Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

Tik toks maistas nelabai dera prie sveikatos ir grožio cool.gif Kruopos, grūdai - gėris, bet kai šalia jų jau atsranda grybai ir viskas skęsta riebaluose nuo šoninės - lieka tik 'skanu' smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 24, 10:41)
Tik toks maistas nelabai dera prie sveikatos ir grožio cool.gif Kruopos, grūdai - gėris, bet kai šalia jų jau atsranda grybai ir viskas skęsta riebaluose nuo šoninės - lieka tik 'skanu' smile.gif

Taigi rašiau, kad šoninės ir šonkaulių nedėjau. Gi kiekviena receptus pasikoreguojam pagal savo poreikius.
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 02 24, 10:30)
Jei mėgstat grybus, tai labai  g.gif . Aš neseniai dariau sriubikę maždaug pagal Beatos receptą, vietoj perlinių kruopų dėjau tas 5 grūdų ir nedėjau šonkaulių ir šoninės. Laabai man skanu buvo . Receptas

Super! thumbup.gif Tik zinoma, jokios sonines ir jokiu mesu! As nesu megeja grybu, bet dziovinti tai man kaip prieskoniai tik- juk neprikrauni ten ju daug- pakepinti svoguneli, dziovintus grybus ir su tom kruopom bigsmile.gif - manau bus skanu! Darysiu biggrin.gif - papasakosiu kaip pavyko veliau.
Rasma- soniniu ir sonkauliu mes nevalgom schmoll.gif
Atsakyti
Užsimaniau ir aš sriubikės... thumbup.gif tik džiovintų grybų neturiu. Gal tiktų šampinjonai? rolleyes.gif O aš iš vis nesuprantu kam čia ta šoninė dar reikalinga. Sriuba verdama su kauliukais ir dar šoninė kepinta su visais riebalais supilama.. doh.gif Mane dažnai stebina žmonių maksimalizmas- visko kuo daugiau.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 24, 11:35)
Užsimaniau ir aš sriubikės...  thumbup.gif tik džiovintų grybų neturiu. Gal tiktų šampinjonai?  rolleyes.gif  O aš iš vis nesuprantu kam čia ta šoninė dar reikalinga.  Sriuba verdama  su kauliukais ir dar šoninė kepinta su visais riebalais supilama..  doh.gif Mane dažnai stebina žmonių maksimalizmas- visko kuo daugiau..   rolleyes.gif

Na, kaimiskai jau cia labai. Vyriskai sakyciau- gal vat kai kokioje sodyboje vyrai dirba darbus pasamdyti visa diena, tai privirei tokios sriubos katila ir vaisini...O siaip neisivaizduoju...
Tiks ir sampinjonai manau tikrai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 24 vasario 2010 - 10:46
QUOTE(violence @ 2010 02 22, 19:36)
Tiesa kepa mano višta, rodos itališkai rašė ten biggrin.gif

Na tai būtinai pasidalink koks skonis gavos 4u.gif nes aš lygiai taip pat viską dariau ir man gavosi tokia lyg į guminę biški panaši ta mėsa, aš spėju, kad nuo citrinos sulčių marinate, nes ir kiek esu darius su citrina tai ji tokia įdomi gaunas ta mėsa, nelabai kokia, šiaip sakiau daugiau nemarinuosiu su citrina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 24, 11:45)
Na, kaimiskai jau cia labai. Vyriskai sakyciau- gal vat kai kokioje sodyboje vyrai dirba darbus pasamdyti visa diena, tai privirei tokios sriubos katila ir vaisini...O siaip neisivaizduoju...
Tiks ir sampinjonai manau tikrai.

rolleyes.gif nu jo.. kaimiškai čia.. doh.gif biggrin.gif

Bandysiu su šampinjonais.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 02 24, 11:51)
rolleyes.gif nu jo.. kaimiškai čia..  doh.gif  biggrin.gif

Kaimiskai geraja prasme.As tik uz kaima, jei ka!! Nors esu is pacios Kauno sirdies gimimo, bet kaimas yra tai, kas labai gera ir miela. Labiau turejau omenyje- vyriskai- kaimiskai- daug dirbantiems vyrams fizini darba . Sodyboje daznai juk buna kad samdai vyrus, tai vat jiems kokia kopustu sriuba su sonine, sonkauliais, mesos gabalu ar siaip kokia su riebalu, soti - buna pati paciausia...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 24, 11:55)
Kaimiskai geraja prasme.As tik uz kaima, jei ka!! Nors esu is pacios Kauno sirdies gimimo, bet kaimas yra tai, kas labai gera ir miela.  Labiau turejau omenyje- vyriskai- kaimiskai- daug dirbantiems vyrams fizini darba . Sodyboje daznai juk buna kad samdai vyrus, tai vat jiems kokia kopustu sriuba su sonine, sonkauliais, mesos gabalu ar siaip  kokia su riebalu, soti - buna pati paciausia...

jo, aš supratau, kad gerąją prasme.. biggrin.gif Aš irgi už kaimą.. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal jau merginos ir kalbejot, bet tiesiog fiziskai nebesugebu sekti visu situ idomiu temeliu, nes vien kiek laiko atima AN ir NKG blush2.gif
noriu paklaust kokias keptuves naudojat, vienoj pardej uzmaciau ale ekologiskas keptuves va stai tokios galvoju isigyt, nes jau laikas keisti senasias g.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 24, 14:23)
Gal jau merginos ir kalbejot, bet tiesiog fiziskai nebesugebu sekti visu situ idomiu temeliu, nes vien kiek laiko atima AN ir NKG blush2.gif
noriu paklaust kokias keptuves naudojat, vienoj pardej uzmaciau ale ekologiskas keptuves va stai tokios galvoju isigyt, nes jau laikas keisti senasias g.gif

Kalbejo cia nesenai visai- ivairias naudoja .As asmeniskai irgi su senienomis Tefaliais visokiais gyvenu... reiketu pasikeisti, uoj kaip reiketu...
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 04, 17:40)
o mes kepam obuolių pyragą "Prie parlamento"
nukopijavau receptą ir pažiūrėjau, ko dar nededu - kepimo miltelių, nes nesuprantu, kam juos dėti tongue.gif

Atsinesu posta is senesnes temos 4u.gif kodel nededi kepimo milteliu? gal kvailai nuskambes, bet kaip iskyla pyragas?
Atsakyti