Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

QUOTE(xernesta @ 2010 03 12, 13:30)
Omg kas cia per aparatas? blink.gif

Man irgi toks klausimas iškilo blink.gif
Atsakyti
pirma kart toki dalykli matau blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lyg koksai pientraukis atrodo,kaip kokiai karwei piena traukt biggrin.gif
Atsakyti
nu jo labai panasumu turi i pientrauki biggrin.gif
Atsakyti
Na ir as jungiuosi su savo AA krutine. 4u.gif Pries nestuma dar siek tiek didesne buvo ir tai tik apie A, tada dejavau,kad maza, o dabar mielu noru uztektu tokios kokia anksciau buvo. Dabar visiska lenta pasidariau verysad.gif .
Gal kas esat bandziusios si kremuka? idomu ar padeda nors kiek.
http://organinekosme...s-didinimui,p45
Atsakyti
QUOTE(Fanncy @ 2010 03 24, 12:10)
Na ir as jungiuosi su savo AA krutine. 4u.gif  Pries nestuma dar siek tiek didesne buvo ir tai tik apie A, tada dejavau,kad maza, o dabar mielu noru uztektu tokios kokia anksciau buvo. Dabar visiska lenta pasidariau verysad.gif .
Gal kas esat bandziusios si kremuka? idomu ar padeda nors kiek.
http://organinekosme...s-didinimui,p45

Netikiu aš tokiais dalykais g.gif
Atsakyti
Na ir as stebuklais nelabai tikiu, bet gal kas isras koki stebukla, kuris padetu smile.gif
Atsakyti
as tai zinokit naudojau is avon krema krutinei stangrinti ir didinti jei neklystu,tai zinokit tokiais dalykais niekada netikejau ir ranka numodavau,kol drauge nepradejo sio kremo girti,sako zinok krutine padidejo vienu dydziu,na ir ka as susigundziau,pabandziau g.gif tai zinokit pabandziau na ir mano manymu nu ta krutine tikrai kazkiek padidejo tol kol naudojau,nedaug bet vis nors kas,nors ir truputuka thumbup.gif tai vat ir sako netikek tokiais dalykas,nors gal kiekvienam skirtingas poveikis buna rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(desertine @ 2010 03 25, 17:28)
as tai zinokit naudojau is avon krema krutinei stangrinti ir didinti jei neklystu,tai zinokit tokiais dalykais niekada netikejau ir ranka numodavau,kol drauge nepradejo sio kremo girti,sako zinok krutine padidejo vienu dydziu,na ir ka as susigundziau,pabandziau  g.gif  tai zinokit pabandziau na ir mano manymu nu ta krutine tikrai kazkiek padidejo tol kol naudojau,nedaug bet vis nors kas,nors ir truputuka thumbup.gif  tai vat ir sako netikek tokiais dalykas,nors gal kiekvienam skirtingas poveikis buna  rolleyes.gif

as kai ji naudojau tai ir mano kruine buvo grazesne, stangresne. geras daiktas thumbup.gif
Atsakyti
vadinasu tikrai geras kremas clap.gif
Atsakyti
QUOTE(desertine @ 2010 03 27, 08:10)
vadinasu tikrai geras kremas  clap.gif

o kažin tokie kremai nepakenkia? po kiek laiko neišlįs šalutiniai poveikiai? g.gif norėčiau ir aš šį kremą pabandyti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 03 27, 15:53)
o kažin tokie kremai nepakenkia? po kiek laiko neišlįs šalutiniai poveikiai? g.gif  norėčiau ir aš šį kremą pabandyti blush2.gif

reiketu pasidometi apie jo sudedamasias dalis. juk jis ne vaistinis, o kosmetinis, be receptu parduodamas. o tai reiskia viena is dvieju: arba efektas irgi kosmetinis, arba gali tureti kokius nors negeru sudedamuju daliu, nes mediciniskai nezinia ar testuotas del salutiniu poveikiu. jei kas domesis placiau, prasom deklaruoti rezultatus sioje temukeje ax.gif kaip zinia, visom tas reikalas aktualus blush2.gif
Atsakyti