Įkraunama...
Įkraunama...

Maža krūtinė

Parissiene, aciu 4u.gif

Xernesta, dekoju irgi 4u.gif Dabar krutine B dydzio. Man uztenka, esu neauksta ir nestambi. Nesvaigstu del dideliu krutu smile.gif Vyras mano zino, nemazai kalbeja apie tai ir supranta mane, palaiko, nei vieno zodzio nera pasakes, kad nereikejo man tai darytis ar pan.,

Zuikulis, pilnai sutinku su jumis, kad tai man buvo fizinis trukumas, bet ir isikalimas i galva. Sutinku, kad vyrai ne pagal krutine renkasi drauges drinks_cheers.gif Net pora kartu perskaiciau, ka parasete. Dekoju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdelyte: 16 vasario 2010 - 21:26
O man vyras sako, kad jei pasididinsiu, tą pačią dieną mes mane, ir visai rimtai cool.gif tai aš kažkaip susigyvenau su savo mažylėmis ir tik šalia krūtingų merginų kartais pajaučiu komplekso dilgčiojimus...
Atsakyti
Labas, nesigaudau as tuose dydziuose doh.gif ant savo liemenuko radau 32/70, ka tai reiskia? koks cia dydis? O del tu kompleksu tai jau nustojau kreipt demesi i juos, atsiranda dar tokiu veikeju kurie uzgaulioja, specialiai pabrezia mano trukuma, bet as nepasiduodu ir atgal mesteliu komentara, kad dauguma manekeniu, graziausiu ir izimiausiu pasaulio moteru turi mazas krutines. Uztat man vasara neprakaituoja ir begt lengviau biggrin.gif tada supranta kad manes nepavyks izeist, svarbu man gerai biggrin.gif mes visos keturios seserys turim mazas krutines, ir ne viena nekreipiam didelio demesio i tai, kaip jau Dievas dave taip ir sunesiosim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smeizike @ 2010 02 18, 18:40)
Labas, nesigaudau as tuose dydziuose  doh.gif ant savo liemenuko radau 32/70, ka tai reiskia? koks cia dydis?  O del tu kompleksu tai jau nustojau kreipt demesi i juos, atsiranda dar tokiu veikeju kurie uzgaulioja, specialiai pabrezia mano trukuma, bet as nepasiduodu ir atgal mesteliu komentara, kad dauguma manekeniu, graziausiu ir izimiausiu pasaulio moteru turi mazas krutines. Uztat man vasara neprakaituoja ir begt lengviau biggrin.gif  tada supranta kad manes nepavyks izeist, svarbu man gerai  biggrin.gif  mes visos keturios seserys turim mazas krutines, ir ne viena nekreipiam didelio demesio i tai, kaip jau Dievas dave taip ir sunesiosim biggrin.gif

kiek pamenu, tai yra krutines apimtis po krutimis, bet ne kauselio dydis. kitaiskuose liemenukuose nera kauselio dydzio matavimu. cia kaip ir dvigubas dalykas, arba tas arba tas. dar kartais prie tu skaiciu buna raidele, o kartais ir ne.
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jokiu raidziu neradau, kai pirksiu sekancia liemenele reikes pasiklaust pardavejos, koks cia dydis pas mane biggrin.gif
Atsakyti
svarbu kad krūtinė NUKARUSI nebūtų.
O liemenėlės su pakietinimais ir įdėjimais daro savo thumbup.gif blush2.gif
ir dar pratimukus pratimukus reik daryt fitness4.gif
Atsakyti
QUOTE(alina_nr_1 @ 2010 02 16, 21:20)
O man vyras sako, kad jei pasididinsiu, tą pačią dieną mes mane, ir visai rimtai cool.gif  tai aš kažkaip susigyvenau su savo mažylėmis ir tik šalia krūtingų merginų kartais pajaučiu komplekso dilgčiojimus...

