Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(mazheee @ 2011 03 22, 12:50)
Ai, ką tie vyrai ten supranta, maniškis kažkada apžiūrinėjo liemenėlę (su pakietinimais) ir stebėjos : storoka tokia, karšta vasarą turėtų būti, ar čia žieminė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif reikėjo sakyt, nu nea, tu ką, žieminė juk su kailiu būna lotuliukas.gif
Atsakyti
Bet tai kaip visgi vyrui svarbu didesnė krūtinė. Paskutiniu metu gėriau šiek tiek baltymų, sportuodavau, tai šiek tiek svorio priaugau, nes esu gana liekna. Automatiškai ir krūtinė šiek tiek padidėjo, o dar PMS prisidėjo, tai vyras vakar taip džiaugėsi, kaip mažas vaikas negalėjo nuo jos atsitraukti. Vizualiai ten nieko ypatingo nesimato, bet prisilietus tikrai jaučiasi skirtumas. O šiaip vyras visad sakydavo, kad juk nesvarbu, kad maža ta krūtinė. Vat tokiais momentais ir pamatai vyrų tikrąsias mintis. Bet tai jei nors šiek tiek sumažės krūtinė vėl jausiuos labai nejaukiai, geriau jis nerodytų tokių savo emocijų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 23 kovo 2011 - 09:26
QUOTE(marcipane* @ 2011 03 10, 09:00)
Varau šiandien į vaistinę, pirksiu arbatą  thumbup.gif

pasidalink ispudziais! kaip arbata suveike ar ne?
Atsakyti
QUOTE(jolitukke @ 2011 03 27, 17:07)
pasidalink ispudziais! kaip arbata suveike ar ne?

Nebenusipirkau blush2.gif suabejojau ar galima kai geri KT, nes pankoliai gamina moteriškuosius hormonus, tai pamaniau, kad KT poveikis gali susilpnėti. Pasakykit, kad nusišneku ir tada pirksiu arbatą biggrin.gif

O kaip jums šitos nuotraukos? Pagal vaizdus tai mano krūtinė turėtų būt tarp B ir C, bet pagal išmatavimus A g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marcipane*: 30 kovo 2011 - 11:07
QUOTE(marcipane* @ 2011 03 30, 11:07)
Nebenusipirkau  blush2.gif suabejojau ar galima kai geri KT, nes pankoliai gamina moteriškuosius hormonus, tai pamaniau, kad KT poveikis gali susilpnėti. Pasakykit, kad nusišneku ir tada pirksiu arbatą  biggrin.gif
O kaip jums šitos nuotraukos? Pagal vaizdus tai mano krūtinė turėtų būt tarp B ir C, bet pagal išmatavimus A g.gif

Pas mane ta arbata padeta ant stalo ir vis neprisiruosiu ja pradet gert smile.gif)) Siaip nemanau kad turetu silpnint KT,nes arbata naturali ir siaip neaisku kiek jin ten gamina tu hormonu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 03 22, 13:50)
Ai, ką tie vyrai ten supranta, maniškis kažkada apžiūrinėjo liemenėlę (su pakietinimais) ir stebėjos : storoka tokia, karšta vasarą turėtų būti, ar čia žieminė  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif na mano jau žino su kokia liemenėle mano mažiukai atrodo geriausiai, visai taikliai nuperka apatinius. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegalle @ 2011 03 30, 19:11)
lotuliukas.gif na mano jau žino su kokia liemenėle mano mažiukai atrodo geriausiai, visai taikliai nuperka apatinius.  bigsmile.gif

Aš pati kartais nepataikai, tai ką jau apie vyrą kalbėt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PUPA13 @ 2010 02 05, 18:20)
Kompleksuoju verysad.gif ypac tokiose vietose,kaip papludimys,baseinas,dar kol liemenele su pakietinimu ir apsirengus tai nieko.Kadangi esu kriauses formos figuros tai tikrai ne kaip isrodo.O kas liecia vyra tai kartais pasijuokiame is mazos krutines,o kartais skaudu pasidaro.Kas liecia krutu didinima tai gal ir surinktume pinigeliu ,bet as truputi prisibijau tokiu dalyku.Kaip ten kas po to buna,ar sveikatai nekenkia

