sveikutes,na man cia skaudi ir aktuali tema,pries nestuma turejau irgi nedidelia krutine su pakietinimais liemenukais pirkdavau b dydi ,bet seip yra a numeris tada nekompleksavau nes krutine buvo stangri nenukarusi ir grazi,kai pagimdziau labai isstorejau sveriau 20kg daugiau nei pries gimdyma,kai pieno buvo krutine stovejo kaip pripusta ir dydis buvo trecias,kai nustojau maitinti aisku ji nukaro ir tapo mazesne,dabar praejus 9m po gimdymo as sukudejus esu daugiau nei sveriau pries nestuma,tai krutines is vis nebera a liemenukas per didelis bet beda ta kad ji nutysusi nors ir maza,cia didziausias mano kompleksas ir dar visa sutrukinyjusi,bijau labiausiai vasaros kai reik vaziuot prie ezeru ar i pirtis kokias nezinau kaip issirinkti maudomuka,anksciau pirkdavau atskira bet eidavau tik su savo artmais zmonemis nes turiu pilva nuvagota strijom del to bijau svetimoj vietoj nusirengti,dabar noriu isigyti bendra maudomuka bet noriu toki kad butu su pakietinimais ir kad matytusi kad yra krtuine,bet nerandu niekur tokios,arba bobiskos arba be pakietinimo
QUOTE(vidike @ 2010 05 09, 09:58)
As supratau kas per liemeneles
Tokiu ir as turiu,bet asmeniskai man geriausiai tinka su idedamomis pagalvelemis,jie graziai pakelia ir suspaudzia :)Artimi zmones pamate mane,klausia,ka papams pasidariai?? 
na tokie dalykai tinka optiškai "pasigražint" o kaip ir ką daryt norint juk gražiai atrodytu nuoga?..be operacijos..va kur sunkiausias uždavinys...

Papildyta:
QUOTE(mosquit @ 2010 03 30, 17:00)
na tai aisku
ir isvis pas mus labai jau ta krutine sureiksminta. kiekvienoj kulturoj skirtingos kuno vietos isaukstinamos.pvz kokioj nors afrikos gentelej didelis grozio atributas dideles ausys.specialiai jas tampo.kitur ilgi kaklai,kinijoj senovej mazos kojytes ir t.t.pas mus kazkodel ta krutine.ir kamuojasi vargses moteros ir nervinasi iki pazaliavimo.galetu pagaliau atstot nuo tu krutiniu.juk vaikam maitint jos skirtos,o ne kiekvienam aplinkiniui sposkot ir vertint 

bet kai aš nepriklausau jokiais genčiai Afrikoj, ar negyvenu Kinijoj kur gražu ištampytas kaklas , tai man norisi gražios krūtines betkokia kaina bet be operacijos

Manau,kad be operacijos krutines nepadidinsi
Galima kremukais tepliotis,bet jie tik kazkiek pastangrina ,pakoreguoja forma.Belieka tik susitaikyti ir priimti tokia kokia esi

Labas. jungiuosi ir aš. Labai seniai svajoju apie krūtinę normalaus dydžio. Dabar praktiškai jos nėra - tik pakietinimai it kt gudrybės. . Kompleksų krūva, nes teko iškęsti labai daug pažeminimų (ir dabar tenka). Beje, žiauriausios moterys. Čia mes guodžiamės viena kitai - o gyvenime labai dažnai iš pavydo viena kitą žeidžiame. Rašau iš pavydo, nes juk moterims nereikia su manimi miegoti ir žiauriai narstyti papukus, ar ne? Taigi, suprantu visas, kurios kompleksuoja. Gyvenimo gražesniu tai nepadaro.
QUOTE(Motinėlė @ 2010 05 09, 21:04)
Labas. jungiuosi ir aš. Labai seniai svajoju apie krūtinę normalaus dydžio. Dabar praktiškai jos nėra - tik pakietinimai it kt gudrybės. . Kompleksų krūva, nes teko iškęsti labai daug pažeminimų (ir dabar tenka). Beje, žiauriausios moterys. Čia mes guodžiamės viena kitai - o gyvenime labai dažnai iš pavydo viena kitą žeidžiame. Rašau iš pavydo, nes juk moterims nereikia su manimi miegoti ir žiauriai narstyti papukus, ar ne? Taigi, suprantu visas, kurios kompleksuoja. Gyvenimo gražesniu tai nepadaro.
Pritariu, as butent nuo moters esu nukentejusi, kuri issityciojo is mano mazos krutines. Nors nei vienas vyras nera nieko nesakes apie dydi..
maža krutinė kompensuoja didelis užpakalis

QUOTE(Jovita23 @ 2010 05 10, 09:07)
Pritariu, as butent nuo moters esu nukentejusi, kuri issityciojo is mano mazos krutines. Nors nei vienas vyras nera nieko nesakes apie dydi..
Taigi, taigi... Paremkime viena kitą. O gudrybių tikrai yra. Tik dušinėj nieko nepaslėpsi...
QUOTE(vidike @ 2010 05 09, 18:32)
Manau,kad be operacijos krutines nepadidinsi
Galima kremukais tepliotis,bet jie tik kazkiek pastangrina ,pakoreguoja forma.Belieka tik susitaikyti ir priimti tokia kokia esi 

man tas ir yra aktualiausia , bet kol kas dar NIEKAS nepadėjo... deja
Tai kad yra pakankamai informacijos,kad tai galima padaryti ir natūraliai,aš sugalvojau ir išbandyti
http://flat2fab.com/ čia įrašę savo email'ą galit gauti 5 pagrindinius patarimus kaip tą padaryti,už dyką. Dalis panašios info ir čia: http://www.crazyfort...nugreektea.html
Skamba visai įtikinamai,ir manau labiau verta išbandyt nei įvairius sintetinius kremus ar operaciją

Skamba visai įtikinamai,ir manau labiau verta išbandyt nei įvairius sintetinius kremus ar operaciją

QUOTE(Claude @ 2010 05 10, 15:20)
Tai kad yra pakankamai informacijos,kad tai galima padaryti ir natūraliai,aš sugalvojau ir išbandyti
http://flat2fab.com/ čia įrašę savo email'ą galit gauti 5 pagrindinius patarimus kaip tą padaryti,už dyką. Dalis panašios info ir čia: http://www.crazyfort...nugreektea.html

O ar nesiunčia visokių naujienlaiškių ar kažko panašaus į el. paštą?

QUOTE(Babi* @ 2010 05 10, 15:41)
Nea,atsiunčia nebent kartais dar papildomų patarimų