Įkraunama...
Įkraunama...

Bodyflex

QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 24, 14:07)
Daug drabužių esu atidavusi draugėms,bet kelis labai mielus vis laikau. . .
radau tokią bliuskutę,tik nesuprantu g.gif čia aš taip pastorėjau ar bliuska susitraukė dėžėje begulėdama hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif
labai nemėgstu laikyti nereikalingų daiktų,bet visgi gerai ,kad tokius drabužius turiu pasilikusi,kitaip pati nepatikėčiau,kad tokia buvau doh.gif
kažkaip nepastebimai iš 54kg patapo 94kg blush2.gif  doh.gif (čia per 8 metus)

nepastebimai kai per tiek metu wink.gif jei vel toki tiksla nori pasiekt, tai tau labai gerai sekas thumbup.gif

QUOTE(Mirabele @ 2010 02 24, 17:30)
O koki kompekseli darai? Pirmas tai galima sakyt bazinis, turetumet nieko nepajaust, o jus liskit giliau, ten dar geresniu yra biggrin.gif

Del drabuziu, tai kai sveriau 53-54, tai tookiu rubeliu turiu wub.gif O kelniu, dzinsu.. Niekaip savo tiotkos nebeikisu biggrin.gif

irgi iki tobulumo nedaug truksta wink.gif

PS. tai matuosim krutines ar ne????? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2010 02 24, 20:28)
nepastebimai kai per tiek metu wink.gif jei vel toki tiksla nori pasiekt, tai tau labai gerai sekas  thumbup.gif
irgi iki tobulumo nedaug truksta wink.gif
PS. tai matuosim krutines ar ne????? ax.gif

Pradžiai noriu svert 70kg,o po to toliau varysiu.
Ką tik grįžau iš draugės.Ji buvo manęs savaitę nemačiusi,tai net išsižiojo,kai puspaltį nusiėmiau biggrin.gif
*****,kai tokie dalykai veža thumbup.gif

Monetuxe,matuosim viską drinks_cheers.gif

Einu jau miegoti,nes rytoj noriu laiku atsikelti ir pratimus naujus daryt.
Kai ilgiau pamiegu visa diena išsibalansuoja.

Labanaktis,
Atsakyti
Monetuxe, toje lenteleje duomenys dar nesuvesti? ar as paziuret nemoku g.gif doh.gif
Atsakyti
Mergaites, matuojam ne tik krutines apimtis, bet ir rankos smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 25, 01:10)
Ką tik grįžau iš draugės.Ji buvo manęs savaitę nemačiusi,tai net išsižiojo,kai puspaltį nusiėmiau biggrin.gif

thumbup.gif ir as taip noreciau wub.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš čia su arbata,kas jungiasi prie manęs?

Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 25, 11:36)
Sveikos 4u.gif
Aš čia su arbata,kas jungiasi prie manęs?

as savo arbata ir psurycius ryzinius jau senai suvalgiau,jau ir pamirst spejau.. laukiu dabar 11 val pietu.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 24, 17:30)
O koki kompekseli darai? Pirmas tai galima sakyt bazinis, turetumet nieko nepajaust, o jus liskit giliau, ten dar geresniu yra biggrin.gif

Šiandien dariau antrą kompleksėlį. Nėra lengva karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(kiskius @ 2010 02 25, 10:40)
as savo arbata ir psurycius ryzinius jau senai suvalgiau,jau ir pamirst spejau.. laukiu dabar 11 val pietu..  ax.gif

O maitiniesi įprastai ar prisilaikai?
Papildyta:
QUOTE(musik @ 2010 02 25, 00:35)
Monetuxe, toje lenteleje duomenys dar nesuvesti? ar as paziuret nemoku  g.gif  doh.gif

Ir aš nieko nematau blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 25, 11:42)
O maitiniesi įprastai ar prisilaikai?

laikausi smarkiai... biggrin.gif pusryciams tik arbatele ta cianomonne ir 2 saukstai virtu, 4 dienas mirkytu, rudu ryziu, tada 4 val pasnikas, tada vel arba ryziai su liesa varskyte, jogurtu ir keliom razinom, arba duonos juodos riekute su 2 kiausiniais, tada pavakariams 5 kiviai, o vakarienei vel ryziai su varskyte ir jogurtu bei selenom bei cinamonine arbatele... blush2.gif ir taip jau 4 savaite gyvenu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 02 25, 10:44)
laikausi smarkiai...  biggrin.gif pusryciams tik arbatele ta cianomonne ir 2 saukstai virtu, 4 dienas mirkytu, rudu ryziu, tada 4 val pasnikas, tada vel arba ryziai su liesa varskyte, jogurtu ir keliom razinom, arba duonos juodos riekute su 2 kiausiniais, tada pavakariams 5 kiviai, o vakarienei vel ryziai su varskyte ir jogurtu bei selenom bei cinamonine arbatele...  blush2.gif ir taip jau 4 savaite gyvenu...  mirksiukas.gif

Tai čia tokia dieta?Ar pati taip sau susireguliavai?
Kiek nukrito?

blush2.gif Jau radau,prisiminiau,kad buvai rašiusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Urtė124: 25 vasario 2010 - 09:56
QUOTE(Urtė124 @ 2010 02 25, 11:53)
Tai čia tokia dieta?Ar pati taip sau susireguliavai?
Kiek nukrito?

blush2.gif Jau radau,prisiminiau,kad buvai rašiusi.

cia man taip naturaliai iseina.. mirksiukas.gif dieta tai tik rytiniai ryziai mirkyti ir 4 val pasniko vissiko, o toliau valgau kaip iseina, bet visada taip iseina paskutiniu metu, nes labai noriu numesti kg... ax.gif o ryziai, varske, jogurtas mano megstamiausi produktai ir bent jau kol kas nieko daugiau nesinor... geriu kruva papildu dar... tai jauciuosi puikiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kiskius @ 2010 02 25, 11:19)
cia man taip naturaliai iseina..  mirksiukas.gif dieta tai tik rytiniai ryziai mirkyti ir 4 val pasniko vissiko, o toliau valgau kaip iseina, bet visada taip iseina paskutiniu metu, nes labai noriu numesti kg...  ax.gif o ryziai, varske, jogurtas mano megstamiausi produktai ir bent jau kol kas nieko daugiau nesinor... geriu kruva papildu dar... tai jauciuosi puikiai  smile.gif

O kas čia per mirkyti ryžiai? Čia kur į 5 stiklines merki ir pagal eilę valgai?

Aišku,kad kiekvienas žmogutis atranda sau priimtiniausią būdą.
Man pvz geriausia yra režimas ir paskaičiuotas porcijų kiekis,tai nors žinau kiek reik suvalgyti,o ne suėsti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Mirabele @ 2010 02 25, 02:31)
Mergaites, matuojam ne tik krutines apimtis, bet ir rankos smile.gif

Radau tave BF klube,tai mąstau gal mums reiktų pabaigti plepėti čia ir keltis į BF klubą? g.gif
Ten krūvoje gal būtų smagiau? Ką manot? g.gif
Atsakyti