė gražiai, niekad tokios vilkusis nebūčiau, bet pakentėjau vieną vakarą. Visgi nuotakos nervinti nesinorėjo. O pati jaunoji tikrai gražiai atrodė ir suknelė faina, net nėr ką lyginti su pamergių.

Na, protestavau as del modelio, nes buvom sesios pamerges ir buvo dvieju modeliu suknytes (3 vienokios,3 kitokios) tokios pacios medziagos. tai per mane liko sesi vienodi modeliai ir dvi splavytes. Zodziu tris buvo sviesiai rozines, trys-sviesiai oranzines. Suknutes buvo ilgos, visos kaip tetulytes atrodem
foto namie paieskosiu ryt

QUOTE(jollicasa @ 2010 05 18, 14:45)
beja, viena mano pamergiu nuorodele uzrode, daug pavyzdeliu, gal kam pravers
http://www.ariadress...eddingAlbum.htm

http://www.ariadress...eddingAlbum.htm
labai fainas puslapiukas, galima ideju pasirinkt

QUOTE(Dzenete @ 2010 05 18, 14:54)
oho ir gausybe, si simpatiska

bet vistiek nu tos amerikietiskos nuotraukos keistai ziurisi, kaip dirbtines kokios butu, na truksta naturalumo zmoniu veiduodese, o gal lietuvaites tiesiog grazesnes.

bet vistiek nu tos amerikietiskos nuotraukos keistai ziurisi, kaip dirbtines kokios butu, na truksta naturalumo zmoniu veiduodese, o gal lietuvaites tiesiog grazesnes.
gal lietuvaites ir grazesnes, bet nepamirskit amerikieciai visada daro repeticijas pries vestuves, tai jie visi viska zino, kas, kur, kada ir kaip bus.kadangi pas mus taip nera, nuotraukos naturalesnes

QUOTE(Reika @ 2010 05 18, 15:12)
o gal kartais pamerges nori atrodyt graziau negu nuotaka

QUOTE(jollicasa @ 2010 05 18, 23:30)
Na, protestavau as del modelio, nes buvom sesios pamerges ir buvo dvieju modeliu suknytes (3 vienokios,3 kitokios) tokios pacios medziagos. tai per mane liko sesi vienodi modeliai ir dvi splavytes. Zodziu tris buvo sviesiai rozines, trys-sviesiai oranzines. Suknutes buvo ilgos, visos kaip tetulytes atrodem

butinai paieskok , norisi pasiziuret