Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 22, 13:56)
Ustukiu nusipirkau 5 grudu ar keliu ten tokia kose- zirniai,perlines ir kitos( nepamenu visu) - nu zinokit vyriska kose ir ne kitaip !

mano vyrs labai ją mėgsta ir prašo neretai jos drinks_cheers.gif o vaikai valgo kai pasakai, kad tai kareiviška košė biggrin.gif lotuliukas.gif va dabar su ja kaip tik barščius ruošiu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(pikkolo @ 2010 02 22, 13:56)
Anksčiau, tai kada? Prieš 10, 20 ar 100 metų?

mano močiutė a.a. sakiusi yra, kad jie sakydavo "mirė nuo gumbo", tikėtina, kad kalba buvo apie tą patį vėžuką...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 22, 14:57)
merginos, o jus virdamos sultini, nupilate lauk pirma, keliu minuciu virimo, sultini, ar cia tik as  nesamone darau?

Visada nupilu- pirmiausiai del mesos, nuo kurios visas brudas sultinyje lieka, antriausiai del darzoviu- nitratai visi lieka nuvirti vandenyje- as nupilu pilnai ir uzverdu dar karta...

Violence- tiksliai bigsmile.gif bigsmile.gif - juk sriuba galima virti kokia tik nori su tokiu daviniu !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 vasario 2010 - 14:05
Niekada nesu kepus vištos unsure.gif tam vyrą turiu, bet va tėtis atvažiavo, jam tik sriubos nepaduosi....
Turiu rankovę tą celkofaninę (po jūsų pagyrų pirkau) ir vištą dubenį.
Ką daryt? rolleyes.gif recepčiukų man prašom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rasma @ 2010 02 22, 14:09)
O Ustukiai išleidę kažkokią 'margąją košę', niekas nebandėt? Ar čia ta pati kaip 5-7 grūdų tik naujai pavadinta g.gif

ne, kažkas ten naujo 4u.gif galvojau pirkt, bet pamąsčiau, kad kruopų daug turiu, tai dar nebandyta... ten kaip supratau yra skaldyti grūdai, kaip miežiai, kukurūžai, avižos... jei nemaišau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 22, 15:02)
Visada nupilu- pirmiausiai del mesos,  nuo kurios visas brudas sultinyje lieka, antriausiai del darzoviu- nitratai visi lieka nuvirti vandenyje- as nupilu pilnai ir uzverdu dar karta...

Violence- tiksliai  bigsmile.gif  bigsmile.gif - juk sriuba galima virti kokia tik nori su tokiu daviniu !!!

ot aciu, reiskia as gerai viska darau smile.gif
Atsakyti
Kur galima nusipirkti Ustukiu maluno produkcijos? Kovo men zadu i Lt grizti, tai reikia man kruopu ivairiu. Ar tik eko pardese buna, ar PC? Aciu labai 4u.gif
Su vistiena toki recepta esu sukurusi biggrin.gif , na, su pjaustyta. Darau taip - apkepinu gabaliukus (galima susipjaustyti visa vista gabaliukais), tada pridedu daug pjaustytu morku, uzpilu vandeniu ir troskinu ant nedideles ugnies. Troskinu ilgai. Tiesa, odas as nulupu iki vandens uzpilimo. Kai jau matysite, kad mesyte krenta nuo kaulu, idedu saldytu sparaginiu pupeliu (naudoju tokias geltonas). Dar truputi patroskinu. Pabaigai padarau miltu ir vandens uzpila tam, kad sutirstetu padazas, kuriame troskinosi mesyte ir darzoves. Prie sio patiekalo visada padarau mazu zemaiciu blyneliu (is bulviu koses, kiausinio ir miltu, ir supjaustau staciakampio formos nedideliais blyneliais). Mano seimynai - tai vienas is skaniausiu patiekalu ax.gif
Atsakyti
Su ta kose 5 grudu suerzinot, nu nerandu jos, bent Megos Rimi nera ir IKI nebuvo...ka visa suvalget lotuliukas.gif o taip noriu
Beje vakar Megos Senukuose radau eko seklu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gizma @ 2010 02 22, 14:31)
Kur galima nusipirkti Ustukiu maluno produkcijos? Kovo men zadu i Lt grizti, tai reikia man kruopu ivairiu. Ar tik eko pardese buna, ar PC? Aciu labai 4u.gif

zinau tik kad oze, prismoje yra, kur daugiau, pasakys labiau zinancios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 02 22, 15:40)
Su ta kose 5 grudu suerzinot, nu nerandu jos, bent Megos Rimi nera ir IKI nebuvo...ka visa suvalget  lotuliukas.gif o taip noriu
Beje vakar Megos Senukuose radau eko seklu  thumbup.gif

Paskutini karta butent Megos Rimi ir pirkau - tada, kai akcijos ten buvo visokiems eko dalykams. Aha, ispirkau tongue.gif , kad nerastum, nes tau gi brangu eko- kam tau eko kruopu?? lotuliukas.gif Juokauju- draugiskai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 22 vasario 2010 - 15:58
Tiesa kepa mano višta, rodos itališkai rašė ten biggrin.gif
tai įtryniau su pipiriukais, druskyte, 2 skiltelėm česnako, smulkintu rozmarinu (nurautu iš vazončiko), trupučiu citrinos sulčių ir 4 šaukštais aliejaus. Palaikiau valandą laiko. Tada subėn sukišau citriną (ją nuvirinus apie 1min vandeniu ir subadžius) ir šakelę rozmarino. Sudėjau ją į maišą ir orkaitėn 200 laipsnių.
Kadangi kepu rankovėj vadinamoj pirmą kart, žinokit kvapas plastmasės jaučias blink.gif naiviai tikiuos, kad tai užsegimas...

Atsakyti
Klausykit, as su tom Ustukiu 5 kruopom ir sriubos darymu suku galva biggrin.gif . Namie vakar aptikau gi dziovintu baravyku kaime rinktu, ziuu- kas ten tam maiselyje medziaginiame lens.gif - ogi grybai bigsmile.gif - kazin jei su tom kruopom kas gautusi? g.gif Jauciu nelabai skonis butu ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 23, 16:25)
kazin jei su tom kruopom kas gautusi?  g.gif Jauciu nelabai skonis butu ar ne?

Visiškai nevalgau grybų biggrin.gif Nežinau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 23, 17:25)
Klausykit, as su tom Ustukiu 5 kruopom ir sriubos darymu suku galva biggrin.gif . Namie vakar aptikau gi dziovintu baravyku kaime rinktu, ziuu- kas ten tam maiselyje medziaginiame  lens.gif - ogi grybai bigsmile.gif - kazin jei su tom kruopom kas gautusi?  g.gif Jauciu nelabai skonis butu ar ne?

Jei mėgstat grybus, tai labai g.gif . Aš neseniai dariau sriubikę maždaug pagal Beatos receptą, vietoj perlinių kruopų dėjau tas 5 grūdų ir nedėjau šonkaulių ir šoninės. Laabai man skanu buvo . Receptas
Atsakyti