Tik toks maistas nelabai dera prie sveikatos ir grožio
Kruopos, grūdai - gėris, bet kai šalia jų jau atsranda grybai ir viskas skęsta riebaluose nuo šoninės - lieka tik 'skanu'
QUOTE(Rasma @ 2010 02 24, 10:41)
Tik toks maistas nelabai dera prie sveikatos ir grožio
Kruopos, grūdai - gėris, bet kai šalia jų jau atsranda grybai ir viskas skęsta riebaluose nuo šoninės - lieka tik 'skanu' 
Taigi rašiau, kad šoninės ir šonkaulių nedėjau. Gi kiekviena receptus pasikoreguojam pagal savo poreikius.
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 02 24, 10:30)
Jei mėgstat grybus, tai labai
. Aš neseniai dariau sriubikę maždaug pagal Beatos receptą, vietoj perlinių kruopų dėjau tas 5 grūdų ir nedėjau šonkaulių ir šoninės. Laabai man skanu buvo . Receptas
Super!
Rasma- soniniu ir sonkauliu mes nevalgom
Užsimaniau ir aš sriubikės...
tik džiovintų grybų neturiu. Gal tiktų šampinjonai?
O aš iš vis nesuprantu kam čia ta šoninė dar reikalinga. Sriuba verdama su kauliukais ir dar šoninė kepinta su visais riebalais supilama..
Mane dažnai stebina žmonių maksimalizmas- visko kuo daugiau..
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 24, 11:35)
Užsimaniau ir aš sriubikės...
tik džiovintų grybų neturiu. Gal tiktų šampinjonai?
O aš iš vis nesuprantu kam čia ta šoninė dar reikalinga. Sriuba verdama su kauliukais ir dar šoninė kepinta su visais riebalais supilama..
Mane dažnai stebina žmonių maksimalizmas- visko kuo daugiau.. 
Na, kaimiskai jau cia labai. Vyriskai sakyciau- gal vat kai kokioje sodyboje vyrai dirba darbus pasamdyti visa diena, tai privirei tokios sriubos katila ir vaisini...O siaip neisivaizduoju...
Tiks ir sampinjonai manau tikrai.
QUOTE(violence @ 2010 02 22, 19:36)
Na tai būtinai pasidalink koks skonis gavos
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 24, 11:45)
Na, kaimiskai jau cia labai. Vyriskai sakyciau- gal vat kai kokioje sodyboje vyrai dirba darbus pasamdyti visa diena, tai privirei tokios sriubos katila ir vaisini...O siaip neisivaizduoju...
Bandysiu su šampinjonais..
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 24, 11:51)
Kaimiskai geraja prasme.As tik uz kaima, jei ka!! Nors esu is pacios Kauno sirdies gimimo, bet kaimas yra tai, kas labai gera ir miela. Labiau turejau omenyje- vyriskai- kaimiskai- daug dirbantiems vyrams fizini darba . Sodyboje daznai juk buna kad samdai vyrus, tai vat jiems kokia kopustu sriuba su sonine, sonkauliais, mesos gabalu ar siaip kokia su riebalu, soti - buna pati paciausia...
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 24, 11:55)
Kaimiskai geraja prasme.As tik uz kaima, jei ka!! Nors esu is pacios Kauno sirdies gimimo, bet kaimas yra tai, kas labai gera ir miela. Labiau turejau omenyje- vyriskai- kaimiskai- daug dirbantiems vyrams fizini darba . Sodyboje daznai juk buna kad samdai vyrus, tai vat jiems kokia kopustu sriuba su sonine, sonkauliais, mesos gabalu ar siaip kokia su riebalu, soti - buna pati paciausia...
jo, aš supratau, kad gerąją prasme..
Gal jau merginos ir kalbejot, bet tiesiog fiziskai nebesugebu sekti visu situ idomiu temeliu, nes vien kiek laiko atima AN ir NKG 
noriu paklaust kokias keptuves naudojat, vienoj pardej uzmaciau ale ekologiskas keptuves va stai tokios galvoju isigyt, nes jau laikas keisti senasias
noriu paklaust kokias keptuves naudojat, vienoj pardej uzmaciau ale ekologiskas keptuves va stai tokios galvoju isigyt, nes jau laikas keisti senasias
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 24, 14:23)
Gal jau merginos ir kalbejot, bet tiesiog fiziskai nebesugebu sekti visu situ idomiu temeliu, nes vien kiek laiko atima AN ir NKG 
Kalbejo cia nesenai visai- ivairias naudoja .As asmeniskai irgi su senienomis Tefaliais visokiais gyvenu... reiketu pasikeisti, uoj kaip reiketu...
QUOTE(Satura @ 2010 02 04, 17:40)
o mes kepam obuolių pyragą "Prie parlamento"
nukopijavau receptą ir pažiūrėjau, ko dar nededu - kepimo miltelių, nes nesuprantu, kam juos dėti
nukopijavau receptą ir pažiūrėjau, ko dar nededu - kepimo miltelių, nes nesuprantu, kam juos dėti
Atsinesu posta is senesnes temos