Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(Claude @ 2010 05 10, 17:03)
Nea,atsiunčia nebent kartais dar papildomų patarimų smile.gif

jei kas išverstu į man suprantama kalbą būtu išvis pasaka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2010 05 10, 18:06)
jei kas išverstu į man suprantama kalbą būtu išvis pasaka biggrin.gif

Ikelk teksta cia ir isvers viska, kas neaisku wink.gif
http://isverstionlin...u-vertejas.html
Atsakyti
o man didele krutine atsosijuojasi su nevaliskumu...na,gal ne taip issireiskiau.turiu omeny,kad pamacius moteri su ispudinu biustu man iskart kyla mintis kad ten viskas suprakaitave,nesvaru...zinau kad kvaila,moterys save prisiziuri ir pan.bet man tiesiog taip yra biggrin.gif nenoreciau dideles krutines schmoll.gif ji turi buti proporcinga tavo visam kunui.
Atsakyti
va butent- proporcinga visam kunui drinks_cheers.gif as ir is "mazuju", bet man pvz ner nepatogumo pries vyra. As tokios nuomones, kad jei jau vyrui kliudytu mano maza krutine, tai nafik tas vyras , nenoreciau su tokiu gyvent schmoll.gif kazkaip man atrodo kiti dalykai gali taip puikiai kompensuoti ta maza krutine kad vyrui net patikt prades biggrin.gif o parintis ir rodyt vyrui kad kompleksuoji tai cia blogiausia
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2010 05 10, 21:24)
o man didele krutine atsosijuojasi su nevaliskumu...na,gal ne taip issireiskiau.turiu omeny,kad pamacius moteri su ispudinu biustu man iskart kyla mintis kad ten viskas suprakaitave,nesvaru...zinau kad kvaila,moterys save prisiziuri ir pan.bet man tiesiog taip yra  biggrin.gif  nenoreciau dideles krutines  schmoll.gif  ji turi buti proporcinga tavo visam kunui.

Oh.......didelės ir nenoriu, norėčiau bet pilno B doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2010 05 10, 15:20)
Tai kad yra pakankamai informacijos,kad tai galima padaryti ir natūraliai,aš sugalvojau ir išbandyti biggrin.gif  http://flat2fab.com/ čia įrašę savo email'ą galit gauti 5 pagrindinius patarimus kaip tą padaryti,už dyką. Dalis panašios info ir čia: http://www.crazyfort...nugreektea.html
Skamba visai įtikinamai,ir manau labiau verta išbandyt nei įvairius sintetinius kremus ar operaciją smile.gif

arbata padidins krutine?? biggrin.gif netikiu
Atsakyti
apie kokia cia arbata raso?
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2010 05 11, 15:00)
arbata padidins krutine?? biggrin.gif  netikiu

Na jei perskaitėt visą straipsnį, tai manau turėjot suprast esmę. Krūtinės augimą, kaip žinia, įtakoja hormonai, su kuo ir yra susijus tos arbatos veikla. Man tai daug realiau skamba,negu didinimas kremais,kurie negali turėt jokios įtakos hormonų sistemai,nebent į juos pačius būtų pridėta hormonų, kas labai negerai ir draudžiama paprastuose kremuose.

Čia rašoma apie vaistinės ožragės arbatą, tiesa, toje kitoje nuorodoje patariama vartoti ją kapsulėmis,kur didesni kiekiai ir papildomai gerti arbatą,bei aprašyti dar keli didinimo būdai. Pati autorė ikėlus savo nuotraukas,kur akivaizdžiai matosi pokyčiai.
Vaistinė ožragė - tai natūralus prieskonis,jos sėklų galima nusipirkt prieskonių parduotuvėse ir darytis arbatą. Dėl kapsulių nežinau,nesidomėjau, nes pati šiek tiek tingiu užsiimt šiuo reikalu biggrin.gif Autorė tvirtina,kad sekant visus nurodymus,daugumos moterų krūtinė padidėjo bent vienu dydžiu
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2010 05 11, 17:17)
Na jei perskaitėt visą straipsnį, tai manau turėjot suprast esmę. Krūtinės augimą, kaip žinia, įtakoja hormonai, su kuo ir yra susijus tos arbatos veikla. Man tai daug realiau skamba,negu didinimas kremais,kurie negali turėt jokios įtakos hormonų sistemai,nebent į juos pačius būtų pridėta hormonų, kas labai negerai ir draudžiama paprastuose kremuose.

Čia rašoma apie vaistinės ožragės arbatą, tiesa, toje kitoje nuorodoje patariama vartoti ją kapsulėmis,kur didesni kiekiai ir papildomai gerti arbatą,bei aprašyti dar keli didinimo būdai. Pati autorė ikėlus savo nuotraukas,kur akivaizdžiai matosi pokyčiai.
Vaistinė ožragė - tai natūralus prieskonis,jos sėklų galima nusipirkt prieskonių parduotuvėse ir darytis arbatą. Dėl kapsulių nežinau,nesidomėjau, nes pati šiek tiek tingiu užsiimt šiuo reikalu biggrin.gif Autorė tvirtina,kad sekant visus nurodymus,daugumos moterų krūtinė padidėjo bent vienu dydžiu

Sveikos, tai gal jau kuri bandete gerti ta arbatele?
Atsakyti
QUOTE(*flower* @ 2010 05 11, 18:30)
Sveikos, tai gal jau kuri bandete gerti ta arbatele?

Pačia arbatą gėriau jau kelis kartus,skonis normalus, įdėjaus medaus, kaip siūloma,visai skanu smile.gif Žinoma rezultato po dvejų kartų nepamatysi biggrin.gif Ir šiaip greičiausiai geriausia būtų gerti būtent kapsules, kartų su arbata,nes kapsulėse vis tiek kiekis daug didesnis smile.gif Bet kažkaip Lietuvoj jų neteko matyt,nebent siųstis.
Dar vienas straipsnis apie tai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Claude: 11 gegužės 2010 - 18:39
QUOTE(Claude @ 2010 05 11, 19:37)
Pačia arbatą gėriau jau kelis kartus,skonis normalus, įdėjaus medaus, kaip siūloma,visai skanu smile.gif Žinoma rezultato po dvejų kartų nepamatysi biggrin.gif Ir šiaip greičiausiai geriausia būtų gerti būtent kapsules, kartų su arbata,nes kapsulėse vis tiek kiekis daug didesnis smile.gif Bet kažkaip Lietuvoj jų neteko matyt,nebent siųstis.
Dar vienas straipsnis apie tai

na reiks pasinagrineti... taciau jau bijau nusivilti- juk cia gali buti eiline reklama
Atsakyti
QUOTE(*flower* @ 2010 05 11, 20:35)
na reiks pasinagrineti... taciau jau bijau nusivilti- juk cia gali buti eiline reklama

Žinoma nebūtinai visiems veiks,bet šita tema straipsnių yra labai daug,o tą pati ožragė yra visiškai pigi smile.gif Ir ta moteris,kur parašė knygą,į emailą atsiunčia už dyką penkis patarimus,nors galėtų ir to nedaryt,bet kaip pati sako,išgyveno ir kompleksavo dėl to pakankamai,dėl to nori padėt kitoms smile.gif
Atsakyti