Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

o kur tada yra pirkti tos arbatos?
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2010 05 11, 22:11)
Žinoma nebūtinai visiems veiks,bet šita tema straipsnių yra labai daug,o tą pati ožragė yra visiškai pigi smile.gif Ir ta moteris,kur parašė knygą,į emailą atsiunčia už dyką penkis patarimus,nors galėtų ir to nedaryt,bet kaip pati sako,išgyveno ir kompleksavo dėl to pakankamai,dėl to nori padėt kitoms smile.gif

Vakar išsiunčiau savo emeila ten, bet dar nieko negavau. Laukiu bigsmile.gif Įdomu ką ji darė, o gal padės. Man daug nereikia, jeigu vienu dydžiu padidėtų būčiau laimingiausia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2010 05 12, 10:00)
o kur tada yra pirkti tos arbatos?

Ožragės sėklų yra pirkti prieskonių parduotuvėse, kad ir čia . Iš jų ir daroma arbata smile.gif

QUOTE(V*i*k*a @ 2010 05 12, 10:01)
Vakar išsiunčiau savo emeila ten, bet dar nieko negavau. Laukiu  bigsmile.gif Įdomu ką ji darė, o gal padės. Man daug nereikia, jeigu vienu dydžiu padidėtų būčiau laimingiausia  blush2.gif

Jei gerai atsimenu,man iš karto atsiuntė,pasitikrinkit,ar viską gerai užpildėt smile.gif
Atsakyti
ACIU Claude 4u.gif
Atsakyti
Mano irgi maza krutine- tik A dydzio smile.gif Mokykloj tai labai kompleksavau, visos panos jau kaip panos, o as berniukas. Iki 12 klases net liemeneles nenesiojau biggrin.gif O dabar visi kompleksai isgaravo- man patinka mano krutine. Nei nukarusi, nei nutysusi, grazios formos, kas kad maza tongue.gif Ir svarbiausia proporcinga mano sudejimui. Liemeneles perku su "pagalvelem", kuo puikiausiai pakelia ir padidina smile.gif Netrukdo nei sportuot, nei judet biggrin.gif Ir tiesa sakant man dideles krutines negrazu. Ir netgi zinau vyru, kuriems labai patinka nedideles krutys "nes jos jautresnes prisilietimams ir grazios" biggrin.gif Kartais tik pagalvoju, ka dpo antro leliuko (kada nors biggrin.gif ), jei bus labai "suvalgyta" , noreciau atkurti forma, bet tikrai ne didinti wink.gif
Atsakyti
geriat kas nors ožragę?
4u.gif
Atsakyti
as ne, nes nerandu kur pirkti unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. smile.gif
Man neseniai suejo 17 metu. Mano krutine visada buvo normali. Mamos krutine labai grazi,didele. Klausiau jos ka daryt,kad tureciau didesne. Sake kad palaukciau dar pora meteliu,paaugs. Bet norisi didesnes krutines dabar,o ne po poros metu. Visada pavydejau toms,kurios turi didele grazia krutine verysad.gif Pries 2 menesius pradejau eiti i sporto kluba. Ir tik neseniai pamaciau, kad pries ejima sporto kluba labai graziai tikes liemenukas pasidare man per didelis blink.gif Labai nustebau ir nusprendziau nedaryt daugiau pratimu,kur dirba krutines raumenys. Esu 1.72,sveriu 54 kg. Figura labai grazi,raumeninga,bet krutine kad ir stangri bet per maza. Patarkit ka daryt daryt. Koki krema naudot. verysad.gif
Atsakyti
kremai nekažin ką padės.. 4u.gif reik bandeles valgyt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 05 30, 22:08)
kremai nekažin ką padės..  4u.gif  reik bandeles valgyt.  biggrin.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Valgyciau tas bandeles kad tik galeciau...Nuo ju ne tik lasinukai ant uzpakaliuko ir slaunu dideja,bet ir laikui begant celiulitas atsiranda schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bukasacka @ 2010 05 10, 21:24)
o man didele krutine atsosijuojasi su nevaliskumu...na,gal ne taip issireiskiau.turiu omeny,kad pamacius moteri su ispudinu biustu man iskart kyla mintis kad ten viskas suprakaitave,nesvaru...zinau kad kvaila,moterys save prisiziuri ir pan.bet man tiesiog taip yra  biggrin.gif  nenoreciau dideles krutines  schmoll.gif  ji turi buti proporcinga tavo visam kunui.

lotuliukas.gif pralinskminai lotuliukas.gif
Atsakyti