Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(sija8 @ 2011 03 16, 21:10)
Liemenėles internetu pirkai, ar iš pardės?

Parduotuvej triumpho ir dar laumoj
Atsakyti
Ir aš su A krūtine. Tai turbūt labiausiai mano pasitikėjimą savimi griaunantis dalykas. Stengiuosi save mylėti, bet kartais nepavyksta.

Kol kas geriu KT, tai dar įmanoma tą krūtinę įžiūrėti, bet kai nustosiu, bijau ir pagalvoti. schmoll.gif

vienas mano atradimas - nusiprikau iš La Senzos tokius silikoninius "pakietinimus", net nžn kaip pavadinti. Juos galima įsidėti į bet kokią liemenėlę, pakelti krūtinę, ar bent jau sudaryti įspūdį, kad ten išvis dar kas nors yra. Nuo paprastos, paralono prikimštos liemenėlės skiriasi tuo, kad atrodo tikroviškiau, kadangi silikonas šiek tiek sveria.. Tuo tarpu paralonas yra lengvas ir krūtinė yra aukščiau nei iš tiesų būtų.
user posted image

Vienas minusas - netinka aktyviai veiklai, nes silikonas slidus, ir jei lb pašokinėsite, galit ir pamesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegalle @ 2011 03 19, 14:31)
Ir aš su A krūtine. Tai turbūt labiausiai mano pasitikėjimą savimi griaunantis dalykas. Stengiuosi save mylėti, bet kartais nepavyksta.

Kol kas geriu KT, tai dar įmanoma tą krūtinę įžiūrėti, bet kai nustosiu, bijau ir pagalvoti.  schmoll.gif

vienas mano atradimas - nusiprikau iš La Senzos tokius silikoninius "pakietinimus", net nžn kaip pavadinti. Juos galima įsidėti į bet kokią liemenėlę, pakelti krūtinę, ar bent jau sudaryti įspūdį, kad ten išvis dar kas nors yra. Nuo paprastos, paralono prikimštos liemenėlės skiriasi tuo, kad atrodo tikroviškiau, kadangi silikonas šiek tiek sveria.. Tuo tarpu paralonas yra lengvas ir krūtinė yra aukščiau nei iš tiesų būtų.
user posted image

Vienas minusas - netinka aktyviai veiklai, nes silikonas slidus, ir jei lb pašokinėsite, galit ir pamesti  doh.gif

Jo as irgi tokius turiu tik kai vasara su jais ne kas nes kai susyli idomu kvapa is krutines sklindanti gali uzuost smile.gif
Atsakyti
Juk yra liemeneliu su skyreliu specialiai siems silikonams ir jie ten nelabai kaip gali iskristi. O del kvapo tai kai nesiliecia su oda tai ir nera jokio kvapo, pati naudojau jaunesne budama labai man jie patiko naturaliai atrode smile.gif
Atsakyti
o kam visos tos "vizualines" apgaules? jei krutine maza, arba pasididinkite, arba susitaikykite ir didziuokites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Liepa_ @ 2011 03 21, 00:42)
o kam visos tos "vizualines" apgaules?  jei krutine maza, arba pasididinkite, arba susitaikykite ir didziuokites 4u.gif

Prabilo didžiakrūtė lotuliukas.gif
Atsakyti
tikrai taip biggrin.gif dirbtine didziakrute biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_Liepa_ @ 2011 03 21, 00:42)
o kam visos tos "vizualines" apgaules?  jei krutine maza, arba pasididinkite, arba susitaikykite ir didziuokites 4u.gif

O vat aš pavyzdžiui bijau visokių operacijų ir pan. ir nesiryžčiau tokiai operacijai nors ir labai norėčiau turėti didelę krūtinę. O vat šios "vizualinės" apgaulės padeda jaustis gražiau ir moteriškiau. Kodėl reikėtų jų atsisakyti? nesuprantu.
Atsakyti
na aisku visos tos optines apgaules thumbup.gif bet o kas bus tarkim kada reiks pries savo mylimaji nusimesti pribumbasus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 03 22, 03:06)
na aisku visos tos optines apgaules  thumbup.gif bet o kas bus tarkim kada reiks pries savo mylimaji nusimesti pribumbasus  blink.gif

Na, aš jau turiu vyrą, tai dėl šito nesijaudinu, nes jis puikiai žino mano kūną ax.gif o prie žmonių galima ir pagudrauti smile.gif
Atsakyti
na aisku visos tos optines apgaules  thumbup.gif bet o kas bus tarkim kada reiks pries savo mylimaji nusimesti pribumbasus  blink.gif

Hmm.. na manau, kad visiems nebūtina žinoti, kad ten nieko neturi. Gali juk ir gražiau atrodyti. Aišku su tais pribumbasais irgi nereikia persistengti.
O dėl mylimojo, tai jei jau jis mylimasis, tai manau ne tik į papus žiūrės tongue.gif o jei tik į juos, tai joks jis mylimasis rolleyes.gif
Atsakyti

Ai, ką tie vyrai ten supranta, maniškis kažkada apžiūrinėjo liemenėlę (su pakietinimais) ir stebėjos : storoka tokia, karšta vasarą turėtų būti, ar čia žieminė lotuliukas.gif
Atsakyti