Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(JEma @ 2010 02 03, 13:26)
Merginos o su 3D echo ziuri santariskese ar net neziuri?  blush2.gif  Kaip noreciau pamatyti ta vaizdeli nu bet specialiai vien del tokio echo vaziuot i koki Bonus eventus tikrai nesiruosiu.

kaune tikrai daro "vaiko ir motinos " klinikoje savanoriu prospekte. didmesciuose pivacios klinikos tutetu atlikti 3D 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2010 02 03, 14:57)
pritariu mamoms kad kauno klinikose tikras bardakas.antradieni turejo buti mano vaisiaus wandenu tyrimo atsakymas galutinis nes jau 3 sawaites nuo tyrimo praejo.tai ne paskambinau sake tik dar po sawaites pasiskambinti.taip ir tampo nervus.

Kosmaras kazkoks!!! doh.gif Labai dziaugiusi, kad nulekiau i Santariskes pasidaryti vandenuku tyrimo, nes KMUK butu dare tik vasario 10d, o tai ats kada gauciau isvis neisku blink.gif O va ryt jau turesiu rezultatus is santariskiu...
Ziauriai jaudinuos, nezinau kaip reikes ryt daktarei paskambinti... verysad.gif Vien pagalvojus rankos, kojos tirpsta.. sad.gif

Marina, o kiek db laiko tavo nestumui? Kodel jie sitaip delsia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rioma: 03 vasario 2010 - 14:47
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 03, 15:28)
Susapnuota, o tu vilniuje dareisi vandenu tyrima? Pas kokia gydytoja? Privaciai?

Santariskese per VIP kabineta. Daktares nesirinkau, paskyre pacios pas Banusiene thumbup.gif

QUOTE(ishiri @ 2010 02 03, 15:32)
kaune tikrai daro "vaiko ir motinos " klinikoje savanoriu prospekte. didmesciuose pivacios klinikos tutetu atlikti 3D  4u.gif

Berod pas Kilda irgi daro.
Atsakyti
na gydytoja sereikiene tik antradieniais dirba ir tipo kitas gydytojas negali man atsakymu pasakyt o tik ji nes as pas ja buvau.man dabar 21 sawite tuoj bus 22.jai butu ats vakar pasake ir jai kasnors butu negerai tai aborta daro iki 22 sawaites dar buciau spejus o jau kita sawaite welu.na nieko jie ten nemasto apie pacijentes.viskas taspaats.na jo kai reikia skambintis del ats tai baisu.rankos kojos dreba..kada tau dare tyrima pries kiek laiko?
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Ka tik skambinau i SORPO de PRISCA II atsakymu, tai telefonu tepasake, kad rizika zema karsta.gif Delsiau iki paskutiniuju, taip bijojau skambinti, nes jei neduokdie butu blogi ats prasidetu kitu tyrimu maratonas doh.gif . Esu nusiraminusi, gal jau dabar ta paranoja baigsis notworthy.gif Ryt vaziuosiu pasiimti rastisku ats, kuriuos vesiu pas Krasovskaja, juk ji man po echo sake, kad 98proc. vaikelis sveikas, bet del sventos ramybes pasidaryti PRISCA II. Dar karta isitikinau, jog nera ko š..... smegenų ieškot blush2.gif Noriu pradeti dziaugtis nestumu, svaigti nuo jo, skraidyti is laimes yahoo.gif Linkiu visoms mamytems geru atsakymu, ramaus nestumo ir sveiku bei graziu vaikiuku- o tau Susapnuota dvigubai visko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2010 02 03, 12:57)
pritariu mamoms kad kauno klinikose tikras bardakas.antradieni turejo buti mano vaisiaus wandenu tyrimo atsakymas galutinis nes jau 3 sawaites nuo tyrimo praejo.tai ne paskambinau sake tik dar po sawaites pasiskambinti.taip ir tampo nervus.

o siaube, o kokio atsakymo cia tiek laiko laukti reikia blink.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 03, 13:10)
* deja taip  verysad.gif
** Galiu isivzd, ...manes dar tas tik laukia  verysad.gif
Papildyta:

blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif Nera zodziu....
Ka jau bekalbet, man tik sian turejo kaune imt vandenys  doh.gif O as jau baigiu atsistatyti po visko ir gyvenu nauja viltim...

