Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(Dolphin @ 2010 04 20, 00:05)
as labai megstu kefyra su selenom smile.gif man tikrai skanu, bet kazkokio ypatingo valymosi nepastebejau smile.gif

Nesu isbandzius, bet man reiktu po gimdymo kazkaip organizma susireguliuoti (turiu didele problema su uzkietejusiais viduriais). Gal kas galit dar kazka naturalaus ir veiksmingo patarti, siaip as maitinu ir bijau dar ir del mazosios, kad jai pilvelis nesureaguotu, del to visokios kriauses, slyvos iskart atkrenta unsure.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 20, 10:01)
Nesu isbandzius, bet man reiktu po gimdymo kazkaip organizma susireguliuoti (turiu didele problema su uzkietejusiais viduriais). Gal kas galit dar kazka naturalaus ir veiksmingo patarti, siaip as maitinu ir bijau dar ir del mazosios, kad jai pilvelis nesureaguotu, del to visokios kriauses, slyvos iskart atkrenta unsure.gif .

ryte šaukštą maltų linų sėklų(sėmenų) išgerkit, užsigerdama 2 stiklinėm vandens. Po 1-2 dienų pastebėsit rezultatus. Pavartokit ilgesnį laiką 1-2 mėnesius, ar ilgiau..
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 20, 10:10)
ryte šaukštą maltų linų sėklų(sėmenų) išgerkit, užsigerdama 2 stiklinėm vandens. Po 1-2 dienų pastebėsit rezultatus. Pavartokit ilgesnį laiką 1-2 mėnesius, ar ilgiau..

Aciu labai uz patarima, butinai isbandysiu 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 04 16, 21:46)
cia tas zaliasis svori didina? kaip tik reikia tokio efekto ax.gif

Deja, man irgi reiktų, bet kažkaip viskas veikia atvirkščiai, arba čia man taip atrodo mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 20, 10:01)

Linų sėmenys - man buvo Nr. 1 4u.gif Aš viso nėštumo metu ir ilgai maitindama juos vartojau. Tada dar ekologija ir sveika mityba mažai domėjausi, dabar vartočiau juos šviežiai smulkintus (kavamale ar pas mane prie blenderio yra toks spec.galiukas smulkinimui), galima vienus su stikline vandens, galima į košes verti, ar su salotom, jogurtu - kaip patinka, dar aliejus gerčiau, man visi aliejai laisvina vidurius, o gerti užtenka po 1 arbat.šaukštelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 04 20, 15:54)
Linų sėmenys - man buvo Nr. 1  4u.gif  Aš viso nėštumo metu ir ilgai maitindama juos vartojau. Tada dar ekologija ir sveika mityba mažai domėjausi, dabar vartočiau juos šviežiai smulkintus (kavamale ar pas mane prie blenderio yra toks spec.galiukas smulkinimui), galima vienus su stikline vandens, galima į košes verti, ar su salotom, jogurtu - kaip patinka, dar aliejus gerčiau, man visi aliejai laisvina vidurius, o gerti užtenka po 1 arbat.šaukštelį  4u.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif . O kur gauti nesmulkintu linu semenu? Ar rasciau PC? O gal buna ekologiskame skyrelyje? Beje, koki alieju patartumet gerti? g.gif Ju gi pilna galybe doh.gif smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2010 04 20, 17:07)
Aciu uz atsakyma 4u.gif . O kur gauti nesmulkintu linu semenu?

vaistinėje.. mirksiukas.gif
Atsakyti
o kur kvieciu gemalu yra pirkti?
Atsakyti
Bent jau bandysiu, turiu pasitaupius, dar paskolintų ( ne banke), nes po vaiko atostogų neturiu kur gryžti. Susikurčiau sau darbo vietą. Arba išeitis, kepti tik su ekologiškais miltais. Man dar būtų įdomu, kiek draugė viena pajėgia iškepti bandeliu. Nes man reiktų iškepti apie 350 kiekvieną dieną.
Įdomus pastebėjimas, pati kaškada dirbau viešbutyje- restorane ir ten kalkuliacijų nereikėjo niekur patvirtinti. Jos turėjo būti, bet jų reikdavo tik tam, jei ateitų inspekcija ir jų paprašytų. Pagal jas dar nurašydavau produktus.
Ten aišku, ne bandeles kepa, bet manau nėra skirtumo tarp kotleto ir bandelės. Mes apsilankome būdami Vilniuje antakalnio parduotuvėlėje kur prekiauja šv.bandelėmis, bet ten galima ir vietoje jomis pasmaguriauti. Įdomu, gal tokiai prekybai tada irgi nereikia Jūsų aprašytų vargų atlikti. Vilniuje tokių yra, kur bandelių gali ir išsinešti, ir vietoje su sultimis ar kava išgerti.
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 04 20, 22:10)
o kur kvieciu gemalu yra pirkti?

Yra PC.. smile.gif Maximoje mačiau..
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 20, 19:32)
vaistinėje..  mirksiukas.gif

Aciu labai, vaziuosiu siandien pirkti 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bonapartas @ 2010 04 20, 22:33)
Ten aišku, ne bandeles kepa, bet manau nėra skirtumo tarp kotleto ir bandelės.

Yra didelis skirtumas tarp reikalavimu paprastam kotletui ir EKOLOGISKAM kotletui, lygiai taip pat-paprastai naminiai bandelei ir EKOLOGISKAI naminei bandelei mirksiukas.gif Viena nuo kitos skiria tik ekologisko produkto sertifikatas. Sudniekis, atrodo, ne popierius, bet kad ji gauti-praeisit toooooookius kryziaus kelius, kad gailesites prasidejusi.
O jei kepsit paprastas bandeles, vadinsit jas ekologiskomis, bet neturesit to popieriaus, pacia pirma diena jus nubaus uz dokumentu klastojima, zenklinima, techniniu charakteristiku neturejima bei standartu neturejima.
Tai arba tvarkotes imone taip, kad versla pradetumet be nuobaudu ir uzdarymo, arba tada nesiimkit veiklos is viso, nes bus gaila skolintu pinigu.
Kepti bandeles(t.y. buti samdomu darbuotoju) labai skiriasi nuo buti imones savininku, nesti visa atsakomybe uz maisto sauga bei tvarkinga dokumentacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2010 04 21, 07:11)
Yra PC..  smile.gif Maximoje mačiau..

paprasti te ar eko? 4u.gif
Atsakyti