Aš irgi dabar šitas "Crest" juosteles bandau ir labai greit poveikis pasimatė. Ir galiu pasakyti, kad patogu, paprasta naudoti. Esu prieš tai balinusis "ZOOM" lempa, geliu su kapom, tai jaučiasi, kad tos juostelės STIPRIOS. Ir man truputį sujautrino priekinius dantis. Graužimas ant dantenų jautėsi tik pačioj pradžioj. Su seilėm visad yra problemų balinant dantis. Įprantama

. Su "Crest" efektas tikrai yra ir greitai (bąla į baltumą), bet šiaip odontologai skeptiškai nusiteikę juostelių atžvilgiu, nes joms trūksta tikslumo dėl balinamųjų medžiagų koncentracijos ir apskritai sudėties. Šiaip geriau būtų rinktis gelį ir kapas - bent jau konkrečiau žinai, ką naudoji ir gali labiau reguliuoti balinimą.
Kas dar nebandė balinimo ir svarsto, kokį būdą pasirinkti, tai turbūt rekomenduočiau jokio, jeigu dantys natūraliai normalaus šviesumo, nėra negražiai geltoni ar patamsėję - tiesiog rinktis kokybiškas dantų pastas, siūlus, šepetėlius ir kruopščiai prižiūrėti dantis, o pradėjus balinti, baltumą reiks nuolat atnaujinti ir emalis ima labiau sugerti spalvas : kavos, arbatos, vyno, burokėlių, etc. Silpnesnių, jautresnių dantų savininkams apskritai nesvarstyti