Sveikos, jungiuosi ir aš, turiu kompleksų, dėl savo AA krūtinėlės ir nieko negaliu pakesti... Nors vyras sako, kad jam gerai, bet kai vieną kartą netyčiom užklausiau ar leistų darytis plastinę operaciją, tai sakė, kad nebūtų prieš, nors iš tikrųjų labai tikėjausi atsakymo, kad jokiais būdais... Taigi šiuo atveju pavydžiu kažkiek Alinai_nr_1 mirksiukas.gif
Sutinku su kažkurios anksčiau pasisakiusios forumietės, kad gerai jeigu vyrai moka meluoti, o vat mano irgi vieną kartą prasitarė ne į savo naudą... Prieš mėnesines mano krūtinė buvo gerokai padidėjusi kažkurį mėnesį, tai jis imdamas jas į rankas negalėjo atsidžiaugti, sako: "oi kaip malonu, o tai būna dienų, kai išvis reikia paieškoti krūtinės"... na bliamba, žinau, kad nieko blogo jis nenorėjo pasakyti, bet labai užgavo šie žodžiai, neparodžiau to... tikrai pavydžiu merginoms, kurios moka mylėti save tokias, kokios yra...
Bijau, kad vieną dieną dėl įvairių savo kompleksų, prarasiu vyrą (krūtinė nėra didžiausias iš jų)... kartais atrodo, kad geriau jis būtų radęs normalią moterį ir nesikankintų su manimi... Manau čia jau reikia psichologo pagalbos, nors irgi netikiu, kad padės

Sorry, kad čia išsiliejau, tiesiog kartais nori išsipasakoti, o neturiu kam...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyanna: 23 vasario 2010 - 16:38
Sveikutes!
Nematau as jokios problemos mazuose (.) (.) biggrin.gif man negrazu kai krutine buna dydele biggrin.gif
Pirmiausiai,tai turi buti jie nenukare ir grazios formos,tada man ju dydis visai nemaiso,o dydeli D dydzio,tai man jokio grozio tongue.gif Gyvenime net negalvojau,kad noriu dydinti (.) (.) Labai padeda kai norisi siek tiek dydesniu spec.liemeneles pakeliancios krutine ir tiek,man svarbiau yra forma ir stangrumas,nei dydis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 02 23, 18:37)
Prieš mėnesines mano krūtinė buvo gerokai padidėjusi kažkurį mėnesį, tai jis imdamas jas į rankas negalėjo atsidžiaugti, sako: "oi kaip malonu, o tai būna dienų, kai išvis reikia paieškoti krūtinės"... na bliamba, žinau, kad nieko blogo jis nenorėjo pasakyti, bet labai užgavo šie žodžiai, neparodžiau to...

Zinot o Jus vyro vietoje ka butumet pasakiusi? Negi fu lotuliukas.gif kartais viena ar kita situacija paimkite is kito kampo, pvz: Jusu atveju jei butumet vyras g.gif tai labai padeda susivokti ax.gif juk nemestumete vyto jei pvz jo pilvas butu didziulis biggrin.gif gyveni juk su zmogumi o ne su papais lotuliukas.gif
Ir jei Jus del savo krutines jauciates blogai tai ir vyra stumiate i nepatogia padeti g.gif kartais mes moterys prisigalvojame tiek nesamoningu dalyku doh.gif ir dar vyrai tai turi isklausyti doh.gif o jeigu Jus vede vadinasi jus myli tokia kokia esate 4u.gif o jei sako, kad nepriestarautu, tai tik del to, kad Jus palaikyti... Nes tikriausiai mato, kaip liudite del to... Mums moteris atrodo, kad vyras turetu sakyti oi ne nesidaryk biggrin.gif o jiems galbut tai atrodo kaip palaikymo zenklas ax.gif na bent cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 24 vasario 2010 - 15:03
QUOTE(xernesta @ 2010 02 24, 15:00)
Zinot o Jus vyro vietoje ka butumet pasakiusi? Negi fu lotuliukas.gif
Mums moteris atrodo, kad vyras turetu sakyti oi ne nesidaryk  biggrin.gif  o jiems galbut tai atrodo kaip palaikymo zenklas  ax.gif  na bent cia mano nuomone  ax.gif

