Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 08, 12:50)
jau naikinasi tas strutynas, taigi kas mėsytę perka, baigsis jinai  unsure.gif

Kažkas tau pamelavo schmoll.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2010 02 08, 12:56)
Kažkas tau pamelavo  schmoll.gif  g.gif

MB buvo pas jį prieš savaitę. tik kitais reikalais.
Atsakyti
tiesa, vakar gimtinėj pamačiau Biržų duonos ekologišką duoną, gal kas jau valgėt?
Atsakyti
Teko ragauti ekologiskos duonos Sauliaus Galvono imomes is Ukmerges rajono, gal zinot kur galima isisgyti? Sartuose zirgu lenktynes pirkom, o kontaktu paklausti nedasylo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 02 08, 13:44)
Oi kaip noriu moliugo, tik kazkaip nedristu pirkt pjaustyto, apskritai neperku perpjautu darzoviu

Tai ciela pirk, gi puikiai laikosi mirksiukas.gif
Nors as nepirkus, pas mane stovi nuo rudens, bet nieko blogo neatsitiko.
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 08, 13:13)
tiesa, vakar gimtinėj pamačiau Biržų duonos ekologišką duoną, gal kas jau valgėt?

O duona su eko zenkliuku? net nepastebejau tokios, kaip tik Norfoj apziurinejau Birzu duonos asortimenta, nes man ji baisiai patinka, pirkau dar batona be koncervantu

QUOTE(wilike @ 2010 02 08, 14:16)
Tai ciela pirk, gi puikiai laikosi  mirksiukas.gif
Nors as nepirkus, pas mane stovi nuo rudens, bet nieko blogo neatsitiko.

Tai, kad Rimi buvo tik pjaustyti, ir tai vienas gabelelis 10 lt
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2010 02 08, 16:00)
O duona su eko zenkliuku? net nepastebejau tokios, kaip tik Norfoj apziurinejau Birzu duonos asortimenta, nes man ji baisiai patinka, pirkau dar batona be koncervantu

nebepamačiau - pirkau kitus dalykus. dar saulėgrąžų duona labai patraukliai atrodė, bet ne eko man rodos. kai gimtinėj būsiu, galėsiu išnagrinėti smile.gif nemažas tas Biržų duonos asortimentas, aišku, dėl skonio ginčytis negalima, tik va į didmiesčius atveža tik mažą to asortimento dalį. bet čia jau off topic gaunasi, nes ten daug ir ne eko produktų smile.gif
Atsakyti
Kur jūs perkat mėtas? ax.gif
Atsakyti
Pas mane vietoj metu melisos ant palanges vazonelyje auga blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2010 02 08, 00:01)
Kepimui naudoju Clearspring aliejų skirtą kepimui Aliejus
Va,dar radau tokią kepimo temperatūrų lentelę, bet neišeina man jos įkelti.
Šitam puslapyje spauskit ant "here", kuris yra aliejaus aprašyme
Skaičiau, kad strutiena yra labai aukštos maistinės vertės. Joje daug geležies ir mažai cholesterolio.  MB pažįstamas perka žalią strutieną iš stručių fermos netoli Kėdainių. Tik įdomu kuom šeria ten juos ir kaip augina  g.gif

thumbup.gif reiškia alyvuogių extra virgin tinka viskam thumbup.gif iki 180 laipsnių. nu daugiau man kaip ir nereikia.
balionas troleimolei 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolphin @ 2010 02 09, 17:49)
Kur jūs perkat mėtas? ax.gif

auginu savo sode biggrin.gif . o šiaip galima prisirinkt laukinių pipirmėčių paupiuose, upeliukų šlaituose. pažiūrėk kaip maždaug atrodo paveiksliuke (pagoogling, tikrai rasi) ir kai pamatysi, patrink lapelį tarp pirštų iš kvapo suprasi ar čia tikrai pipirmėtė. šiaip tikrai nesunku prisirinkt, aš tai daug kur jų aptinku.
Atsakyti
QUOTE(*GAILĖ* @ 2010 02 09, 22:54)

auginu savo sode  biggrin.gif . o šiaip galima prisirinkt laukinių pipirmėčių paupiuose, upeliukų šlaituose. pažiūrėk kaip maždaug atrodo paveiksliuke (pagoogling, tikrai rasi) ir kai pamatysi, patrink lapelį tarp pirštų iš kvapo suprasi ar čia tikrai pipirmėtė. šiaip tikrai nesunku prisirinkt, aš tai daug kur jų aptinku.

tai tevai mano irgi sode augina biggrin.gif bet as nesenai sveika mityba susidomejau, tai noriu dabar metu ax.gif sakau gal kur pirkti yra 4u.gif

gal kuri turi daaaug prikaupusi ir galetu pasidalinti? skolinga nelikciau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolphin @ 2010 02 09, 22:06)
tai tevai mano irgi sode augina biggrin.gif bet as nesenai sveika mityba susidomejau, tai noriu dabar metu  ax.gif sakau gal kur pirkti yra 4u.gif

gal kuri turi daaaug prikaupusi ir galetu pasidalinti? skolinga nelikciau 4u.gif

deja, pas mane nedidelis dar tas krūmelis buvo, tai jau baigėm jį suvartot biggrin.gif . o vaistinėj nėra ekologiškų metų? blink.gif ai dar esu mačiu maximoj ekologiškos pipirmėčių arbatos maišeliais. mirksiukas.gif
Atsakyti