Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(marcipane* @ 2011 05 15, 08:26)
tokį

Platintojos sako, kad padidina krūtinę dvejais dydžiais. Visiškai ne  schmoll.gif

QUOTE(marcipane* @ 2011 05 26, 06:31)
aš turiu iš miraculous kolekcijos. Turėtų padidinti krūtinę dvejais dydžiais, bet taip tikrai nėra. Paprastas maudymukas.

Kad sis maudymukas nera Miraculous g.gif Ir jis nepadidina krutines 2 dydziais. Miraculous neturiu, bet kazkodel merginos labai perka juos, matyt nveltui 4u.gif

O tai merginai, kuri labai kompleksuoja, ir bijo vaikino reakcijos, siulyciau apsirengti suknute ar kazka su Bra top, ar kaip tn vadinasi, tiesiog be liemenuko . Arba uzsideti paprasta liemenele, t.y. ne "ziemine" biggrin.gif Bet tikrai kvailas kompleksas. nemanau, kad tada jau vaikinas nustos taves noreti. Arba dar variantas, nuvaziuokit i baseinus. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anaksunamun: 25 birželio 2011 - 10:39
Televizijos zvaigzdute Olivia Palermo. 4u.gif Neatrodo kad ji jaustusi neseksuali.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Na man ji tikrai neseksuali rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Va čia geresnis pavyzdys 4u.gif jei figūrytė ledas, o moteris natūrali, tai arba mažutė krūtinė, arba implantai, kito pasirinkimo nėra 4u.gif
Arba ši moteris: negi ne seksuali?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Horo: 25 birželio 2011 - 21:40
QUOTE(Anaksunamun @ 2011 06 25, 10:38)
Kad sis maudymukas nera Miraculous  g.gif  Ir jis nepadidina krutines 2 dydziais. Miraculous neturiu, bet kazkodel merginos labai perka juos, matyt nveltui  4u.gif

Oi dabar žiūriu, kad ne tą nuorodą įdėjau doh.gif Ir savo maudymuko išvis jų puslapį neberandu g.gif Mano retro push-up halter top yra. Tokių pinigų jis tikrai nevertas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Horo @ 2011 06 25, 21:28)
user posted image
Va čia geresnis pavyzdys 4u.gif jei figūrytė ledas, o moteris natūrali, tai arba mažutė krūtinė, arba implantai, kito pasirinkimo nėra 4u.gif
Arba ši moteris: negi ne seksuali?
user posted image

Tai ju dar normalios krutines. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 06 26, 14:10)
Tai ju dar normalios krutines. biggrin.gif

drinks_cheers.gif ypač tos pirmosios
Atsakyti
ten push up 4u.gif Na, pirmosios max B dydis nepilnas. Maniškė tokia blush2.gif
Atsakyti
Patarimo atėjau:
http://www.asos.com/...spx?iid=1557560
Kaip manote,ar toks maudymuko viršus labai suplokština krūtinę?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Happyendless @ 2011 06 27, 00:10)
Patarimo atėjau:
http://www.asos.com/...spx?iid=1557560
Kaip manote,ar toks maudymuko viršus labai suplokština krūtinę?smile.gif

Aš manau, kad nesuplokština, bet matysis jog ji nedidelė.
Atsakyti
Radau labai nebloga video, kaip oprtiskai pasididinti krutine, kai jos isvis nera. Pasiziurekite - manau pravers, jei tik netingine tepliotis

Kaip optiskai pasididinti krutine
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissSuperstar: 27 birželio 2011 - 08:23
QUOTE(Horo @ 2011 06 26, 22:36)
ten push up 4u.gif Na, pirmosios max B dydis nepilnas. Maniškė tokia blush2.gif

Tai labai grazi thumbup.gif
Atsakyti