QUOTE(ernesin @ 2010 02 16, 18:50)
Diva:) esi rašiusi kad patenkinta Bio Village kava iš IKI, sakyk kokios šalies pas tave, nes aš gavau dovanų tos kur iš Centrinės Amerikos, tai visiškai neverta savo dėmesio kaip kokia pigiausia Tchibo 
Pas mane Peru. Jau 3 pokeli perku.O matai kaip su ta Amerika?? As vis noriu ja pabandyti, bet gal ir gerai,kad nebandau
Atradau dar IKI saltinio, esancio Pranuzijoje, 1250 m aukstyje vandeni.Nu zinokites tokioms kaip as- kurioms nepatinka vandens skonis- tai tas vanduo koks superinis!!! Atsaldytas tai tikrai grynas saltinis ! Dabar vis nusiperku- man labai patinka.
QUOTE(Brilliant @ 2010 02 17, 19:45)
Sveikos
Atsispausdinau konservantų sąrašą iš sveikasvaikas.lt, kurių neturėtų būti mūsų produktuose. Konservantai suskirstyti į šias kategorijas: Uždrausti kai kuriose šalyse, vengtini ir abejotini
Bet dabar suabejojau ar šis sąrašas baigtinis, ir tas šaltinis sveikasvaikas.lt toks abejotinas
ar aš čia jau ieškau sliekų ir čia geras sąrašiukas?
Kokiais jūs šaltiniais vadovaujatės, kur aprašo konservantų kenksmingumą?
nežinau ar čia į temą paklausiau, bet, kad nelabai sugalvojau kur dar galėčiau paklausti, o man natūralisčių temutės patinka 
Mano pati pradzia irgi buvo tokia- as ir atsispausdinau ir PC issitraukdavau ir skaitydavau kiek tik noredavau. Dabar tai jau senai neturiu, kazkam atidaviau.
Atsispausdinus sarasa dar ir spalvomis apsibraukdavaui ir t.t. O is to sveiko vaiko info galima pasitikrinti ir per kitur- nesu radusi ten kazkokiu nesamoniu ar neatitikimu- dabar nebeuzsuku i ta puslapi, bet pradzioje - tikrai buvo kelrodis
O aplamai vakar gryzau is Vilniaus , is puikios homeopates konsultacijos