Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

Anksciau turejau nedidele, bet dailios formos krutine. Pakitusi hormonu veikla, rukymo atsisakymas, padidejes svoris padovanojo didesne krutine. Zinot ka? Visiskai nesidziaugiu schmoll.gif Pasiilgau savo mazuliu, ir mano vaikinas myli mane ir mano krutine, bet vis padusauja, kaip jis mego senesny varianta. Jeigu buciau pasididinus krutine, tai turbut kruvinom asarom verkciau doh.gif Kai norai pildosi, ne visada lieki laimingesne, as svajojau apie didesne, bet dabar visiskai ja nesidziaugiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2011 04 24, 20:08)
Anksciau turejau nedidele, bet dailios formos krutine. Pakitusi hormonu veikla, rukymo atsisakymas, padidejes svoris padovanojo didesne krutine. Zinot ka? Visiskai nesidziaugiu schmoll.gif  Pasiilgau savo mazuliu, ir mano vaikinas myli mane ir mano krutine, bet vis padusauja, kaip jis mego senesny varianta. Jeigu buciau pasididinus krutine, tai turbut kruvinom asarom verkciau doh.gif Kai norai pildosi, ne visada lieki laimingesne, as svajojau apie didesne, bet dabar visiskai ja nesidziaugiu smile.gif

Na čia tai mistika... O kas krūtinei ne taip? Jei labai erzina, yra antsvorio metant atsargiai svorį bus viskas kaip buvę.
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 04 24, 20:44)
Na čia tai mistika... O kas krūtinei ne taip? Jei labai erzina, yra antsvorio metant atsargiai svorį bus viskas kaip buvę.

Metu dabar, bet vis dar tokia pati. Nieko jai nera, tiesiog supratau, kad man labiau patiko mazesne. Didesne jauciu labai, kai begioju, sportuoju, net su liemenele, anksciau jokios nenesiodavau kartais, o dabar nebegaliu smile.gif
Atsakyti
Mano krūtinė A dydžio, bet neatrodau lentutė, nors ir nežema esu, bet tie papukai pūpso taip biggrin.gif Man patinka mažutė krūtinė, didesnės nenorėčiau. Turiu kelias push - up liemenėles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AfricanSun @ 2011 04 24, 21:51)
Mano krūtinė A dydžio, bet neatrodau lentutė, nors ir nežema esu, bet tie papukai pūpso taip biggrin.gif Man patinka mažutė krūtinė, didesnės nenorėčiau. Turiu kelias push - up liemenėles  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano vyras sako kad jam mano 'papukai' labai geri nes svarbiausei kad telpa y delna biggrin.gif PMS laikotariu man buna dziugios dienos kadaangi galiu uzsideti kazka su didesne iskirpte thumbup.gif mano didziause svajone silikonine krutine, bet gaila siuo metu dar tokio dziaugsmoo negaliu sau leisti verysad.gif ir seip jei vyras tikrai myli arba tu jam labai patinki tai jam neturetu rupeti tavo krutines dydis nes manau jiems yra svarbesniu dalyku apie ka galvoti smile.gif rytoi ymesiu ft kokius daigciukus as turiu krutinei didinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pudrine @ 2011 05 04, 02:23)
Mano vyras sako kad jam mano 'papukai' labai geri nes svarbiausei kad telpa y delna biggrin.gif PMS laikotariu man buna dziugios dienos kadaangi galiu uzsideti kazka su didesne iskirpte thumbup.gif  mano didziause svajone silikonine krutine, bet gaila siuo metu dar tokio dziaugsmoo negaliu sau leisti verysad.gif  ir seip jei vyras tikrai myli arba tu jam labai patinki tai jam neturetu rupeti tavo krutines dydis nes manau jiems yra svarbesniu dalyku apie ka galvoti smile.gif rytoi ymesiu ft kokius daigciukus as turiu krutinei didinti smile.gif

laukiam foto bigsmile.gif
Atsakyti
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/694/p5040751.jpg/]user posted image[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

user posted image

Siaip gana daug padidina ir iskelia krutine thumbup.gif bet vasara su siais papukais yra labai nepatogu, beprotiskai karsta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mazheee @ 2011 03 22, 12:50)
Ai, ką tie vyrai ten supranta, maniškis kažkada apžiūrinėjo liemenėlę (su pakietinimais) ir stebėjos : storoka tokia, karšta vasarą turėtų būti, ar čia žieminė  lotuliukas.gif

Oi tie vyrai.. lotuliukas.gif
Del savo krutines niekad nekompleksvau...nors ji pas mane maza...bet po gimdymo esu ja nepatenkinta...kadangi nestumo ir maitinimo metu ji buvo tooookia diiiiidele...kad kai kas pamatytado mane negaledavo patiketi, kad taip gali buti...is tokios mazos taip padideti...ir ka jus manot...baigiau maitinti ir krutine susitrauke...bet oda tai ne...zodziu blink.gif Kadangi man tai trukdo, rimati galvoju apie operacija...bet tik po antro vaikelio...
Ir vis sakau ech..grazintu man mano maziukus...tokius kokie buvo...buciau laaabai patenkinta ir nereikia man nei b nei c... lotuliukas.gif
Bet noriu pasakyti viena...mergaites mylekit savo amzucius papukus ir jai didziuokites...paziurekit kiek Holivudo zvaigzdziu neturi isvis krutines...yra nuostabiai grazios ir geidziamos... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindiniete @ 2011 05 14, 05:23)
Oi tie vyrai.. lotuliukas.gif
Del savo krutines niekad nekompleksvau...nors ji pas mane maza...bet po gimdymo esu ja nepatenkinta...kadangi nestumo ir maitinimo metu ji buvo tooookia diiiiidele...kad kai kas pamatytado mane negaledavo patiketi, kad taip gali buti...is tokios mazos taip padideti...ir ka jus manot...baigiau maitinti ir krutine susitrauke...bet oda tai ne...zodziu blink.gif  Kadangi man tai trukdo, rimati galvoju apie operacija...bet tik po antro vaikelio...
Ir vis sakau ech..grazintu man mano maziukus...tokius kokie buvo...buciau laaabai patenkinta ir nereikia man nei b nei c... lotuliukas.gif
Bet noriu pasakyti viena...mergaites mylekit savo amzucius papukus ir jai didziuokites...paziurekit kiek Holivudo zvaigzdziu neturi isvis krutines...yra nuostabiai grazios ir geidziamos... 4u.gif

Na jo pas mene tai pat pries nestuma buvo nors ir nedidele b man patinkati krutine, po maitinimo liko dar mazesni nei buvo ir tai ju nepavadinciau papukais gal greiciau atsikisuse oda biggrin.gif as irgi lygei tai pat noriu operacijos tai pat po antro vaikucio drinks_cheers.gif nes bijau kad po antro gimdymo gali susikraipyti forma ir tik busiu viska dar labiau sugadinus, operacija veltui o silikoniniai papukai iki bampos blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
imeskit foto is interneto kokius maudymukus nesiojate kurie padidina krutine bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mr nobody @ 2011 05 15, 01:40)
imeskit foto is interneto kokius maudymukus nesiojate kurie padidina krutine  bigsmile.gif

tokį

Platintojos sako, kad padidina krūtinę dvejais dydžiais. Visiškai ne schmoll.gif
Atsakyti