Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

Labas visiems smile.gif

Norėjau pasiteirauti gal yra žinančių kurios iš CREST juostelėss yra geriausios, ir kad nereikėtų permokėti? Skaitinėjau skaitinėjau forume, ir taip neišsprendžiau savo dilemos smile.gif flirt.gif
Atsakyti
As parsisiunciau is Amerikos per Ebay 3D Crest Ehite whitestrips juosteles. Gentle Routine. Bandzius buvaukarta labai stipriu Crest juosteliu pries tai tai visa nakti raiciaus is skausmo.
O sios-kitokios. Labai rekomenduociau kas turi jautrius dantis. Mano dantukai-super jautrus. Sios juosteles turi labai mazai peroksido (jei neklystu- peroksido ar kitokios balinamosios medziagos). Jas laikyti reikia tik 5 min kasdien. Pakuotej yra 28 juosteles virsutiniams ir apatiniams dantims. Na tikrai man cia atradimas. O rezulatai- neakinantys bet gal del to, kad as naudoju kas antra diena kartais per savaite isvis nieko. Bet dantys pabaltejo tikrai. Esu tikra,jei naudociau kasdien per 28 dienas tureciau holivudine sypsena.
Papildyta:
Dar vienas triukas- kam kaupiasi seiles burnoj. as isidedu dideli serveteles gumula i burna. tai seiles kaupiasi ten po to pakeiciau-jei reikia. Tada dantys neapsivelia seilemis. Manau kuo sausesni dantys-tuo didesnis efektas.
As dar turiu tokias kapas nuo praeitos balinimo priemones- tai uzsidedu jas,kad sutvirtinciau juosteles,priklijuotas ant dantu.
Zodziu atradus savo idealia balinimosi metodika.Bet su ta servetele tai tikrai gerai veikia-poliezuviu padedi ir ner bedos- visos seiles saugiai po liezuviu servetelej smile.gif
Atsakyti
Number1, bet jos nebalinancios ir tikrai neisbalins,tik nuims apnasas,nes ju toks poveikis mirksiukas.gif
Atsakyti
Number1, kiek kainavo su siuntimu?sudomino mane smile.gif
Atsakyti
[quote=Number1,2011 10 05, 02:00]
Papildyta:

kai buvau amerikoje pirkdavau dantu pasta Crest ir dantu skalavimo skysti.Dantu pasta tikrai super,dantu akmenis ir apnasas pasalina 90%.Grizdama i lt keleta nusipirkau.Pries vaziuodama buvau pas higieniste salint akmenis,bet vat nuo keliu dantu kur labiausiai matesi ir nepasalino.Vyras sako pabandyk sia pasta,pamatysi pades ir po keliu kartu jau pastebejau nyksta,dantukai vis balteja ir balteja aisku as dar pirkdavau tarpdanciu sepetelius su minkstais sereliais(ne plastmasiniais) uzdedavau pastos ir bruzindavau kelis kart per diena.Kol nebeliko ju.
Atsakyti
Sveikos, norėjau pasidomėti smile.gif
Labai norėčiau dantis išsibalinti savarankiškai, bet esu girdėjusi kad bet koks balinimas vėliau labai atsiliepia dantų būklei. Ar dantys turi būti sveiki? Dantenos? Ar yra kokių spec. nurodymų??
Atsakyti
temoj pilna info, tik nereik tinget skaityt..

as pati pradejau apie crest juosteles profesionalias mastyt, bet mano dantys bali, tai ar nebus per daug 20dienu kurso? smile.gif gal kas patars..?
Atsakyti
Manau tikrai bus per daug. 10 dienų per akis.
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2011 10 05, 07:30)
Number1, bet jos nebalinancios ir tikrai neisbalins,tik nuims apnasas,nes ju toks poveikis  mirksiukas.gif


Man jos dantis balina, taigi tinka. O jeigu jos nebalinancios,tik apnasas pasalinancios-dar geriau-ne tiek kenkia dantims, vadinasi.
Kita vertus- manau,kad juosteles is tikruju balinancios, bet labai labai nestipriai, del to ir sako,kad tik apnasas nuvalo. Juk jose irgi yra labai mazai procento peroksido. Tiesiog jos pacios silpniausios. Jei kieno dantys nera tokie pilki tai isbalina labiau, kieno dantys visiskai tamsus- tuomet nelabai matosi efektas.

Kaip minejau, as esu bandzius professional juosteles- visa nakti bluosto nesudejau, atrode, kad tikrai gala gausiu. Mano dantys super sensitive. Ir tai jei panaudoju 3 dienas is eiles gentle routine juosteles-jau sujautreja dantukai. Nezinau,kaip panos po menesi balinasi su profesionaliom doh.gif

QUOTE(sirdelyte @ 2011 10 05, 14:32)
Number1, kiek kainavo su siuntimu?sudomino mane smile.gif


Apie 100 LTL.Yra pilna pigiu pasiulymu eBay. Geriausiai apsimoka imti visa dezute, nes jie siulo ir po kelias juosteles darydami bizni ir pardavinedami atskirai.
Atsakyti
Jau praejo daugiau nei metai,kaip esu dantukus issibalinus su crest advanced seal juostelemis smile.gif pirkau per ebay uz 7juosteles sumokejau 30lt....uzteko savaites kurso ir dantukai iki siol balti balti,aisku nerukau ir privengiu stipriai dazomu produktu smile.gif bet esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
labukas merginos gal kas radote pigiau siu juosteliu pigiau?" Crest 3D White Whitestrips with Advancet seal" Reika labai skubiai, giminaite nusibalino dantis, sumokejo nemazus pinigus ir po savaites baltumas pradejo dingti, paskambino i ta klinika sake gali buti kad ne kiekvienam issilaiko, tai patare dar nusipirkt siu juosteliu kad efektas butu. doh.gif
Papildyta:
Gal kas nori pasidalinti LT radome 20 dienu kursa uz 140 ltl, tai gautusi po 70 ltl, lauksiu atsiliepusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprašau, žiauriai daug tų temų apie balinimą, ir jos labai gausios... Gal maniškis klausimas jau kartojasi. Turiu vieną negyvą priekinį dantį, kadangi jau senokai "numarintas", jau pradėjo tamsėt sad.gif Norėčiau balint namie, su kapomis. Ar pavyksta bent šiek tiek matomai pabalint mirusius dantis?

Ir antras klausimas. Skaičiau apie specialų atskirų dantų, būtent negyvųjų, balinimą. Įveda į šaknį kažkokią medžiagą, reikia kartoti kas porą metų... Ar tai tikrai veiksminga? Be to, ar nekenksminga? Ar geriau nesicackint ir dantį keist sad.gif Na, gaila dar kažkaip...
Atsakyti