Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(akwilyte @ 2011 07 02, 13:46)
blush2.gif Žiūriu čia kalba nukrypo iki maudymosi kostiumėlių,
man 15 metų, o atrodau kaip 13-12  doh.gif  ir viskas tik dėl krūtinės,
esu labai aukšta, tačiau dėl mamytės genų manau taip ir neturėsiu krūtinės  schmoll.gif
neseniai sužinojau kelis sprendimu  g.gif  vienas iš jų krūtinės didinimo pompa
blush2.gif  gal esu per maža tokiems dalykams? Ką pasiūlytumėte man?
blush2.gif

Na manau reikia sulaukti bent jau 18 metu pradziai,pompos naudojamos toms kurios turi krutine ir reikia ja pakelti ir padaryti stangresne,stebuklu ji nedaro ir krutines "nepripompuoja" jei nera is ko pumpuot smile.gif O del to kad atrodai kaip 12-13 metu nepergyvenk,yra kam 20-30metu ir visiskai neturi krutines. Gal po pirmojo gimdymo krutine tau naturaliai padides dar
Atsakyti
mano maža krūtinė, nedarau nieko, nes nejaučiu dėl to jokio komplekso. tik pinigus taupau, gal kada nuspręsiu pasididinti (o jei ne, tai pinigų "lyšnų" krūvelę turėsiu biggrin.gif )
Atsakyti
aš išvis neturiu krūtinės, nors man 20 metų blush2.gif na, tik vos vos matomas "špygutes" biggrin.gif ir tai viena kraupiai mažesnė už kitą. Pagal genus, turėjau turėt nesveikai didelius papukus (mamos thumbup.gif ), bet taip neatsitiko. Aš dar viliuosi, kad kažkada sulėtės mano medžiagų apykaita ir svoris pradės didėti natūraliai. Tada krūtinė jau ne augs, o padidės kartu su svoriu. Na, mano mama jaunystėj buvo tokia pati.. mūsų greita medžiagų apykaita (mano tokia yra dabar, o mamai su amžiumi sulėtėjo). Aš nekompleksuoju dėl to kažkaip. Nu aišku, neužsidėsi aptemptos maikutės ir panašiai, ką jau padarysi rolleyes.gif anksčiau sukdavau galvą, kaip čia apsirengti, kad vizualiai kuo mažiau matytųsi, o dabar man, tiesą sakant, vienodai rodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi neturiu normalios krūtinės, ji maža . Bet nieko nedarau smile.gif turiu lemenukų su paprastom pagalvėlėm, bet ten viduj vistiek neišpildo papukai viso turinio, nesuku galvos smile.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Gal jau yra išbandžiusių?

http://www.estetik.l...operacijos.html

Atsakyti
mano krutine irgi A smile.gif kazkada, kai dar buvau 18-20 metu, vis dar laukiau, o gal uzaugs kazkiek biggrin.gif bet kokia buvo tada, tokia liko ir dabar smile.gif anksciau butu truputi gaila, kad taip yra, bet kai dabar amzius jau virs 30, tai tuo net dziaugiuosi smile.gif jinai stangri (nors ir po nestumo bei matinimo), nenukarus, nenutysus, forma nebloga, galiu pasakyt, kad pas kai kurias jaunesnes su didesnem krutinem (o ypac po gimdymo), vaizdas blogesnis nei pas mane blush2.gif dabar savo krutine baisiai dziaugiuosi biggrin.gif ir tikrai niekaip nesugalvociau didinti, nes man didele ir patysus zemyn tai nu nera baisiau blush2.gif (persiprasau tokiu krutiniu savininkiu, nors turbut sitoj temoj ju nera biggrin.gif, tai tik mano nuomone) 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Anaksunamun @ 2011 06 29, 13:47)
Marcipane* o kaip kitos tarpininkes? Pas jas buna sitie dalykai? maiselis, etiketes?

siaip jei siunciates per tarpininkes is uzsienio, tai normalu kad bus be etikeciu. tas daroma del muitines, kad nebutu apmokestinta, kaip uz nauja daikta.
Atsakyti
dėl savo krūtinės šiek tiek kompleksuoju, aišku, su saiku - pliaže nebijau nusirengt, specialiai rūbų netaikau, vyras labai meiliai vadina mano mažyles, todėl kompleksai vis išgaruoja, o paskaičius kai kurių SM istorijas, pagalvojau, kad nėra jau man taip blogai (dydis tarp A ir B ) ax.gif galbūti tik būdama tarp didžiakrūčių jaučiuos kiek nejaukiai unsure.gif o šiaip paskaičius komentarus įdomu pasidarė, ar po gimdymo realiai padidėja ar nelabai, nes esu mačius ir tokių ir tokių atvejų g.gif beje, mažytės krūtys 100 kartų geriau, nei plevenančios ,,spanieliaus ausys" drinks_cheers.gif ir dar norėčiau pridurti, kad krūtinės, kaip ir visų kitų kūno dalių dydis turi būti proporcingas sudėjimui - juk aukštos, itin lieknos manekenės ant podiumų tikrai kosmonautiškai atrodytų su D dydžio ,,kibirais" dry.gif

O man mažakrūtės stilingesnės! vat brunette.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperAura: 08 rugsėjo 2011 - 15:43
QUOTE(mazheee @ 2011 03 22, 12:50)
Ai, ką tie vyrai ten supranta, maniškis kažkada apžiūrinėjo liemenėlę (su pakietinimais) ir stebėjos : storoka tokia, karšta vasarą turėtų būti, ar čia žieminė  lotuliukas.gif

Pasiskaitinėjau aš čia, bet šitas postas iš visų geriausias!
Jūsų vyras nuostabus thumbup.gif
Jei man kada iškils klausimas apie pakietintą liemenėlę - pasakysiu, kad žieminė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angle @ 2011 08 24, 23:48)

Mane irgi sudomino 4u.gif
Atsakyti
Sveiki
Is drauges teko girdeti apie liemenels su magneatis ir turmalinu, kurios putlina krutine ir atlieka kitas funkcijas. Gal kas girdejot ka apie tai placiau? Gal devejot?
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 01 29, 19:21)
Sena tema
Kas turi mažą krūtinę, ką darote, kad ji atrodytų didesnė? O gal iš vis nieko nedarote? ax.gif

Dieve, taip dziaugiuosi maza krutine... Pamenu, kaip bunant paaugle norejosi visai nemazos krutines.. Bet dabar.., noooo smile.gif Reikia dziaugtis savimi, o ne lipdyti...
Atsakyti
Na man atsibodo skustis paciai sau ir dejuoti, kad vietoj krutines idubima turiu biggrin.gif Pagaliau ir y mano kiema atejo svente! Sausio 3 jau laukiu operacijos smile.gif 4u.gif
Atsakyti