Lygiai ta pati situacija, labiausiai kompleksuoju tose vietose, kur reikia pademonstruoti krūtinę, ty baseinai, paplūdimiai, pas draugus į pirtelę kai nuvažiuojam. anksčiau labiau kompleksavau, dabar tiesiog susitaikiau su mintimi kad ji nebeaugs, nes jau 22 metai suėjo.. vaikinas sako kad jam patinka mano mažytė krūtinė, bet tikiu kad džiaugtųsi jeigu turėčiau didesnę. Pvz mano pusseserė nešioja pilno D dydžio krūtinę, tai pajuokaujam kartais, kad kai dievas dalino krūtines ji už mane eilėj stovėjo, o aš nespėjau pribėgti, tai ir davė dvigubai biggrin.gif
O šiaip tai anksčiau labai nervindavausi, bet daug dirbau su savimi ir įtikinau save, kad visgi su maža krūtine nėra jau taip blogai. Žymiai lengviau galima rasti drabužius nei lieknom merginom, su didelėmis krūtinėmis (kaip pvz minėtoji mano pusseserė), lengviau sportuoti, o šiame technologijų amžiuje labai praverčia ir liemenėlės su pakietinimais, pakėlimais ir pan. Kai tokią užsidedu tai pasijaučiu bent jau kažką turinti. Nes šiaip tai naktį jei kas mane apčiupinėtų lengvai sumaišytų su kokia 12mete mergaite pagal krūtinės apimtį doh.gif
Atsakyti
Merginos, kaip sekasi gerti ozrage, ar yra rezultatai po ilgesnio vartojimo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 04 14, 23:42)
Merginos, kaip sekasi gerti ozrage, ar yra rezultatai po ilgesnio vartojimo?  ax.gif

