Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-5

Labutis 4u.gif
Atbegu prasyti patarimu ax.gif uz poros savaiciu apsiemiau giminaitei torta krikstynu proga iskepti,tiesiog del idomios ir pirmosios patirties,kaip jau bus taip,vistiek visi savi busime,noriu daryti 2 aukstu,pirmaji sokoladinio skonio,antraji-nemegstantiems sokoladiniu,riebiu tortu-jogurtini,sudomino Asseni sokoladinis -karamelinis, sitas sokoladinisir vel gi Asseni -jogurtinis 2 aukstui,taigi pradziai iskyla daug klausimeliu,gal Asseni ,ir ne tik ji pagelbes
1,Ar tiks si s sokoladinis tortukas 1 aukstui,atlaikys 2 auksta?
2,Kokio dydzio rinktis tortukus( apacia ir virsu pagal skersmeni cm)jei planuoja dalyvauti apie 25 zmones
3,Asseni recepte arba klaida,arba as kazka ne taip suprantu,parasyta receptu kiekis 30*30-skliausteliuose,arba tokio pat dydzio kvadratinei formai g.gif tai kaip suprantu 30*30 ir yra kvadratas,ar ten turejai omeny 30 cm skersmens apvalia forma?
4.Ar jogurtini torta lengva uzkelti ant pirmo auksto,nes as kai darau ananasinio torto biskvitus su vaisiais ir plakta grietinele,tai butu ,,misija neimanoma,, nes biskvitai sudreke,purus,pirstai kaip mat i torta sulystu,iskarto tepu ant tos lenteles ant kurios bus jis patiekiamas,sakau,gal jogurtinis tortukas-stangresnis,nes su zelatina,gal yra kokiu paslapciu-pvz.apatinio sluoksnio nelaistyti?
5.Ex,kas cia dar,kas cia dar,turbut pradziai viskas,aciu is karto ir dar po to 100 kart aciu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pintikė: 04 kovo 2010 - 11:33
QUOTE(Pintikė @ 2010 03 04, 11:32)
Labutis 4u.gif

1,Ar tiks si s sokoladinis tortukas 1 aukstui,atlaikys 2 auksta? tinka
2,Kokio dydzio rinktis tortukus( apacia ir virsu pagal skersmeni cm)jei planuoja dalyvauti apie 25 zmones skaičiuok po 200 g žmogui, tai apačia turėtų būti ne mažesnė nei 26-28 cm, iš pilnos normos su dengimo mase gaunasi apie 4 kg torto
3,Asseni recepte arba klaida,arba as kazka ne taip suprantu,parasyta receptu kiekis 30*30-skliausteliuose,arba tokio pat dydzio kvadratinei formai g.gif tai kaip suprantu 30*30 ir yra kvadratas,ar ten turejai omeny 30 cm skersmens apvalia forma? tortas skirtas 30 cm skersmens tortui
4.Ar jogurtini torta lengva uzkelti ant pirmo auksto,nes as kai darau ananasinio torto biskvitus su vaisiais ir plakta grietinele,tai butu ,,misija neimanoma,, nes biskvitai sudreke,purus,pirstai kaip mat i torta sulystu,iskarto tepu ant tos lenteles ant kurios bus jis patiekiamas,sakau,gal jogurtinis tortukas-stangresnis,nes su zelatina,gal yra kokiu paslapciu-pvz.apatinio sluoksnio nelaistyti? jei darysi su tvirtesniu biskvitu, perkelsi be vargo, jei dėsi ananasinį lūš, siūlyčiau Rafaelo biskvitą
5.Ex,kas cia dar,kas cia dar,turbut pradziai viskas,aciu is karto ir dar po to 100 kart aciu smile.gif  4u.gif   mirksiukas.gif prašom į sveikatą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 04 kovo 2010 - 12:21
QUOTE(Olesta @ 2010 03 04, 12:21)

