o kur tada yra pirkti tos arbatos?
QUOTE(Claude @ 2010 05 11, 22:11)
Žinoma nebūtinai visiems veiks,bet šita tema straipsnių yra labai daug,o tą pati ožragė yra visiškai pigi
Ir ta moteris,kur parašė knygą,į emailą atsiunčia už dyką penkis patarimus,nors galėtų ir to nedaryt,bet kaip pati sako,išgyveno ir kompleksavo dėl to pakankamai,dėl to nori padėt kitoms 

Vakar išsiunčiau savo emeila ten, bet dar nieko negavau. Laukiu

QUOTE(myglle @ 2010 05 12, 10:00)
o kur tada yra pirkti tos arbatos?
Ožragės sėklų yra pirkti prieskonių parduotuvėse, kad ir čia . Iš jų ir daroma arbata

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 12, 10:01)
Vakar išsiunčiau savo emeila ten, bet dar nieko negavau. Laukiu
Įdomu ką ji darė, o gal padės. Man daug nereikia, jeigu vienu dydžiu padidėtų būčiau laimingiausia 

Jei gerai atsimenu,man iš karto atsiuntė,pasitikrinkit,ar viską gerai užpildėt

ACIU Claude

Mano irgi maza krutine- tik A dydzio
Mokykloj tai labai kompleksavau, visos panos jau kaip panos, o as berniukas. Iki 12 klases net liemeneles nenesiojau
O dabar visi kompleksai isgaravo- man patinka mano krutine. Nei nukarusi, nei nutysusi, grazios formos, kas kad maza
Ir svarbiausia proporcinga mano sudejimui. Liemeneles perku su "pagalvelem", kuo puikiausiai pakelia ir padidina
Netrukdo nei sportuot, nei judet
Ir tiesa sakant man dideles krutines negrazu. Ir netgi zinau vyru, kuriems labai patinka nedideles krutys "nes jos jautresnes prisilietimams ir grazios"
Kartais tik pagalvoju, ka dpo antro leliuko (kada nors
), jei bus labai "suvalgyta" , noreciau atkurti forma, bet tikrai ne didinti

geriat kas nors ožragę?

as ne, nes nerandu kur pirkti

Sveikos.
Man neseniai suejo 17 metu. Mano krutine visada buvo normali. Mamos krutine labai grazi,didele. Klausiau jos ka daryt,kad tureciau didesne. Sake kad palaukciau dar pora meteliu,paaugs. Bet norisi didesnes krutines dabar,o ne po poros metu. Visada pavydejau toms,kurios turi didele grazia krutine
Pries 2 menesius pradejau eiti i sporto kluba. Ir tik neseniai pamaciau, kad pries ejima sporto kluba labai graziai tikes liemenukas pasidare man per didelis
Labai nustebau ir nusprendziau nedaryt daugiau pratimu,kur dirba krutines raumenys. Esu 1.72,sveriu 54 kg. Figura labai grazi,raumeninga,bet krutine kad ir stangri bet per maza. Patarkit ka daryt daryt. Koki krema naudot.

Man neseniai suejo 17 metu. Mano krutine visada buvo normali. Mamos krutine labai grazi,didele. Klausiau jos ka daryt,kad tureciau didesne. Sake kad palaukciau dar pora meteliu,paaugs. Bet norisi didesnes krutines dabar,o ne po poros metu. Visada pavydejau toms,kurios turi didele grazia krutine

kremai nekažin ką padės..
reik bandeles valgyt.

QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 05 30, 22:08)

QUOTE(bukasacka @ 2010 05 10, 21:24)
o man didele krutine atsosijuojasi su nevaliskumu...na,gal ne taip issireiskiau.turiu omeny,kad pamacius moteri su ispudinu biustu man iskart kyla mintis kad ten viskas suprakaitave,nesvaru...zinau kad kvaila,moterys save prisiziuri ir pan.bet man tiesiog taip yra
nenoreciau dideles krutines
ji turi buti proporcinga tavo visam kunui.