aciu dievui pasiskambinau ir vos kito daktaro isprasiau wandenu atsakymo.viskas gerai.turbut esu pati laimingiausia nescioji.ir nesioju sesyte..kaip smagu.wisoms linkiu kad wiskas butu gerai ir nereiktu jokiu tyrimu.nes tie tyrimai ir ju atsakymo laukimas tik wieni nerwai ir kancia.
QUOTE(marina21 @ 2010 02 04, 14:04)
aciu dievui pasiskambinau ir vos kito daktaro isprasiau wandenu atsakymo.viskas gerai.turbut esu pati laimingiausia nescioji.ir nesioju sesyte..kaip smagu.wisoms linkiu kad wiskas butu gerai ir nereiktu jokiu tyrimu.nes tie tyrimai ir ju atsakymo laukimas tik wieni nerwai ir kancia.
Didziausi sveikinimai

Kaip gera skaityt geras zinias
. Marina21, labai dziaugiames uz jus
.
Linele.m, laukiam ir tavo geru ziniu

QUOTE(marina21 @ 2010 02 04, 13:04)

QUOTE(JViktorija @ 2010 02 04, 13:24)
Kaip gera skaityt geras zinias
. Marina21, labai dziaugiames uz jus
.

butinai kai tik suzinosiu pranesiu

Marina21, sveikinu
Ten ner kur sedet uz duru, ten kai eisi koridoriu labai lengva ta kabinetuka, tiksliau duris su uzrasu 117B praeiti
O atidarai duris....ir patenki kaip i registratura
As irgi su baime atidariau tas duris, poto ziuriu kad cia registratura
Tai su vyru atsidusom. o poto vede Sntariskiu labirintais i kitur. Tai jau kai atejom su vyru prie genetikes kab. prisiminem, kad cia pat buvom su pirmu
Kokiu duomenu?... hm... a/k,adreso, darbovietes gal... aj nieko tokio. formalumai vien. Neprisimenu (is tada buvusios baimes
) ar sodros reikejo, gal kai mokamai eini, gal nereikia...

QUOTE(JEma @ 2010 02 04, 14:04)
Ten ner kur sedet uz duru, ten kai eisi koridoriu labai lengva ta kabinetuka, tiksliau duris su uzrasu 117B praeiti

Kokiu duomenu?... hm... a/k,adreso, darbovietes gal... aj nieko tokio. formalumai vien. Neprisimenu (is tada buvusios baimes

QUOTE(Susapnuota @ 2010 02 04, 14:45)
Marina21, sveikinu
O atidarai duris....ir patenki kaip i registratura
As irgi su baime atidariau tas duris, poto ziuriu kad cia registratura
Tai su vyru atsidusom. o poto vede Sntariskiu labirintais i kitur. Tai jau kai atejom su vyru prie genetikes kab. prisiminem, kad cia pat buvom su pirmu
) ar sodros reikejo, gal kai mokamai eini, gal nereikia...

Nu va dabar dar aiskiau

Labai tikiuosi kad rytojaus vizitas ivyks ir pasiseks nes jau 3 karta laika pakeite

QUOTE(linele.m @ 2010 02 04, 13:12)
Zinau kaip jautiesi
kai sunelio laukiausi ir kraujas rizika parode 1:245 , tai tiek asaru praliejau
ir su kokia baime laukiau rezultatu
Man nuo to streso taip pilva maude, ir sirdi galvojau sau kokia liga isivarysiu per tuos nervus MB jau piktai man liepe ramintis nes isprotesiu sake
trinosomijos rezultatai buvo neigiami
Nei dalies tiek neverkiau kai suzinojau , kad sunelis turi genetini sutrikima , bet jam jau buvo 8 men

nepyk kad teiraujuosi, o pirmagimiui dar tavo pilvelyje buvo 8men ar jam jau gimus 8men. ta karta dareisi tik kraujo tyrima ar ir vandebu?? ar genetine liga atitiko ta pacai kuria parode karujo tyrimas.
mane butent domina tie atvejai ir kaip daznai tai pasitaiko, kai pagal vandenu tyrima pasako kad viskas normoje o vaikui gimus buna atvirksciai

Siandien vel blioviau kaip mazas vaikas... tik si kart is laimes!!!!
Vandenuku tyrimai geri
Ir dar turesim sese
Nepamenu kada buvau tokia laiminga
Aciu visoms mamytem, kurios palaike!
Ir visoms linkiu dideliausios sekmes
Ypatingai aciu Tau, Susapnuota, tavo palaikymas man dave labai daug ir visuomet nuramindavo
Nemoku apsakyt, kokia laiminga esu !!!
Pagalia galesiu dziaugtis
P.S. sunelis musu gimes liepos 11 , o sese turi gimti liepos 9-12 dienomis...
Nu super, kaip pagal uzsakyma
Dabar uzsiregistruosiu pas liepinukus, nes kol nebuvo tyrimu rezultatu, vis nedrisdavau... vis galvojau, o jei....

