Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(Babi* @ 2010 04 10, 21:14)
O dydžiai atitinka? Kiek litais maždaug sumokėjot tarpininkei? Ir ar tiko, patiko maudymukas? blush2.gif 
Aš galvoju dabar, kad gal visai norėčiau bandeau tipo maudymuko. Ar jis tiktų mažai krūtinei? ax.gif

virsaus dydis atitinka... o trusikeliai man didoki... mirksiukas.gif tai siaurinau smile.gif
mano gavosi 150lt.. is vs forumo nauja pirkau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo j.vika: 11 balandžio 2010 - 09:18
QUOTE(diana34 @ 2010 04 07, 13:13)
nium.. gavau jau sendien savo kremuka krutinei ax.gif  tai, kai pasimozosiu - parasysiu kas ir kaip  4u.gif

Na, kaip kremukas, ar padeda? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanncy @ 2010 05 04, 08:34)
Na, kaip kremukas, ar padeda? 4u.gif  4u.gif  4u.gif

num .. reikalai einasi taip .. pagal instrukcija kremuka reikia naudoti maziausiai 6 savaites. as tepuosi tik 4virta savaite, tai pastebejimai butu tokie : pries MM krutine visada buna tokia grazi , pilna.. o po MM - pasmukdavo. dabargi po MM krutine netaip pasmunka g.gif sakyciau mazai kuom skiriasi pries MM ar po thumbup.gif .. del dydzio : dabar pasakyt negaliu ar kas pasikeite ax.gif , kai baigsis 6ta savaite - pamatuosiu apimti ir parasysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
as taip pat mozojuosi kremuka, tik ji uzsisakiau is oriflame, jis dydzio nesuteikia, tik pakelia, ir jau tepuosi antra savaite, rezultatas toks, kad siek tiek graziau atrodo, nors pas mane nera ko kelti, bet grazesne krutu forma patapo ax.gif manau kai baigsiu si kremuka reikes isbandyti tuos kur duoda ir dydzio blush2.gif
Atsakyti
sveikos mazosios smile.gif jungiuosi prie jusu AA smile.gif
atradau tokius silikoninius dalykelius
http://www.migle.lt/...roducts_id=3075
gal kas jau turite?
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2010 05 07, 05:38)
sveikos mazosios  smile.gif  jungiuosi prie jusu AA  smile.gif
gal kas jau turite?

As kazka panasaus turiu smile.gif Pirkau suknelei su atvira nugara,bet tik tai suknelei ir tetinka. doh.gif Silikonas sunkus,tempia mano krutine i apacia ir atrodo,kaip nukarusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2010 05 06, 23:08)
sveikos mazosios  smile.gif  jungiuosi prie jusu AA  smile.gif
gal kas jau turite?

tokius dalykelius maciau "Lyndex" parduotuvej.. zymiai pigiau , tik dabar nepamenu tiksliai kiek kainavo g.gif
Atsakyti
as tai turiu tokia problema, kad man liemeneles kausialiai labai atsivepia (virsutinei dalyje), nebuna priglude, gal as nemoku issirinkti liemeneles, bet man net per drabuzius matosi kad yra tarpas tarp kuno ir 'krutines', o jei bunu su maikute ir reikia pasilenkti tai kazkas baisaus... ar jums taip buna?
pas mane po krutine yra 77 cm o per krutine 84. tai koki tureciau ziureti dydi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 08 gegužės 2010 - 13:33
QUOTE(myglle @ 2010 05 08, 20:58)
as tai turiu tokia problema, kad man liemeneles kausialiai labai atsivepia (virsutinei dalyje), nebuna priglude, gal as nemoku issirinkti liemeneles, bet man net per drabuzius matosi kad yra tarpas tarp kuno ir 'krutines', o jei bunu su maikute ir reikia pasilenkti tai kazkas baisaus... ar jums taip buna?
pas mane po krutine yra 77 cm o per krutine 84. tai koki tureciau ziureti dydi?

Man per krutine tik 77cm lotuliukas.gif O tavo liemeneles su idekliukais? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vidike @ 2010 05 08, 14:38)
Man per krutine tik 77cm  lotuliukas.gif O tavo liemeneles su idekliukais? smile.gif

aS perku tokias kur su jau viduje esamais pakilimais, arba tipo push up.ne tokias kur reikia pacioms tas pagalveles kisti. nemoku paaiskinti blush2.gif
o tai jaigu esi labai smulki ir kuda tai tas 77 visai normalu, bet kaip as su klubais 100 cm tai zinai labai neproporcinga
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 05 08, 22:32)
aS perku tokias kur su jau viduje esamais pakilimais, arba tipo push up.ne tokias kur reikia pacioms tas pagalveles kisti. nemoku paaiskinti  blush2.gif
o tai jaigu esi labai smulki ir kuda tai tas 77 visai normalu, bet kaip as su klubais 100 cm tai zinai labai neproporcinga

As supratau kas per liemeneles mirksiukas.gif Tokiu ir as turiu,bet asmeniskai man geriausiai tinka su idedamomis pagalvelemis,jie graziai pakelia ir suspaudzia :)Artimi zmones pamate mane,klausia,ka papams pasidariai?? lotuliukas.gif
Atsakyti
aciu, paieskosiu as tokiu 4u.gif
Atsakyti