Aš labai kvailos prigimties esu, viską suprantu, bet niekaip nesugebu savęs perauklėti blush2.gif o dabar dar PMS prisideda, tai turbūt ir išsilieju...
Na, man tai galėtų nors neužbaigti žodžiais, kad kartais tenka tos krūtinės paieškoti, užtektų ir paprasto pagyrimo, kad dabar graži ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyanna @ 2010 02 24, 16:22)
Aš labai kvailos prigimties esu, viską suprantu, bet niekaip nesugebu savęs perauklėti  blush2.gif o dabar dar PMS prisideda, tai turbūt ir išsilieju...
Na, man tai galėtų nors neužbaigti žodžiais, kad kartais tenka tos krūtinės paieškoti, užtektų ir paprasto pagyrimo, kad dabar graži  ax.gif

brangute, labai uzjauciu del tavo situacijos, bet man atrodo, kad diduma bedu yra tamstos supratime apie save, o ne vyro reakcijoje i tamsta. vyrai yra tokie sutverimai (tai gerai zinau, nes su savo MB daug ir daznai kalbame apie vyru ir moteru daiktu, ivykiu suvokimo skirtumus), kad kartais nemoka isreiksti savo jausmu, ar nezino kaip kitaip mus paguosti. kartais ju pasakymai buna is koto verciantys, bet tai nereiskia, kad juos reikia suprasti pazodziui. as pastoviai gaunu pylos uz tai, kad nesamoniu prisigalvoju lotuliukas.gif . juk visos mamos berniukus moko buti vyrais, neverkti, nereiksti jausmu, nebuti istizusiems ir pan. tai kaip dabar tam suaugusiam berniukui staiga ismokti reiksti jausmus, uzjausti moteri, palaikyti moraliskai? juk jam galvoje ikalta, kad tai nevyriska doh.gif .
todel as irgi prisidedu prie nuomones, kad vyras nenorejo izeisti, o norejo palaikyti. apie tai, ka ir kada jam reikia sakyti, turit su juom pasikalbet atvirai susedus. gal jam atrode, kad situacija itempta ir jis bande susvelninti ja juokeliu, bet nevykusiai pasirinko.
maniskis irgi kartais pritaria beprotiskiems mano sumanymams su zodziais: jei tik tau nuo to bus geriau. esu tikra, kad dauguma musu mylimuju galvoja butent taip.
as pati zinau, kad MB labiau patiktu didesne mano krutine, bet abu zinom, kad kitaip nebus ir dziaugiames tuom, ka turim. tai negi man dabar kristi i depresija del to, ko galbut nori mano MB. o gal as noriu, kad jis turetu daugiau raumenuku ant ranku ir maziau lasinuku ant pilvo. bet jis man atkerta, kad jis toks yra ir nieko nepakeisi (sportuoti jis kategoriskai nesutinka). tai negi man dabar skirtis su juom vien del to, kad pora kelniu per pilva isaugo? lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 02 24, 15:44)
brangute, labai uzjauciu del tavo situacijos, bet man atrodo, kad diduma bedu yra tamstos supratime apie save, o ne vyro reakcijoje i tamsta.

Zuikuli, šitą dalyką labai puikiai suprantu ir dėkoju už palaikymą 4u.gif
Bet, būtų gerai sužinoti, kaip tą savo kvailą mąstymą pakeisti... grrr...
Man geriau nežinoti, kad jam patiktų didesnė krūtinė, geriau tikėti saldžiu melu, kad viskas ok ir jokios kitos nenorėtų, nes man labai svarbu, kad kitam žmogui viskas manyje patiktų, nors ir žinau, kad taip nebūna...
Beje, mano vyras kaip tik labai prižiūri save, augina raumenukus, mažina pilvuką, gal dėl to ir jaučiuosi nesmagiai, kad jis idealus, o aš tokia negaliu būti... baisu, kad kažkada gali pasipainioti jam po kojomis ta idealioji... Ai, vėl nuklydau į lankas, primuškit mane geriau lotuliukas.gif
Atsakyti