Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(kiskius @ 2010 02 24, 12:34)
pritariu... isirinkti gera liemenele nelengvas darbelis..  doh.gif  rolleyes.gif vakar vakare papuskavau tai taip gerai jauciausi..  wub.gif as vakarais darau pilna kompleksa, o rytais po 3-4 pratimukus, tik kiekviena kartoju ne po 3 kartus kaip rasoma, o po 5 kartus..  ax.gif oi kaip jau laukiu akivaizdziu rezultatu  blush2.gif

Labai greitai juos pamatysi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 02 24, 12:34)
pritariu... isirinkti gera liemenele nelengvas darbelis..  doh.gif  rolleyes.gif vakar vakare papuskavau tai taip gerai jauciausi..  wub.gif as vakarais darau pilna kompleksa, o rytais po 3-4 pratimukus, tik kiekviena kartoju ne po 3 kartus kaip rasoma, o po 5 kartus..  ax.gif oi kaip jau laukiu akivaizdziu rezultatu  blush2.gif

As darau po tris ir vargo nematau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 23, 21:11)
Užbalsavau.

Aciu 4u.gif

QUOTE(Mirabele @ 2010 02 23, 22:05)
Mergaites, manau turetumem matuotis ir krutine. Bus idomiau stebet ar ji kinta ar islieka tokia pati. As asmeniskai noreciau mazesnes rolleyes.gif

o as stangresnes blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaka. @ 2010 02 24, 12:57)
o as stangresnes  blush2.gif

Viska savu laiku, man stagrumas irgi nepamaisytu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 24, 13:59)
Viska savu laiku, man stagrumas irgi nepamaisytu doh.gif

ir man.. blush2.gif o labiausiai tai savo pilvo lasinuku nekenciu ir ranku suglebusiu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 02 24, 13:03)
ir man..  blush2.gif o labiausiai tai savo pilvo lasinuku nekenciu ir ranku suglebusiu..  doh.gif

Ir aš doh.gif
Einu spintos verst bandysiu matuotis drabužius.
Turiu labai garažias motyvacines kelnes.Susirasiu ir pasikabinsiu ant spintos durų.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 24, 14:12)
Ir aš doh.gif
Einu spintos verst bandysiu matuotis drabužius.
Turiu labai garažias motyvacines kelnes.Susirasiu ir pasikabinsiu ant spintos durų.

oi pas mane pilnos spintos tokiu motyvaciniu rubu... doh.gif tikiuosi bent jau velykoms jais pasipuosti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 02 24, 13:28)
oi pas mane pilnos spintos tokiu motyvaciniu rubu...  doh.gif tikiuosi bent jau velykoms jais pasipuosti..  blush2.gif

Ir pas mane pilna spinta,net su etiketėm blush2.gif
Bet va tas kelnes nešiojau ,kai svėriau 54kg doh.gif doh.gif doh.gif ,neblogą motyvaciją pasirinkau? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 24, 14:44)
Ir pas mane pilna spinta,net su etiketėm blush2.gif
Bet va tas kelnes nešiojau ,kai svėriau 54kg doh.gif  doh.gif  doh.gif ,neblogą motyvaciją pasirinkau? doh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 02 24, 13:56)

Daug drabužių esu atidavusi draugėms,bet kelis labai mielus vis laikau. . .
radau tokią bliuskutę,tik nesuprantu g.gif čia aš taip pastorėjau ar bliuska susitraukė dėžėje begulėdama hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
labai nemėgstu laikyti nereikalingų daiktų,bet visgi gerai ,kad tokius drabužius turiu pasilikusi,kitaip pati nepatikėčiau,kad tokia buvau doh.gif
kažkaip nepastebimai iš 54kg patapo 94kg blush2.gif doh.gif (čia per 8 metus)
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 24, 12:49)
As darau po tris ir vargo nematau tongue.gif

Ačiū ,Mirabele,tau už pratimukus.Prieš pietus kelis naujus išbandžiau.Sunku blush2.gif
Rytoj ryte jau tvarkingai darysiu naujus.
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 24, 16:33)
Ačiū ,Mirabele,tau už pratimukus.Prieš pietus kelis naujus išbandžiau.Sunku blush2.gif
Rytoj ryte jau tvarkingai darysiu naujus.

O koki kompekseli darai? Pirmas tai galima sakyt bazinis, turetumet nieko nepajaust, o jus liskit giliau, ten dar geresniu yra biggrin.gif

Del drabuziu, tai kai sveriau 53-54, tai tookiu rubeliu turiu wub.gif O kelniu, dzinsu.. Niekaip savo tiotkos nebeikisu biggrin.gif
Atsakyti