
Atbegu prasyti patarimu

1,Ar tiks si s sokoladinis tortukas 1 aukstui,atlaikys 2 auksta?
2,Kokio dydzio rinktis tortukus( apacia ir virsu pagal skersmeni cm)jei planuoja dalyvauti apie 25 zmones
3,Asseni recepte arba klaida,arba as kazka ne taip suprantu,parasyta receptu kiekis 30*30-skliausteliuose,arba tokio pat dydzio kvadratinei formai

4.Ar jogurtini torta lengva uzkelti ant pirmo auksto,nes as kai darau ananasinio torto biskvitus su vaisiais ir plakta grietinele,tai butu ,,misija neimanoma,, nes biskvitai sudreke,purus,pirstai kaip mat i torta sulystu,iskarto tepu ant tos lenteles ant kurios bus jis patiekiamas,sakau,gal jogurtinis tortukas-stangresnis,nes su zelatina,gal yra kokiu paslapciu-pvz.apatinio sluoksnio nelaistyti?
5.Ex,kas cia dar,kas cia dar,turbut pradziai viskas,aciu is karto ir dar po to 100 kart aciu

