Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(Wunderbar @ 2010 05 19, 21:51)
O man antroji, jei buciau pamerge, jos noreciau biggrin.gif apskritai tokio tipo sukneles daug kam tinka, o va tos pirmosios, su sleikutem plonom - ne visom, pvz jei krutine didele, arba peciai platus - labai nekaip atrodo.

o kaip jei krutine labai maza, tada manot tas antras irgi tinkamas?
Atsakyti
QUOTE(redata @ 2010 05 19, 23:42)

Manau, galti truputi kabeti kaip maisas g.gif
Atsakyti
QUOTE(redata @ 2010 05 19, 23:42)

Jeigu yra įsiuti tie "kaušeliai", tada problemos nėra. Jeigu nėra kaušelių - yra liemenėlių, susisegančių per kaklą wink.gif ir siaip, man kažkaip ir ant mažesnės krūtinės toks tipas geriau atrodo. Galbūt todėl, kad nemėgstu tų plonų šleikučių, taigi atrasčiau priežasčių, kodėl jos blogiau biggrin.gif
Atsakyti
aciu jum visom uz issajyta nuomone 4u.gif
Atsakyti
user posted image

laaabai graziai pamerges cia atrodo wub.gif

user posted image

cia labai idomiai atrodo wub.gif tik nuotaka pradingsta...
Atsakyti

QUOTE(jollicasa @ 2010 05 18, 23:30)
Na, protestavau as del modelio, nes buvom sesios pamerges ir buvo dvieju modeliu suknytes (3 vienokios,3 kitokios) tokios pacios medziagos. tai per mane liko sesi vienodi modeliai ir dvi splavytes. Zodziu tris buvo sviesiai rozines, trys-sviesiai oranzines. Suknutes buvo ilgos, visos kaip tetulytes atrodem doh.gif
foto namie paieskosiu ryt mirksiukas.gif

Ziurejau, ka turiu, bet kompe nera foto, reiks popierini varinata nuskenuot, bet jis kaime, tai greit neikelsiu schmoll.gif verysad.gif

Atsakyti
wau sitos kremines pamerges nerealios, suknytes superines:)))
as tai zinokit turiu savo nuomone, jeigu nori, kad tavo pamerges vilketu tai ka jaunoji nori, tai pati ir pirk suknytes joms. blem drauge susidure su viena situacija, kai ejo i pamerges ir jaunoji liepe nusipirkti sukneles uz 400lt. na atsiprasau, kam darytis vestuves kitu saskaita. Pirko visos, ir ejo, tylejo.. nes pigesniu mat jaunoji nerado:"DDDDDDDDD
Ir dar na as tai niekaip nesuprantu, ko jums ta ruzava spalva tokia grazi? man tai toks banaluma,s juk pilna visokiu spalvyciu, kurios labai grazios. na tarkim pries tai emrginos ideta ta kremine, sitaip zavu ir modelis toks super:)
ai dar pameginkit pasiziuret kokioj internetineje parduotuveje ten juk pilna sukneliu ir nebrangios, siuntima snebrangus.
as tik noreciau palinkeji jaunosios, nepreivartaukit su savo norais pamergiu!! neversik ju deveti to, kas joms nepatinka, juk jei ant jusu uzvilktu suknele, kuri jums nepatinka, erzina spalva ir dar modelis negula. tai kaip jus jaustumetes? be nuotaikos... tad labai nuosirdziai linkiu, duokit laisve ir priimkit bendrus kompromisus:)
Atsakyti
Na, as manau, kad bet kuri spalva gali graziai atrodyti, kai tinkamai parenkamas modelis ir aksesuarai, bet kartais tokiu variantu randama, na, kad jau niekaip nebepataisysi padeties doh.gif
as uz kompromisus, bet tik pati besiruosdama vestuvems supratau, kad nera tai lengva, jugi visos skirtingos, o dauguma net nepazystamos, tai principai net prasideda, kuri kuria doh.gif . na, bent mano drauges nesioziuoja, o jei kelios liks baltom varnom, tai tikrai nieko nepakeisiu. Pritariu tai nuomonei, kad nuotaka neturi moralines teises gireztai diktuoti salygas, kai uz viska mokasi pacios pamerges. Kita vertus tikiu, kad buna tokiu atveju (na, man irgi pasitaike), kad viena pamerge jauciasi viska idealiai ismananti ir bando savo nuomone primesti visoms mega_shok.gif
Atsakyti
smile.gif as nusprendziua kad nereikia man apkrauti zmoniu visokiom nesamone ir nedarau pulko visai, kam jis reikalingas. ir taip visi draugai vazines kartu ir bus kartu:)
Atsakyti
QUOTE(Damutte @ 2010 05 20, 12:56)
wau sitos kremines pamerges nerealios, suknytes superines:)))
as tai zinokit turiu savo nuomone, jeigu nori, kad tavo pamerges vilketu tai ka jaunoji nori, tai pati ir pirk suknytes joms. blem drauge susidure su viena situacija, kai ejo i pamerges ir jaunoji liepe nusipirkti sukneles uz 400lt. na atsiprasau, kam darytis vestuves kitu saskaita. Pirko visos, ir ejo, tylejo.. nes pigesniu mat jaunoji nerado:"DDDDDDDDD
Ir dar na as tai niekaip nesuprantu, ko jums ta ruzava spalva tokia grazi? man tai toks banaluma,s juk pilna visokiu spalvyciu, kurios labai grazios. na tarkim pries tai emrginos ideta ta kremine, sitaip zavu ir modelis toks super:)
ai dar pameginkit pasiziuret kokioj internetineje parduotuveje ten juk pilna sukneliu ir nebrangios, siuntima snebrangus.
as tik noreciau palinkeji jaunosios, nepreivartaukit su savo norais pamergiu!! neversik ju deveti to, kas joms nepatinka, juk jei ant jusu uzvilktu suknele, kuri jums nepatinka, erzina spalva ir dar modelis negula. tai kaip jus jaustumetes? be nuotaikos... tad labai nuosirdziai linkiu, duokit laisve ir priimkit bendrus kompromisus:)

