QUOTE(SquezeeHRD @ 2011 04 22, 21:31)
Sveikos merginos,
pagaliau radau sau artima sirdziai tema...zodziu sitas zudantis kompleksas mane zudo nuo pat paauglystes, nu neturiu as tos krutines ir vargu ar kadanors ja beturesiu ( man 23metai). Beda ta kad sis kompleksas man siaubingai trukdo gyventi ir buti laimingai, esu turejus nemazai gerbeju ir vaikinu su kuriais norejau draugauti bet vos draugyste ''pasisilinkdavo'' i intymesne puse as atokdavau ir dingdavau amziams, man budavo labai baisu kad pamate jog neturiu krutines is manes pasisaipys, paniekins ir pasibjaureje paliks, o tada as liksiu nezmoniskai iskaudinta..taip turiu siaubinga kompleksa ir baime myletis, nesioju pacia maziausia liemenele su silikono pagalvelem ir pakelimais bet kad ten tikrai nieko nera ka kelt. VISISKAI NIEKO...jauciuosi visiskai nepilnaverte, nors esu kriauses figuros ir pagal visas proporcijas tureciau nesioti net c dydzio liemenele dbr isvis man jos nereiketu...buciau ir toliau save grauzus su siuo kompleksu jei ne pazintis su vienu vaikinu, jis mane tikrai labai zavi ir noreciau su juo pasimylet. karta jau bandem bet priejus prie tos ''zonos'' kur turetu buti mano krutine-viska nutraukiau. Nezmoniskai isigandau jo reakcijos, galbut tai kvaila ir neismintinga, bet as negaliu atsipalaiduot normaliai visos mano mintys ''tik nelysk ten''...dieve dieve ir kaip taip gyventi?

zinoma ateiity tikrai darysiuos operacija nes negalesiu sitaip visa gyvenima save kankinti...
man baisu kad as tokia nemoteriska neseksuali jam..beprotiskai bijau jo reakcijos ''o kas cia dbr?'' kur tavo krutys?./??...neistversiu...kaip perlipti per save merginos/? atviras pokalbis? nemanau kad supras tas musu moteriskas subtylybes? atstumti? ne negaliu per daug jis man svarbus..nenoriu kad jis manimi nusiviltu ir pradetu dairytis i kitas krutiningasias ir vis galvotu kaip jam nepasiseke..aisku jie jam rupetu tik mano gabaritai tai su manimi jis nebutu..bet juk taip norisi jam buti tobula kad jis butu viskuo patenkintas...

padekit merginos patarkit ka daryti kaip elgtis...ar yra kam buve kaip man? labai lauksiu jusu visu patarimu ir pasisakymu
Žinai ir aš be proto kompleksuoju, dar dirbu trenere, tai nuo sporto pas mane tikrai nedaugėja to turto, nes iš kur, jei nėra riebaliukų tai nėra visur, nors mano figūrytė tokia kriaušiška, nors riestą subiniuką turiu. Aš vis save protinu, kad nėra negražu iš esmės mano kūnas labai primena daininkės Šakiros, o pas ją tai jau tikrai ne pilnas C apie kurį dauguma svajoja

Mano vyrui labai patinka mano krūtinė, tik va, kai viskas pakrypsta rimtos meilės link, pastebiu, jog kartais net užsidengiu

Nors iš tiesų tai mažiausia, kas vyrams rūpi, tai krūtinės dydis, bet va forma svarbi, o kai krūtinė maža, tai paprastai ji puiki

Na, o ateityje galvoju, kad veikiausiai pasididinsiu

didinčiau ir dabar, bet tektų imti paskolą