Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 25, 12:41)
O kas čia per mirkyti ryžiai? Čia kur į 5 stiklines merki ir pagal eilę valgai?

Aišku,kad kiekvienas žmogutis atranda sau priimtiniausią būdą.
Man pvz geriausia yra režimas ir paskaičiuotas porcijų kiekis,tai nors žinau kiek reik suvalgyti,o ne suėsti blush2.gif

taip tie patys.. 4u.gif ax.gif
as irgi manau, kad kiekvienas sau prisitaiko kas jam geriausia, reikia bandyti, kol rasi tau geriausiai tinkanti varianta ir tada net nebus sunku laikytis dietos.. mirksiukas.gif o kai laikaisi kokios prievartines ar primestos dietos tai lengva pasimesti.. biggrin.gif
as jau irig iismokau is naujo megautis maistu, o ne ryti, pries 2 metus buvau tai ismokusi, paskui pamirsau, dabar vel ismokau
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Jau papuskavau tongue.gif Eisiu dar arbata gert.

QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 25, 10:36)
Sveikos 4u.gif
Aš čia su arbata,kas jungiasi prie manęs?

As 4u.gif
QUOTE(kiskius @ 2010 02 25, 10:44)
laikausi smarkiai...  biggrin.gif pusryciams tik arbatele ta cianomonne ir 2 saukstai virtu, 4 dienas mirkytu, rudu ryziu, tada 4 val pasnikas, tada vel arba ryziai su liesa varskyte, jogurtu ir keliom razinom, arba duonos juodos riekute su 2 kiausiniais, tada pavakariams 5 kiviai, o vakarienei vel ryziai su varskyte ir jogurtu bei selenom bei cinamonine arbatele...  blush2.gif ir taip jau 4 savaite gyvenu...  mirksiukas.gif

O ne per smarkiai tu cia laikaisi? g.gif Ziurek, kad neatitruktum mirksiukas.gif As tai sakyciau pilnai pakanka arbatos, sporto, nuo sesiu nevalgyt, neaptsiryt ir viena karta i savaite iskrova. Bet kiek as cia prirasiau.. biggrin.gif

QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 25, 11:46)
Man pvz geriausia yra režimas ir paskaičiuotas porcijų kiekis,tai nors žinau kiek reik suvalgyti,o ne suėsti blush2.gif
Papildyta:
butent drinks_cheers.gif
Radau tave BF klube,tai mąstau gal mums reiktų pabaigti plepėti čia ir keltis į BF klubą? g.gif
Ten krūvoje gal būtų smagiau? Ką manot? g.gif

Na kaip jus norit, man tai jokio skirtumo, ten irgi labai sumazeje zmoniu. Gal butu ir smagiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 25, 12:03)
Na kaip jus norit, man tai jokio skirtumo, ten irgi labai sumazeje zmoniu. Gal butu ir smagiau drinks_cheers.gif

Tai žiūrėsim kaip kitos nuspręs biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 25, 12:07)
Tai žiūrėsim kaip kitos nuspręs biggrin.gif

Prabalsuosim biggrin.gif
Atsakyti
negaliu sulaukt vakaro, kaip noriu sportuot... lotuliukas.gif wub.gif
kelnes jauciasi jau laisvesnes, bet dabar galvoju ar nuo sporto ir dietu liekneju ar kelnes isitampe.. g.gif doh.gif
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 25, 13:03)
O ne per smarkiai tu cia laikaisi? g.gif

nea nepersmarkiai ax.gif na man taip naturaliai iseina.. ax.gif neriboju saves visai, bet kad man nesinori, matyt isikaliau i galva, kad riekia ir viskas blush2.gif bigsmile.gif

QUOTE(Mirabele @ 2010 02 25, 13:10)
Prabalsuosim biggrin.gif

as uz.. thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 02 25, 12:15)

Ir aš už drinks_cheers.gif ,tik pabaigiam šitą temą,gerai?
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 25, 12:21)
Ir aš už drinks_cheers.gif ,tik pabaigiam šitą temą,gerai?

Ilgai tempsim tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 25, 13:24)
Ilgai tempsim tongue.gif

na bet vis tiek gal uzbaikim... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 02 25, 12:25)
na bet vis tiek gal uzbaikim...  ax.gif

Tai gal plepam sparčiau? Kažkaip be ryšio ,jei kabės tema nebaigta?
Ar nieko tokio?

Aš ten dar normaliai neskaičiau,kada ten BF klube prisiduoda ir t.t.

Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 25, 12:38)
Tai gal plepam sparčiau? Kažkaip be ryšio ,jei kabės tema nebaigta?
Ar nieko tokio?

Aš ten dar normaliai neskaičiau,kada ten BF klube prisiduoda ir t.t.

Jei kabes neuzbaigta tema, tai aisku be rysio tongue.gif Bet, kad labai mazai bendraujanciu.

Kada ten prisiduoda, tai nezinau, reikia pasidomet g.gif
Atsakyti
laba merginos ,pradejau dometis ir radau abi temas,siaip anoje temoje labai daug informacijos,bet cia jus labiau bendraujat.Gerai butu susivienyti . drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(bluet @ 2010 02 25, 13:28)
laba merginos ,pradejau dometis ir radau abi temas,siaip anoje temoje labai daug informacijos,bet cia jus labiau bendraujat.Gerai butu susivienyti . drinks_cheers.gif

Tai mes ta ir ruosiames daryt drinks_cheers.gif Tik reikia temuke uzbaigti, negrazu palikti pustuste unsure.gif
Atsakyti