Aciu ,Olesta,liabai liabai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
sakai ,,rafaelo,,biskvitus?reiks eiti pastudijuoti,nes ju niekad nekepiau,bet gi Asseni dare dviauksti tik is jogurtiniu,tas toks rausvas,juostuotas 18 metu proga minejo ,kad ananasinio biskvitai,tik su siokiais tokiais pakeitimais pagal ja neesminiais g.gif na,gal dar ji tars zodeli ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 02 28, 19:15)
aš sutepiau išprotėjusį medutį  lotuliukas.gif
user posted image

o kodel jis isprotejes g.gif
vienas klasuimelis del tu sokoladiniu papuosimu. Kaip juos padarei blush2.gif
Atsakyti
a todėl, kad netvarkinagi papuoštas toks visas bile kas blush2.gif tuos šokoladinius suktinukus, išlydžiau ant garų šokoladą, plonai užpyliau ir išploninau špateliu ant veidrodžio kur tortus dedu, ir kai apstingo, peiliu braukiau norimo pločio juosteles link savęs, nu kaišiau tą šokoladą nuo veidrodžio, greitai labai sustingsta, nereikia laikyti ilgai, tada trupės, o išploninti reikia labai, paskleisti tą visą šokolado masę kuo ploniau....
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 03 04, 16:01)
a todėl, kad netvarkinagi papuoštas toks visas bile kas  blush2.gif  tuos šokoladinius suktinukus, išlydžiau ant garų šokoladą, plonai užpyliau ir išploninau špateliu ant veidrodžio kur tortus dedu, ir kai apstingo, peiliu braukiau norimo pločio juosteles link savęs, nu kaišiau tą šokoladą nuo veidrodžio, greitai labai sustingsta, nereikia laikyti ilgai, tada trupės, o išploninti reikia labai, paskleisti tą visą šokolado masę kuo ploniau....


.. jo.. kas sako "netvarkingas", o kam atrodo kad klasiskas papuosimas.. biggrin.gif Va tuo ir skiriames megejos nuo profiu biggrin.gif
Puikus papuosimas, Olesta smile.gif Ir tvarkingas musu akimis biggrin.gif
Atsakyti
Olesta, aciu uz paaiskinima- bandysiu savaitgali... jei kas gausis-idesiu savo mena ax.gif

QUOTE(kice @ 2010 03 04, 19:08)
.. jo.. kas sako "netvarkingas", o kam atrodo kad klasiskas papuosimas.. biggrin.gif Va tuo ir skiriames megejos nuo profiu biggrin.gif
Puikus papuosimas, Olesta smile.gif Ir tvarkingas musu akimis biggrin.gif

drinks_cheers.gif man kaip tik tas "netvarkingas" toks fainas. Toks "nesaldus" ir nekiciskas.
Atsakyti
Sveikos,noriu paklausti patarimo,issikepiau Rafaelo biskvita,buvau skaicius,kad kazkuri kepejele sake,kad kepa is karto visa,tai vat,iskilo labai graziai,o veliau vidus ismuko,gavosi sulinys,noreciau zinoti kame buvo mano klaida,per auksta(zema)temp.,ar dar kas,kad zinociau kepdama sekanti karta.Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasukas @ 2010 03 04, 20:52)
Sveikos,noriu paklausti patarimo,issikepiau Rafaelo biskvita,buvau skaicius,kad kazkuri kepejele sake,kad kepa is karto visa,tai vat,iskilo labai graziai,o veliau vidus ismuko,gavosi sulinys,noreciau zinoti kame buvo mano klaida,per auksta(zema)temp.,ar dar kas,kad zinociau kepdama  sekanti karta.Aciu labai 4u.gif

tai gal dar nevisai iskepes buvo,kad ismuko?
Atsakyti
QUOTE(Auksiuke @ 2010 03 04, 20:19)
Olesta, aciu uz paaiskinima- bandysiu savaitgali... jei kas gausis-idesiu savo mena  ax.gif
drinks_cheers.gif man kaip tik tas "netvarkingas" toks fainas. Toks "nesaldus" ir nekiciskas.

drinks_cheers.gif
Norėčiau ir aš mokėti taip "netvarkingai" puošti wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti, kaip reikia iskepti papulius?ta prasme kaip tas formas ju padaryti
visaip mastau ir nesuprantu
Aciu
Atsakyti
mergikės, aptepkit torto šonus grietinėle tiek, kad nebesimatytų biskvito, paimkit šakutę ir patapšnokit jos nugarine puse per torto šonus, grietinėlė pasišiauš, viršų aptepiau grietinėle ir tuo pačiu špateliu pabangavau, nu kaip ta daryti papasakoti nemoku, judesiai iš kairės į dešinę, stengiantis, kad liktų bangelės ir va taip netvarkingai ir palikti, o šokoladą

galite kažką panašaus
šokoladiniai cigariukai
nu pastingusį plonai šokoladą pakaišti reikia žodžiu ir gaunasi....
Atsakyti