geriu aš tas ožrages, baigiu išgert 180 kapsulių, po 4 per dieną... poveikio - nulis doh.gif gal dar pagert reiks? g.gif bet vis tiek abejoju, ar kas pasikeis rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
pagaliau radau sau artima sirdziai tema...zodziu sitas zudantis kompleksas mane zudo nuo pat paauglystes, nu neturiu as tos krutines ir vargu ar kadanors ja beturesiu ( man 23metai). Beda ta kad sis kompleksas man siaubingai trukdo gyventi ir buti laimingai, esu turejus nemazai gerbeju ir vaikinu su kuriais norejau draugauti bet vos draugyste ''pasisilinkdavo'' i intymesne puse as atokdavau ir dingdavau amziams, man budavo labai baisu kad pamate jog neturiu krutines is manes pasisaipys, paniekins ir pasibjaureje paliks, o tada as liksiu nezmoniskai iskaudinta..taip turiu siaubinga kompleksa ir baime myletis, nesioju pacia maziausia liemenele su silikono pagalvelem ir pakelimais bet kad ten tikrai nieko nera ka kelt. VISISKAI NIEKO...jauciuosi visiskai nepilnaverte, nors esu kriauses figuros ir pagal visas proporcijas tureciau nesioti net c dydzio liemenele dbr isvis man jos nereiketu...buciau ir toliau save grauzus su siuo kompleksu jei ne pazintis su vienu vaikinu, jis mane tikrai labai zavi ir noreciau su juo pasimylet. karta jau bandem bet priejus prie tos ''zonos'' kur turetu buti mano krutine-viska nutraukiau. Nezmoniskai isigandau jo reakcijos, galbut tai kvaila ir neismintinga, bet as negaliu atsipalaiduot normaliai visos mano mintys ''tik nelysk ten''...dieve dieve ir kaip taip gyventi? unsure.gif zinoma ateiity tikrai darysiuos operacija nes negalesiu sitaip visa gyvenima save kankinti...
man baisu kad as tokia nemoteriska neseksuali jam..beprotiskai bijau jo reakcijos ''o kas cia dbr?'' kur tavo krutys?./??...neistversiu...kaip perlipti per save merginos/? atviras pokalbis? nemanau kad supras tas musu moteriskas subtylybes? atstumti? ne negaliu per daug jis man svarbus..nenoriu kad jis manimi nusiviltu ir pradetu dairytis i kitas krutiningasias ir vis galvotu kaip jam nepasiseke..aisku jie jam rupetu tik mano gabaritai tai su manimi jis nebutu..bet juk taip norisi jam buti tobula kad jis butu viskuo patenkintas... blush2.gif padekit merginos patarkit ka daryti kaip elgtis...ar yra kam buve kaip man? labai lauksiu jusu visu patarimu ir pasisakymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SquezeeHRD @ 2011 04 22, 21:31)
Sveikos merginos,
pagaliau radau sau artima sirdziai tema...zodziu sitas zudantis kompleksas mane zudo nuo pat paauglystes, nu neturiu as tos krutines ir vargu ar kadanors ja beturesiu ( man 23metai). Beda ta kad sis kompleksas man siaubingai trukdo gyventi ir buti laimingai, esu turejus nemazai gerbeju ir vaikinu su kuriais norejau draugauti bet vos draugyste ''pasisilinkdavo'' i intymesne puse as atokdavau ir dingdavau amziams, man budavo labai baisu kad pamate jog neturiu krutines is manes pasisaipys, paniekins ir pasibjaureje paliks, o tada as liksiu nezmoniskai iskaudinta..taip turiu siaubinga kompleksa ir baime myletis, nesioju pacia maziausia liemenele su silikono pagalvelem ir pakelimais bet kad ten tikrai nieko nera ka kelt. VISISKAI NIEKO...jauciuosi visiskai nepilnaverte, nors esu kriauses figuros ir pagal visas proporcijas tureciau nesioti  net c dydzio liemenele dbr isvis man jos nereiketu...buciau ir toliau save grauzus su siuo kompleksu jei ne pazintis su vienu vaikinu, jis mane tikrai labai zavi ir noreciau su juo pasimylet. karta jau bandem bet priejus prie  tos ''zonos'' kur turetu buti mano krutine-viska nutraukiau. Nezmoniskai isigandau jo reakcijos, galbut tai kvaila ir neismintinga, bet as negaliu atsipalaiduot normaliai visos mano mintys ''tik nelysk ten''...dieve dieve ir kaip taip gyventi? unsure.gif  zinoma ateiity tikrai darysiuos operacija nes negalesiu sitaip visa gyvenima save kankinti...
man baisu kad as tokia nemoteriska neseksuali jam..beprotiskai bijau jo reakcijos ''o kas cia dbr?'' kur tavo krutys?./??...neistversiu...kaip perlipti per save merginos/? atviras pokalbis? nemanau kad supras tas musu moteriskas subtylybes? atstumti? ne negaliu per daug jis man svarbus..nenoriu kad jis manimi nusiviltu ir pradetu dairytis i kitas krutiningasias ir vis galvotu kaip jam nepasiseke..aisku jie jam rupetu tik mano gabaritai tai su manimi jis nebutu..bet juk taip norisi jam buti tobula kad  jis butu viskuo patenkintas... blush2.gif  padekit merginos patarkit ka daryti kaip elgtis...ar yra kam buve kaip man? labai lauksiu jusu visu patarimu ir pasisakymu ax.gif

Žinai ir aš be proto kompleksuoju, dar dirbu trenere, tai nuo sporto pas mane tikrai nedaugėja to turto, nes iš kur, jei nėra riebaliukų tai nėra visur, nors mano figūrytė tokia kriaušiška, nors riestą subiniuką turiu. Aš vis save protinu, kad nėra negražu iš esmės mano kūnas labai primena daininkės Šakiros, o pas ją tai jau tikrai ne pilnas C apie kurį dauguma svajoja cool.gif Mano vyrui labai patinka mano krūtinė, tik va, kai viskas pakrypsta rimtos meilės link, pastebiu, jog kartais net užsidengiu blush2.gif Nors iš tiesų tai mažiausia, kas vyrams rūpi, tai krūtinės dydis, bet va forma svarbi, o kai krūtinė maža, tai paprastai ji puiki thumbup.gif Na, o ateityje galvoju, kad veikiausiai pasididinsiu biggrin.gif didinčiau ir dabar, bet tektų imti paskolą lotuliukas.gif
Atsakyti