Vandenuku tyrimai geri

Nepamenu kada buvau tokia laiminga

Aciu visoms mamytem, kurios palaike!

Ypatingai aciu Tau, Susapnuota, tavo palaikymas man dave labai daug ir visuomet nuramindavo

Nemoku apsakyt, kokia laiminga esu !!!
Pagalia galesiu dziaugtis

P.S. sunelis musu gimes liepos 11 , o sese turi gimti liepos 9-12 dienomis...
Nu super, kaip pagal uzsakyma

Dabar uzsiregistruosiu pas liepinukus, nes kol nebuvo tyrimu rezultatu, vis nedrisdavau... vis galvojau, o jei....
marina21 labai sveikinu
pagaliau uzlauzei tuos nenaudelius ir dabar galesi ramiai nesioti
Rioma taip pat labai labai sveikinu.Siandien matau geru ziniu diena

Rioma taip pat labai labai sveikinu.Siandien matau geru ziniu diena

QUOTE(PUCA @ 2010 02 03, 19:54)
o dabar tave pagasdinsiu, man irgi buvo zema rizika 1:260 ... nes nuo 250 skaitosi zema rizika. Ir vandenu tyrimas kaip ir nepriklause. Bet man kazkaip tie skaiciukai labai baisiai pasirode

Sveikos

Pasiemiau siandien PRISCA II , tai mano rezultatai tikrai geri. Dabar tingiu tikslinti, bet 21 chromosomu poros trisomijos tikimybe apie 1:3400

As jau irgi cia su gerom naujienom
viskas kolkas gerai liko sulaukti galutiniu rezultatu, bet jau taip dziugu dabar
tam cia ir rasom , kad patirtim pasidalintume
man kraujo tyrimas rode padidejusia rizika DS, del to dariausi vaisiaus vandenu tyrima, tyre tik trinosomija rezultatai buvo geri. Deja sunus turi reta chromosomini sutrikima, niekas viso karotipo neziurejo del to ir nesuzinojau kai laukiausi. jau gimus vaikui ir del visokiu bedeliu, raidos sutrikimo tyremes vel , tada ir nustate, jam buvo 8 men. Nieko nekaltinu, juk ko neziurejo to ir nemate. Uztat dabar man ziures visa karotipa.
labai dziaugiuosi, net siurpuliukai vaiksto is to dziaugsmo
as irgi noreciau dukrytes

viskas kolkas gerai liko sulaukti galutiniu rezultatu, bet jau taip dziugu dabar

QUOTE(ishiri @ 2010 02 04, 14:12)
nepyk kad teiraujuosi, o pirmagimiui dar tavo pilvelyje buvo 8men ar jam jau gimus 8men. ta karta dareisi tik kraujo tyrima ar ir vandebu?? ar genetine liga atitiko ta pacai kuria parode karujo tyrimas.
mane butent domina tie atvejai ir kaip daznai tai pasitaiko, kai pagal vandenu tyrima pasako kad viskas normoje o vaikui gimus buna atvirksciai

tam cia ir rasom , kad patirtim pasidalintume

QUOTE(Rioma @ 2010 02 04, 14:49)
Siandien vel blioviau kaip mazas vaikas... tik si kart is laimes!!!!
Vandenuku tyrimai geri
Ir dar turesim sese

Vandenuku tyrimai geri

as irgi noreciau dukrytes

labas,
o jus man pasakykit ar prisca galima pasitiket?
dariausi prisca II, rezultatai: DS 1:10 000, Edvardso 1:10 000, nervinio vamzdelio 1:9873-berods taip surasiau, mano gin sako, kad rezultatai labai geri. echoskopiskai gin sako, kad viskas irgi tobulai. bet man neramu, nes gin sake, kad sprando raukslyte 2,3 mm-i normas ieina ir gin nieko blogo nesako, bet man uzsifiksavo ji ir viskas.ar verta dar kokiu tyrimu daryt ar geriau apsiramint, nu taip neramu
o jus man pasakykit ar prisca galima pasitiket?
dariausi prisca II, rezultatai: DS 1:10 000, Edvardso 1:10 000, nervinio vamzdelio 1:9873-berods taip surasiau, mano gin sako, kad rezultatai labai geri. echoskopiskai gin sako, kad viskas irgi tobulai. bet man neramu, nes gin sake, kad sprando raukslyte 2,3 mm-i normas ieina ir gin nieko blogo nesako, bet man uzsifiksavo ji ir viskas.ar verta dar kokiu tyrimu daryt ar geriau apsiramint, nu taip neramu