QUOTE(Lyanna @ 2010 02 24, 16:57)
Zuikuli, šitą dalyką labai puikiai suprantu ir dėkoju už palaikymą 
Bet, būtų gerai sužinoti, kaip tą savo kvailą mąstymą pakeisti... grrr...
Man geriau nežinoti, kad jam patiktų didesnė krūtinė, geriau tikėti saldžiu melu, kad viskas ok ir jokios kitos nenorėtų, nes man labai svarbu, kad kitam žmogui viskas manyje patiktų, nors ir žinau, kad taip nebūna...
Beje, mano vyras kaip tik labai prižiūri save, augina raumenukus, mažina pilvuką, gal dėl to ir jaučiuosi nesmagiai, kad jis idealus, o aš tokia negaliu būti... baisu, kad kažkada gali pasipainioti jam po kojomis ta idealioji... Ai, vėl nuklydau į lankas, primuškit mane geriau

Bet, būtų gerai sužinoti, kaip tą savo kvailą mąstymą pakeisti... grrr...
Man geriau nežinoti, kad jam patiktų didesnė krūtinė, geriau tikėti saldžiu melu, kad viskas ok ir jokios kitos nenorėtų, nes man labai svarbu, kad kitam žmogui viskas manyje patiktų, nors ir žinau, kad taip nebūna...
Beje, mano vyras kaip tik labai prižiūri save, augina raumenukus, mažina pilvuką, gal dėl to ir jaučiuosi nesmagiai, kad jis idealus, o aš tokia negaliu būti... baisu, kad kažkada gali pasipainioti jam po kojomis ta idealioji... Ai, vėl nuklydau į lankas, primuškit mane geriau

galiu pasiulyt savo recepta. reikia kritiskai i save paziureti ir savo trukumams atrasti po privaluma. pvz as galvoju, kad mano krutine netobula, taciau uzpakaliukas pasakiskas. rankos liesokos, bet uztat slaunys tiesios ir proporcingos, nosis didoka, bet plaukai nuostabus. tada susirasti rubelius, kurie ryskintu tai, ka radai grazaus savyje. sekantis zingsnis - iseiti i gatve, pasirodyti darbe ir susilaukti komplimentu (kai paryskini, tai, kas grazu, komplimentai patys ateina, nebent dirbi su grioviakasiais

sitas receptas man suveike 100 pct. pati is savo depresiju islindau. aisku, butina salyga, tiketi tuo, ka darai, ir kai susilauksi kokio pagyrimo - ne susiguzti, o nusisypsoti ir priimti kaip zenkla, kad eini teisingu keliu.
pvz. pernai nusipirkau vasarai raudona bliuske, kurios v formos iskirpte balansuoja ant ribos, kai mano mazyles prades kristi laukan

pabandyk padaryti kazka tokio beprotisko, nebijok saves ir matysi, rezultatai maloniai nustebins.
lygiai tas pats receptas prades galioti ir santykiuose su MB