Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(marcipane* @ 2011 06 26, 11:59)
Oi dabar žiūriu, kad ne tą nuorodą įdėjau  doh.gif Ir savo maudymuko išvis jų puslapį neberandu  g.gif  Mano retro push-up halter top yra. Tokių pinigų jis tikrai nevertas  schmoll.gif

Supratau, bet ir jusu minimas vistiek krutines nedidina du kartus, tik Miraculous, arba kazko nesuprantu g.gif As turiu bandeau top, tai ten isvis jokio nera nei push up , nieko. Bet vistiek jis man graziai ziurisi . Gal , kad krutine link B . Bet va, pasimatavau, vyras sako : Grazu, bet reikes tau tu siliconiniu kaip buna isisdet . (Svajoniu vyras, tiesa?) O man dzin, grazu ir taip cool.gif

Tiesa, manau toks maudymukas optiskai didina krutine :

http://upload.wikime...ni_adjusted.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 27 birželio 2011 - 11:08
QUOTE(Anaksunamun @ 2011 06 27, 10:57)
Supratau, bet ir jusu minimas vistiek krutines nedidina du kartus, tik Miraculous, arba kazko nesuprantu  g.gif  As turiu bandeau top, tai ten isvis jokio nera nei push up , nieko. Bet vistiek jis man graziai ziurisi . Gal , kad krutine link B . Bet va, pasimatavau, vyras sako : Grazu, bet reikes tau tu siliconiniu kaip buna isisdet . (Svajoniu vyras, tiesa?) O man dzin, grazu ir taip  cool.gif

biggrin.gif Jeigu link b,tai labai normalus ir gražus dydis smile.gif Šiaip tai maudymukų esu gražių su pagalvėlėm šiek tiek ir etam mačius,bet labai greit išpirko nedidelius dydžius... O šiaip tai skurdokas pas mus maudymukų pasirinkimas,o siųstis baisoka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2011 06 27, 10:57)
Supratau, bet ir jusu minimas vistiek krutines nedidina du kartus, tik Miraculous, arba kazko nesuprantu  g.gif

Man platintoja sakė, kad didina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Claude @ 2011 06 27, 18:15)
biggrin.gif Jeigu link b,tai labai normalus ir gražus dydis smile.gif Šiaip tai maudymukų esu gražių su pagalvėlėm šiek tiek ir etam mačius,bet labai greit išpirko nedidelius dydžius... O šiaip tai skurdokas pas mus maudymukų pasirinkimas,o siųstis baisoka  smile.gif

Tikrai nelabai yra is ko rinktis.. unsure.gif
QUOTE(marcipane* @ 2011 06 27, 19:46)
Man platintoja sakė, kad didina  g.gif

Bet istikruju nedidina ? doh.gif

Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 06 27, 11:28)
Tai labai grazi  thumbup.gif

Ačiū blush2.gif bet žinai, mes moterys, vis kažką susimąstom doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 27 birželio 2011 - 20:57
QUOTE(Anaksunamun @ 2011 06 27, 20:25)
Bet istikruju nedidina  ? doh.gif

Na ten yra push up, bet tokį patį ir net geresnį efektą gali išgauti su iš turgaus pirktu maudymuku už pusšimtį litų.

ir dar labai nusivyliau platintoja, nes maudymuką gavau įmestą į paprastą voką, be jokių victoria secret maišelių, be etikečių (tų kur reikia nuimti). Ačiū Dievui, kad bent higieninė juostelė buvo. Aš taip drabužius gaunu mokėdama po 20 lt, o ne beveik 200 lt.
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 06 28, 08:48)
Na ten yra push up, bet tokį patį ir net geresnį efektą gali išgauti su iš turgaus pirktu maudymuku už pusšimtį litų.

ir dar labai nusivyliau platintoja, nes maudymuką gavau įmestą į paprastą voką, be jokių victoria secret maišelių, be etikečių (tų kur reikia nuimti). Ačiū Dievui, kad bent higieninė juostelė buvo. Aš taip drabužius gaunu mokėdama po 20 lt, o ne beveik 200 lt.

Jei ne paslaptis, kur visa tai galima rasti?? Ar turguj, ar šiaip kur? Man reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 06 28, 07:48)

Tikriausiai norejote parasyti be etikeciu , tu kuriu nereikia nuimti? Na nes jei reikia , tai todel ir buvo be ju. O kaip su kitom tarpininkem?
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2011 06 28, 09:32)
Tikriausiai norejote parasyti be etikeciu  , tu kuriu nereikia nuimti? Na nes jei reikia , tai todel ir buvo be ju. O kaip su kitom tarpininkem?

kalbu apie tokias etiketes: user posted image
Na tiesiog buvo labai nemalonu kai iš pašto pasiėmusi siuntinį praplėšiau voką ir radau lyg dėvėtą maudymyką schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(marcipane* @ 2011 06 28, 20:34)
kalbu apie tokias etiketes: user posted image
Na tiesiog buvo labai nemalonu kai iš pašto pasiėmusi siuntinį praplėšiau voką ir radau lyg dėvėtą maudymyką  schmoll.gif

Gal ji nuėmė, kad būtų paprasčiau supakuoti ar siuntinys mažiau svertų, nors... Realiai, tai berods nuo kelių šimtų gramų iki 4kg (galiu ir klysti) siuntimo registruotu paštu mokestis tas pats.
Atsakyti
Marcipane* o kaip kitos tarpininkes? Pas jas buna sitie dalykai? maiselis, etiketes?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 29 birželio 2011 - 12:47
blush2.gif Žiūriu čia kalba nukrypo iki maudymosi kostiumėlių,
man 15 metų, o atrodau kaip 13-12 doh.gif ir viskas tik dėl krūtinės,
esu labai aukšta, tačiau dėl mamytės genų manau taip ir neturėsiu krūtinės schmoll.gif
neseniai sužinojau kelis sprendimu g.gif vienas iš jų krūtinės didinimo pompa
blush2.gif gal esu per maža tokiems dalykams? Ką pasiūlytumėte man?
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akwilyte: 02 liepos 2011 - 13:47