Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(marina21 @ 2010 02 03, 14:57)
pritariu mamoms kad kauno klinikose tikras bardakas.antradieni turejo buti mano vaisiaus wandenu tyrimo atsakymas galutinis nes jau 3 sawaites nuo tyrimo praejo.tai ne paskambinau sake tik dar po sawaites pasiskambinti.taip ir tampo nervus.

nesamone kazkokia, aplamai paciento negerbia... juk kiekviena diena svarbi. Sistema KMUK tragiska doh.gif

QUOTE(Rioma @ 2010 02 03, 15:46)
nes KMUK butu dare tik vasario 10d, o tai ats kada gauciau isvis neisku  blink.gif  O va ryt jau turesiu rezultatus is santariskiu...

as irgi buvau vasario 9 uzregistruota KMUK.... o atsakymus is Santariskiu jau turiu seniai.
Gali bandyti ir siandien skambinti, dazniausiai treciadieni popiet jau turi atsakymus.

QUOTE(ugnaizole @ 2010 02 03, 16:02)
Sveikos mamytes  4u.gif
Ka tik skambinau i SORPO de PRISCA II atsakymu, tai telefonu tepasake, kad rizika zema  :karsta

tai saunu 4u.gif

o dabar tave pagasdinsiu, man irgi buvo zema rizika 1:260 ... nes nuo 250 skaitosi zema rizika. Ir vandenu tyrimas kaip ir nepriklause. Bet man kazkaip tie skaiciukai labai baisiai pasirode blink.gif
Atsakyti
QUOTE(PUCA @ 2010 02 03, 18:54)

o dabar tave pagasdinsiu, man irgi buvo zema rizika 1:260 ... nes nuo 250 skaitosi zema rizika. Ir vandenu tyrimas kaip ir nepriklause.  Bet man kazkaip tie skaiciukai labai baisiai pasirode  blink.gif

PUCA, juk tau viskas gerai baigėsi, ar ne taip? Kodėl sakai "pagąsdinsiu"? Beje, tas rizikos skaičiavimas ir nuo amžiaus priklauso. Kokiai 25-metei tokie skaičiukai jau nebūtų "maža rizika". Ar aš klystu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pukeliux @ 2010 02 03, 23:41)
PUCA, juk tau viskas gerai baigėsi, ar ne taip? Kodėl sakai "pagąsdinsiu"? Beje, tas rizikos skaičiavimas ir nuo amžiaus priklauso. Kokiai 25-metei tokie skaičiukai jau nebūtų "maža rizika". Ar aš klystu?  unsure.gif

ne, kombinuota rizika skaiciuojama jau su metais.
O kai skambinau prisca atsakymu man irgi pasake, kad maza rizika, tai as pagalvojau, kad 1 prie kokiu 4000..... o pasirodo doh.gif
Nors kaip gine sake, kitos su tokia rizika (1:260) toliau net nesidaro toliau tyrimu.

Is vienos puses, jei lostum loterijoj, kurioj dalyvauja 260 zm. tai kazin ar tiketumeisi laimeti, nes sansu mazai biggrin.gif O cia kai atvirkstinis variantas, tai kazkodel vis atrodo, kad papulsi.... doh.gif

vnz. man bet kokiu atveju nesamone atrodo tas prisca tyrimas, daugiau surista su tikimybiu teorija negu su medicina. Pagalvojus pagal mano tyrimo rezultatus tai 259 moterys is 260 praeina kryziaus kelius, be reikalo prasinervuoja,dazniausiai rezultate darosi vandenu tyrima vien todel "kad galbut gali but....."

O man zinokit dar iki siol pilva maudzia po amniocentezes, gimda susitraukineja, istisai tempia.
Ir tikrai manau, kad didziausia dali mano savijautos itakojo visi tie nervai su tyrimais verysad.gif
Atsakyti
Na ka, pirmadieni vaziuojam ir mes i Vln issamiems tyrimams unsure.gif . Siaubas kaip as bijau cray.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 04, 08:47)
Na ka, pirmadieni vaziuojam ir mes i Vln issamiems tyrimams  unsure.gif . Siaubas kaip as bijau  cray.gif

