Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga

QUOTE(gintarelele @ 2010 07 28, 14:24)
pirkom, yra planas paskui nunesti visas y koky salona ir pasiulyt nupirkt, na nebent visos nores pasilikt jas

geras, as net nzn kad imanoma taip smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 28, 11:36)
geras, as net nzn kad imanoma taip smile.gif  thumbup.gif

manau iseitu, nes sukneles is zinomos parduotuves, penkios vienodos ir tik karta devetos, manau turetu susidomet
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 28, 14:40)
manau iseitu, nes sukneles is zinomos parduotuves, penkios vienodos ir tik karta devetos, manau turetu susidomet

drinks_cheers.gif
o kokioj parduotuvej pirkot, jei ne paslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 28, 12:53)

labai idomi suknute mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 28, 11:43)
drinks_cheers.gif
o kokioj parduotuvej pirkot, jei ne paslaptis? ax.gif

Jokia cia paslaptis. Mes jas jau buvom ziureje anksciau, taciau jos buvo brangios 180 svaru, o kadangi dabar visur UK labai dideli ispardavimai tai nusipirkom uz 80. KarenMillen parduotuvej
Atsakyti
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 28, 11:53)

suknyte gal ir visai simpatiska, tik mano akims tai krutines negraziai ziuretis turetu. Arba nedailiai nufotkinta, arba tas virsus negraziai isirezia i krutine ir ja deformuoja doh.gif nelabai moku paaiskint, bet as zinau, kad man tai labai negrazu. Ir dar jei tas sukneles virsus ganetinai "zemai" buna, tai iskart man asociacija su nutysusia krutine doh.gif
Atsakyti
Eisiu i vestuves i pulka.. suknele raudona, ilga 4u.gif patarkit ar apsimoka pirkt ar nuomuot..? ir kokios kainos ilgu nuomos?
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 29, 22:54)
Eisiu i vestuves i pulka.. suknele raudona, ilga 4u.gif patarkit ar apsimoka pirkt ar nuomuot..? ir kokios kainos ilgu nuomos?

as tai nuomociau, nes su raudona daugiau tikrai niekur neiseiciau mirksiukas.gif
o kainos manau nepriklauso nuo suknutes ilgio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 29, 22:20)
as tai nuomociau, nes su raudona daugiau tikrai niekur neiseiciau mirksiukas.gif

Dar ir kaip zinok priklauso.. unsure.gif ilgos be 300lt nepaimsi.. nu del visu salonu nzn, bet ten kur mano pamergem nuomavom, tai skyres ilgos ir trumpos.. verysad.gif turiu beja caro ruriko laiku ilga raudona sukne.. lotuliukas.gif zmonem pajuokint butu gerai.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2010 07 29, 15:11)
suknyte gal ir visai simpatiska, tik mano akims tai krutines negraziai ziuretis turetu. Arba nedailiai nufotkinta, arba tas virsus negraziai isirezia i krutine ir ja deformuoja  doh.gif  nelabai moku paaiskint, bet as zinau, kad man tai labai negrazu. Ir dar jei tas sukneles virsus ganetinai "zemai" buna, tai iskart man asociacija su nutysusia krutine  doh.gif

dar dedasi ir petneseles, cia tom kurios nori aisku tik dar tada plona juostele atsilenkia prie krutines. beje sita panele nusifotografavo tik del pacio modelio, nepritaikius liemeneles ir pan,
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2010 07 29, 21:54)

Man šį savaitgalį vestuvės - jaunoji pageidavo, kad pamergės būtų su ilgom persikinėm suknelėm. Nuomose išvis nebuvo ko rinktis (spėju raudonų pasirinkimas bus geresnis), kainos iki 150Lt. Jeigu randat normalią nuomoj, patariu nuomotis. Nes gražios parduotuvėje be 300Lt negausit
Papildyta:
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 07 29, 22:20)

Priklauso. Ir dar kaip
Papildyta:
QUOTE(gintarelele @ 2010 07 29, 22:42)
dar dedasi ir petneseles, cia tom kurios nori aisku tik dar tada plona juostele atsilenkia prie krutines. beje sita panele nusifotografavo tik del pacio modelio, nepritaikius liemeneles ir pan,

Man toks klausimas iškilo - o Jūsų pamergytės visos tokio manekeniško sudėjimo? smile.gif
Atsakyti
ale aš iš dalies džiaugiuosi, kad mūsų jaunoji nereiškė jokių pageidavimų modeliams, spalvoms, ilgiams, nes pati puikiai supranta, jog kas tinka vienai, tai nebūtinai tiks kitai. bet iš kitos pusės tai tikrai labai ir labai gražu būna vienodų spalvų suknelės...

man irgi kilo klausimas, kaip ir gutte86, ar visos pamergės tokios figūros, kad tinka šis modelis? smile.gif

o kas turi galimybę pvz. paieškot suknelės ilgėliau/tolėliau, tai manau, kad tektų lėkt į Gariūnus. ten ir kainos mažesnės, nei parduotuvėse, ir nusiderėt truputėlį galima, ir pasirinkimo daug smile.gif

kas dėl nuomų - raudonų ilgų TIKRAI rastumėt, BET nežinau nei kainos, nei suknelės būsenos, kai jau reikės ją pasiimt (visko gali būt, kad gausit išteptą, atplyšusią ar pan., na bet nuo salono priklauso...), bet trumpą raudoną buvau radus už 200Lt ar net šiek tiek daugiau unsure.gif
Atsakyti