Pala pala, o kas liepe i pamerges eiti? smile.gif ir suknele tokia brangia pirktis? Visada galima atsisakyti. Galiausiai sutikusios eiti i pamerges turetu suprast, kad teks vargti su jaunaja ir paisyti jos noru wink.gif Del spalvu, tai man asmeniskai kremines negrazios, nesiziuri, ir nenoriu ju savo vestuvems, o rozine galbut kazkam pati graziausia spalva..ir siaip, ziurint is tos "spalvines" puses, manau balta nuotaka turetu visai graziai atrodyti salia ryskiai rozine spalva apsirengusiu pamergiu.
Pamergems duoti laisve - mazdaug kad kiekviena apsirengtu ka nori? Na o kam tada daryti pulka jeigu taip..
As asmeniskai isrinkau pamergytem sunkia spalva, bet tik veliau suzinojau, kad ji "sunki"- ryskiai violetine. Na bet ne esme. Susitarem is karto, kad sukneliu nuomotis neverta,o tada pasidejo..vienai geriau siutis, mat ji turi pigia siuveja, kita siuvejos neturi, todel geriau pirktis, dar kitai isvis dzin ir t.t. ir pan. Tiesiog kai duodi per daug laisves, irgi buna negerai. Galiausiai mes nusprendem taip - nupirkom pigiai medziaga, tai pamergytei, kuri neturi pazystamos siuvejos, atradau nebrangia,sumoje sukneles gausis maximum 150lt, bet jau kiekviena tures tokia, kokia nori. Isvada - pamergiu suknelem rupinausi ne maziau negu savo vestuvine biggrin.gif bet tokia ta kaina, jei nori, kad viskas butu tai, kai tau patinka. Ir ne visos tos jaunosios pabaisos, tikrai tikiu, kad pagrinde jaunosios yra normalios zmogiskos butybes ir rupinasi savo draugem(pamergem), kad jos atrodytu graziai ir pinigeliu per daug neisleistu wink.gif
Kitas atvejis, kai i poras imami bet kas, ir tu poru buna 10, tada jau pagalvokit, ir jaunajai nemazas vargas turetu buti su visomis deritis.
Atsakyti
pritariu paskutiniai issakytai nuononej. Visada galima sutarti graziai koks klausimas bebutu. pasiulyti savo varianta, isklausyti kitus ir prieiti kompromiso.
Beto manau kad i poras kvieciami vieni is artimiausiu giminiu ar draugu. Tuomet viska sutarti yra dar paprasciau.
Beto nuotaka tikrai neaprenks kazkokiu maisu pamergem smile.gif gi pas ja svajone tobulos vestuves smile.gif

Pvz pas mane taip pat pulkelis nemazas. bus 9 poros, bet tikrai nera jokiu nesklandumu ar pykciu, smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 05 21, 00:53)

drinks_cheers.gif su visomis jusu issakytomis mintimis thumbup.gif nes man taip pat nepatinka kai duodi laisve pamergem, tai jos prisimerka visokiu taskuotu, geletu, baltu doh.gif sukneliu ir is tolo net nesimato kur cia tas pulkas, o gal jo visai nera g.gif nes nesimato, isimaiso tarp sveciu ir lieka tik jaunieji smile.gif man graziausia kai ir modeliukai ir spalvytes buna vienodos suknyciu wub.gif
Atsakyti