Nebijok viskas bus gerai 4u.gif Bet va kazkodel pries kiekviena vizita tas nerimas atsiranda... manes vizitas jau ryt laukia, tai jau irgi kazkaip neramu, o jeigu ka blogo ras g.gif bet stengiuosi nuvyti sias mintis ir megautis nestumu ax.gif blush2.gif aip kad ir tu auksciau nosyte wink.gif
Atsakyti
Oij, Jema, stengiuos is paskutiniuju. Uzsiverciau save darbais, grizus namo puolu siuvinet, kad tik visokios blogos mintys nelystu i galva, kad tik intike nebeskaityciau ko reik ir ko nereik doh.gif
Ramiau tik tiek, kad vaziuojam per pazintis. Istyrines ten mus jau skersai issilgai. Aisku butu maloniau, jeigu to vizito isvis nereiktu verysad.gif .

Jums irgi dideles sekmes, butinai pranesk, kaip jums sekes friends.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 04, 10:23)

Ramiau tik tiek, kad vaziuojam per pazintis. Istyrines ten mus jau skersai issilgai.

Reikia dziaugtis, o ne pergyventi tongue.gif Pergyventum, jei neturetum galimybes ishsitirti mirksiukas.gif Paziurek i tai kitu kampu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos kas buvot tam VIP kokia ten tvarka. sake eiti prie 117B kabineto. Ar ten pagal laika ileidineja? Ar reikia eileje sedeti? Ir isvis ten kasnors islenda pasaukia pagal pavarde ar reikia paciai i kab brautis :ax
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 04, 10:37)
Reikia dziaugtis, o ne pergyventi  tongue.gif Pergyventum, jei neturetum galimybes ishsitirti  mirksiukas.gif  Paziurek i tai kitu kampu  thumbup.gif

Na taip, tuo labiau, kad gine dar iskarto ne nesiunte pas genetikus. Norejo pakartotino echo po savaites tik daryt. Bet mums del svetos ramybes reik iskart viska issitirt ir zinot 4u.gif . Stogas nuo itampos gali nuvaziuot, jeigu dar laukt savaite, paskui vel neaisku kiek dar, jeigu reiktu tolesniu tyrimu unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JEma @ 2010 02 04, 11:42)
Merginos kas buvot tam VIP kokia ten tvarka. sake eiti prie 117B kabineto. Ar ten pagal laika ileidineja? Ar reikia eileje sedeti? Ir isvis ten kasnors islenda pasaukia pagal pavarde ar reikia paciai i kab brautis :ax

uzeini i 117B uzveda kortele, ir palydi iki kabineto. Bent jau mum taip buvo.
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 04, 12:46)
uzeini i 117B uzveda kortele, ir palydi iki kabineto. Bent jau mum taip buvo.

O tai gerai kad pasiklausiau, as maniau kad tam kabinete jau ir atliekamas tyrimas blush2.gif Tai buciau sedejusi uz duru biggrin.gif
O ko reikes uzvedant kortele, kokiu duomenu g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2010 02 04, 10:48)
Bet mums del svetos ramybes reik iskart viska issitirt ir zinot  4u.gif . Stogas nuo itampos gali nuvaziuot, jeigu dar laukt savaite, paskui vel neaisku kiek dar, jeigu reiktu tolesniu tyrimu  unsure.gif  doh.gif

Zinau kaip jautiesi verysad.gif kai sunelio laukiausi ir kraujas rizika parode 1:245 , tai tiek asaru praliejau verysad.gif verysad.gif ir su kokia baime laukiau rezultatu verysad.gif Man nuo to streso taip pilva maude, ir sirdi galvojau sau kokia liga isivarysiu per tuos nervus MB jau piktai man liepe ramintis nes isprotesiu sake blink.gif trinosomijos rezultatai buvo neigiami smile.gif Nei dalies tiek neverkiau kai suzinojau , kad sunelis turi genetini sutrikima , bet jam jau buvo 8 men

dabar visai kitaip jauciuosi, neramu , bet tik tiek, nei asaru nei nemiego nieko ir manau del to , kad tyrimus darausi savo noru , o ne del zinomos teorijos smile.gif beto echo rode viska thumbup.gif
paskambinau as ryte suzinoti rezultatu , dar negavo skambinti reikia po pietu , bet sake iki 5 tikrai bus, brrr dar reikia laukti verysad.gif
Atsakyti