Kiek dar savaiciu reiketu nervuotis jei laukciau vandenu tyrimo KMUK  verysad.gif Ir taip per si nestuma numeciau 5 kg, kuriu niekaip nepavykdavo numesti dietomis  doh.gif

console.gif svarbiausia ,kad laiku suzinojai. Tikrai susilauksi sveiko mazylio to linkiu visoms mamytems ir sau 4u.gif

QUOTE(marina21 @ 2010 02 03, 14:00)
na gydytoja sereikiene tik antradieniais dirba ir tipo kitas gydytojas negali man atsakymu pasakyt o tik ji nes as pas ja buvau.man dabar 21 sawite tuoj bus 22.jai butu ats vakar pasake ir jai kasnors butu negerai tai aborta daro iki 22 sawaites dar buciau spejus o jau kita sawaite welu.na nieko jie ten nemasto apie pacijentes.viskas taspaats.na jo kai reikia skambintis del ats tai baisu.rankos kojos dreba..kada tau dare tyrima pries kiek laiko?

kas cia per nesamone doh.gif tai kad gydytoja nedirba savaite tai reikia laukti atsakymo, siaubas koks neatsakingumas ir nezmoniskumas gun_bandana.gif as ten nulekciau ir su vejeliu visas pakelciau, kas nepatyre nezino ka tai reiskia LAUKTI.

tai tegul ji ir pasako, cia ne tavo bedos ,kad ji nedirba
Atsakyti
QUOTE(ishiri @ 2010 02 03, 14:19)
labuka,
man snd turejo KMUK daryti vandenu tyrima bet deje, nepadare.. gyd pasake kad labai labai sukietejusi gimda ir 100% po tokios proceduros nuteketu vandenys. tad dar viena laukimo savaite , ko pasekoje neaisku kaip bus..
o kiek laiko kaune laukete atsakymo, nes 3savaites tai jau nenormalu..

Laikykis 4u.gif tikiuosi viskas bus gerai.man praeita antradieni eme vandenis,o si pirmadieni pasake jau galutinius rezultatus,tai nei savaite nepraejus buvo.
marina21 koks kosmaras blink.gif rimtai ten juos ant blakstienu biski sustatyt reiketu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marina21 @ 2010 02 03, 16:00)

Man tyrima dare pirmadieni ir va jau ryt atsakymai bus.
Be to, ta pacia diena sugebejo ir krauja paimt, ir echo padaryt, ir vandenukus paimt... Kai KMUK tuo tarpu krauja eme viena diena, echo taloneli dave po 3 sav. , o vandenims taloneli dave dar sekanciai dienai.. zodziu ne Kaune gyvenant tai nelabai patogu g.gif
Nu tavim deta tai as nelaukciau sitaip, tikrai nuvaryk i KMUK ir kelk veja! Kaip gi sitaip galima, o jei kazkas negerai??? Kas tada atsakys ??? doh.gif
Nu sorry, bet tikrai durniu laivas...
Atsakyti
IEVUKI - anoje temoje rasei, kad tavo geri rezultatai thumbup.gif
Tai labai tave sveikinu. 4u.gif Dabar gali nesioti ramiai wub.gif Auginkime toliau pilve savo sunelius clap.gif 2.gif
Atsakyti
na matom esu ne kauniete tai nepatogu nuwaziuot.kitaip tikrai ten weja pakelciau.na bandysiu gal dar ryt skambintis ir prasyt kad kitas gydytojas ats pasakytu jai bus.jau nerwai nelaiko.vienas atsakymas tai po sawaites buvo del tu 3sindromu pagrindiniu kad viskas gerai.o dabar tyre visa kariotipa.blyn taip neramu...
Atsakyti
QUOTE(linele.m @ 2010 02 03, 17:32)
*svarbiausia ,kad laiku suzinojai. Tikrai susilauksi sveiko mazylio to linkiu visoms mamytems ir sau  4u.gif
**...kas nepatyre nezino ka tai reiskia LAUKTI.

* tai tikrai drinks_cheers.gif Ir as to visom linkiu mirksiukas.gif
** ir as taip sakau drinks_cheers.gif Del to labai nervuoja kas pradeda raminti del nesekmingo nestumo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(ausra37 @ 2010 02 03, 17:17)
IEVUKI - anoje temoje rasei, kad tavo geri rezultatai  thumbup.gif
Tai labai tave sveikinu. 4u.gif  Dabar gali nesioti ramiai wub.gif  Auginkime toliau pilve savo sunelius clap.gif  2.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti