Įkraunama...
Įkraunama...

Maistas sveikatai ir grožiui

QUOTE(chemistry @ 2010 02 15, 16:26)
gal gali pasakyt kokios mazdaug seklyciu kainos biotekoj? buvau uzejus kazkada bet nepasiziurejau kazkaip ax.gif

Merginos numeskite nuorodėlę kas čia per Bioteka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 15, 16:14)
aš pirkau aliejų Kaune Saulėtekyje eko prekėse. Saulėgrąžų, kepimui, tai oj kaip nepatiko. kvapas toks keistas, man net nemalonus sakyčiau buvo ax.gif

Tai vat unsure.gif , bijau as to saulegrazu...
O del buteliu, tai kazkaip man visada norisi, kad geras daiktas butu stiklineje taroje... Net nzn, kazkaip savaime atsikreipia demesys.Ar aliejus ar ne aliejus, plastmasineje taroje na man kazkaip...
Atsakyti
QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 15, 15:14)
aš pirkau aliejų Kaune Saulėtekyje eko prekėse. Saulėgrąžų, kepimui, tai oj kaip nepatiko. kvapas toks keistas, man net nemalonus sakyčiau buvo ax.gif

Na saulegrazu aliejus nera labai tinkamas kepimui, jis labai greitai oksiduojasi, tad kepti ant to pacio aliejaus du kartus nerekomenduojama.
Jei kvapas kartus, tai aliejus sugedes. Visi riebalai apkarsta, kai sugenda.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 15, 19:40)
Merginos numeskite nuorodėlę kas čia per Bioteka 4u.gif

Bioteka. Puslapis redaguotinas, labai daug informacijos dar nėra įkelta.

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 15, 20:07)
O del buteliu, tai kazkaip man visada norisi, kad geras daiktas butu stiklineje taroje...

Man irgi drinks_cheers.gif Ypač šį principą taikau kosmetikoje. Jau jei gamintojas pilą kažką į stiklo buteliukus (pvz. veido toniką ir pan.), iš karto kažkaip didesnis respectas jam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 16 vasario 2010 - 12:47

Sveikos,

nelabai į tema, bet įdomu ir berods dar nebuvo-perskaičiau sąžiningai abi temas.

http://www.delfi.lt/...o.d?id=28961947

Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 02 16, 12:57)
Sveikos,

nelabai į tema, bet įdomu ir berods dar nebuvo-perskaičiau sąžiningai abi temas.

http://www.delfi.lt/...o.d?id=28961947

Tikra tiesa, kad kuo pigesni vaistai, tuo daugiau jų žmonės vartoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2010 02 16, 13:57)

na su juros druska viskas aisku, o kas per paprasta pilkoji? g.gif perskaicius iskart iskyla vaizdas is vaikystes, kaip fermose karvem maciau duoda laizyt tokius pilkus druskos gabalus smile.gif

ir dar kaip atskirti kuris mineralinis yra sarmingesnis?
Atsakyti
QUOTE(truth @ 2010 02 16, 14:05)
na su juros druska viskas aisku, o kas per paprasta pilkoji? g.gif

ir dar kaip atskirti kuris mineralinis yra sarmingesnis?

Akmens druska.

Žiūrėti mineralinio sudėtį...jei turės daug hidrokarbonatų (HCO 3-) jonų, jau bus šarminiai..
Pažiūrėjau, kad ir "Birutė", ir "Vytautas" panašūs..

Tik dar reik nepamiršt, kad reik žiūrėt į bendrą mineralizaciją, jei viršija 1500 mg/l, tai jau kasdieniam vartojimui vietoj gėlo vandens netinka..geriau vartot esant kažkokiai būklei, kai reikia daugiau mineralinių medžiagų.
Atsakyti
QUOTE(pikkolo @ 2010 02 16, 12:22)
Na saulegrazu aliejus nera labai tinkamas kepimui, jis labai greitai oksiduojasi, tad kepti ant to pacio aliejaus du kartus nerekomenduojama.

jis buvo stikliniame butelyje, ant jo buvo parašyta kepimui, ir dar temperatūra, ale nepamenu niekaip. pardavėja dar rodė vieną būtent salotoms, o kitą kepimui. kvapas nekartus buvo, bet man asmeniškai jis nepatiko. čia tik mano atsiliepimas, gal yra žmonių, kurie sėkmingai jį naudoja, gal mano uoslė šiuo gyvenimo laikotarpiu labai jautri smile.gif gal kur nors rasiu parodyti koks ten aliejus smile.gif
Atsakyti
Diva:) esi rašiusi kad patenkinta Bio Village kava iš IKI, sakyk kokios šalies pas tave, nes aš gavau dovanų tos kur iš Centrinės Amerikos, tai visiškai neverta savo dėmesio kaip kokia pigiausia Tchibo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 02 10, 16:53)
Nu negaliu nepasigirti, nes pirkimą įtakojo ši tema:  blush2.gif
pasidovanojom sau su vyru po šilkinę pagalvę ir šilikinį pagalvės užvalkalą  bigsmile.gifsilk time
Nu tikrai nuostabūs pirkiniai  wub.gif ir verti savo kainos, jau audžiu mintį kurią antklodę iš jų pirkti: žieminę ar rudeninę, o gal ir abi?  bigsmile.gif
Dar apie pagalves: mūsų su medvilniniu, tiksliau satininiu impilu ir kultūrinio šilko užpildu (jis švelnesnis nei laukinis, su laukiniu yra žieminė antklodė). Man asmeniškai ji gal šiek tiek didoka, tai galvoju, yra šone užtrauktukas, tai pro jį išimsiu kokį 1/4 užpildo ir padarysiu pagalvėlę vaikui, vyrui dydis idealus. Ir šilkiniai pagalvės užvalkalai puikūs, kažkaip net nesinorėtų ant tokios pagalvės dėti medvilninius. Ir kas dar nustebino - naudojam nuo šeštadienio, t.y. 4 naktis, o užvalkalai kaip ką tik užvilkti - visai nesilamdo, lyginant su anksčiau naudotais satininiais. Aišku, žiūrėsim kaip atrodys po skalbimo ir lyginimo  ax.gif

ot reikejo cia tau ateiti ir girtis tais silkais doh.gif dabar ir man jau ju reikia blink.gif
niu taip,perziurejau visas prekes g.gif kaineles tai tokios visai ne krizines, norint visai seimai nupirkti tokius patalus, reikia pusmeciui skrandzius visu ant sakos pakabinti.Manau kaina tiesiog"uzlenkta". Pasiliksiu as su savo "Merkio" vilnos patalais,su kuriais vasara visai nekarsta,o ziema nesalta ir lengvuciai jie wub.gif
niu t
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 16 vasario 2010 - 20:59
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2010 02 14, 22:42)
Taip pat jau įpročiu tapo malonus užsiėmimas - daiginimas. Jau atsivalgiau ridikėlių, dabar grožiuosi bazilikų daigeliais (paaugusius kelis pasisodinsiu į vazonėlius), tik va kad to baziliško skonio kolkas nelabai g.gif Šiandien dar 'pasisėjau' brokolių ir moong pupelių (vieną išmirkusią per naktį paragavau, labai priminė šviežius žirnelius, tai nekantrauju paragauti sudygusių) rolleyes.gif

Sakykit, kas cia per daiginimas, na prieskonius dar suprantu, bet negi brokoli isauginat ant palanges? bigsmile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 15, 10:20)
Jau ir as aliejaus pradejau ieskotinetis  biggrin.gif - tarp kitko Maximoje maciau eko skyrelyje saulegrazu eko alieju, skirta kepimui- bet pamirsau ir firma, ir pavadinima- paziurejau, paskaitinejau- kaina padori, stiklinis butelaitis, ekologiskas- o aplamai man matyt nuo senu laiku islikes tas saulegrazu aliejaus neskanumas, kad as labai bijau ji pirkti- bet ko gero reikes pabandyti- juk ir kokybe nera ka lyginti su kadais naudotais mamos "Brolio"  doh.gif ...

Del tos eko- tikrai kainos padorios, pagrindiniu darzoviu yra, kruopu, miltu, aliejaus( beja, Clearspring turejo, bet tik salotoms -13 lt- nu pigiau grybo  biggrin.gif  ) , kiausiniu ir t.t. - patinka man ten visai ax.gif

As dabar nusipirkau alyvuogiu neeko, nes tuo metu nieko po ranka nebuvo, nu koks man jis slykstus, specialiai kepiau spurgas, kad ji sunaudot biggrin.gif tai dabar taip noriu saulegrazu

QUOTE(truth @ 2010 02 15, 14:42)
tik nesakykit kad ir aliejus butinai turi but stikliniam butely, kaip kad actas ar majonezas blink.gif

as irgi tik uz stiline tara

QUOTE(žemuogienė @ 2010 02 15, 15:14)

idomu kas per firma??

QUOTE(pikkolo @ 2010 02 16, 12:22)

niekad nekepu antra kart ant to pacio aliejaus, tai jei aliejus tinkamas kepimui, manau kad ramiai galiu toki naudot
jus cia balamutinat mane, nagi pasakok koki naudoji ir kur perki? biggrin.gif
Atsakyti