Įdomu, koks efektas su paprasčiausia valgomąja soda?
Kiek žinau, ji efektyvi, bet gadina dantų emalį, ar tikrai?

QUOTE(Prietarai @ 2011 11 20, 14:02)
Baigiau su Crest Professional Effect 10 dienų balinimo kursą. Man visiskai pakako, nes kaip galvojau, mano dantys ir taip baltoki, taciau norejau baltesniu siek tiek. Dabar jau kai po visko tai galiu pasakyt tik tiek, kad visai nebuvo mano dantys balti palyginti su tokiais, kokie yra dabar
Baltuteliai
Pirmi kokie 5 kartai man buvo gana skausmingi: desinej pusej gele po 1 danti (virsuj ir apacioj), bet taip gele kad sunku pasedet buvo nieko negniauzant, bet greit praeina ir tiek. Ir su seilem problemos buvo tik kokius 3 kartus, veliau jau matyt ismokau kaip cia kas, tas pats ir su juosteliu slidinejimu - veliau pramokau ir viskas ok buvo. Isvada tokia, kad likau labai patenkinta uz tokia minimalia suma issibalinusi dantis, kurie dabar nei kazkokie jautrus nei demem ismesti nei dar koks velnias
rekomenduociau draugem ir draugam 

o gal nusifotografavai??? Aš tik 5d balinau, nes kitas juosteles vyras atėmė. Nusifotkinau - bet nelabai kas matos

Man žiauuuriai dantenas šonuose išėdė

Kurias tu čia konkrečiai juosteles bandei? Reik gal ir man dar šansą suteikt

QUOTE(dovil14 @ 2011 11 23, 11:44)
Įdomu, koks efektas su paprasčiausia valgomąja soda?
Kiek žinau, ji efektyvi, bet gadina dantų emalį, ar tikrai?

Taip tikrai, kazkada balinau mikstura soda ir lyg druska, dantys gerokai pabalo, uztat nuemiau ganetinai emalio ir teko dantistei man tokius ant dantu pleistriukus deti, nes buvo "pravaryta". Gal laikas nuo laiko taip pabalinti ir nekenkiai, bet ne daznai...
nee, nenusifotkinau, negalvojau kad toks efektas matomas bus
man irgi is pradziu dantenes ties pora dantu ede virsuj, bet kazkaip kas 3 karta kazkur, tai 
juosteles crest professional effect

juosteles crest professional effect

QUOTE(Azazella @ 2011 11 23, 08:30)
Jokia pasta dantu neisbalins, neverta nei tiketis.
O juosteles pacias silpniausias galite meginti, na, jei uzsidejus prades gelti, meskit lauk is karto ir viskas.
Plombos nuo balinimo nesvieseja, todel gali tiketis, kad issilygins spalva, man bent jau pasiteisino tos juosteles, buvau patenkinta.
O juosteles pacias silpniausias galite meginti, na, jei uzsidejus prades gelti, meskit lauk is karto ir viskas.
Plombos nuo balinimo nesvieseja, todel gali tiketis, kad issilygins spalva, man bent jau pasiteisino tos juosteles, buvau patenkinta.
Na iki to gryno baltumo tai žinoma, bet iki natūralaus atspalvio gal gali

Suprantama. O jei iškart nesijaučia jokių negerumų, tęsti? Sakau gal po to išlįs trigubai viskas

Ačiū už info

QUOTE(Etama @ 2011 11 23, 16:59)
Pasigaminsiu dantų pastą su soda dar, pratestuosiu. nebus rezultato-čiupsiu juosteles.
Suprantama. O jei iškart nesijaučia jokių negerumų, tęsti? Sakau gal po to išlįs trigubai viskas
Ačiū už info

Ačiū už info

Per laika plombos patamseja irgi (nuo maisto ir kt.), tai priklausomai nuo dantuku, jums savieji bals,bet gali balti ir labai nezymiai, odontologe sake,kad namie tikrai ne daznas issibalina graziai, buna arba vistiek dantys i pilksvuma ar dar kazkas netaip. Siulyciau balintis paciai, bet su mintim,kad teks keisti visas priekines plombas, nebent norit gyventi su nevienodos spalvos dantimis.
Na,o su soda tai isvis nesamoningi eksperimentai, emali susigadinsit ir tiek to baltumo bus

QUOTE(Etama @ 2011 11 23, 16:59)
Pasigaminsiu dantų pastą su soda dar, pratestuosiu. nebus rezultato-čiupsiu juosteles.
Ačiū už info

Ačiū už info

Jokia pasta nebalina, kaip sako mano stomatologe( nehigieniste, todel kaltinti saliskumu jos negaliu) nemaciau nei vieno zmogaus, kuriam nuo pastu butu sviesesni dantys, nuzulintu emaliu, maciau, suvarytom dantenom maciau, o vat baltu dantu - ne. O su soda namu salygomis balintis, na kas as zinau, nerizikuociau..
O juosteles, jei pameginot ir viskas gerai, reiketu visa kursa ir sunaudoti, man bent jau efektas buvo po kokiu sesiu kartu, neanksciau.
sveikos, gavau siandien balinimo juosteles, bet sprendziu dilema - naudoti, ar parduoti
skelbimu temoje paskelbiau paieska, pasiule crest professional, tai net nepaklauiau, buvau isitikinus, kad tai bus professional effect, o gavau stai tokias (crest supreme)

cia jos skaitosi senesnes? gal kokios stiprios ir labai kenkiancios? gal gas bande?

cia jos skaitosi senesnes? gal kokios stiprios ir labai kenkiancios? gal gas bande?

Gal kuri galetumet parekomenduoti pardaveja (i az info) patikima balinimo juosteliu, nes neuzilgo darysiuosi higiena, tai kartu poto ir pasibalinciau.....
Kiekienam teiginiui reiktu argumentu.
Kiekieno zmogaus dantu emale skirtinga, o daugiausiai priklauso ir nuo gyvenimo budo.
Man asmeniskai tik nuo dantu pastos, o tiksliau nuo baltu milteliu dantys tapo zymiai sviesesni, sudetyje nera natrio laurilsulfato, fluorido, sacharino, konservantu, gyvulines kilmes ingredientu, dirbtiniu saldikliu, dazikliu ar dirbiniu aromatizatoriu.

Siu milteliu sudetis: kalcio karbonatas, natrio bikarbonatas, magnio karbonatas, mikrohidrinas, ksilitas, vandeniliu praturtintas titnagzemis, kalio fosfatas, metu aliejus, titnagzemis, glicinas, kilaja, aloemannanas, natrio alginatas, mentolas, kalio benzoatas.
Kas liecia kitu pastu sudedamasias dalis, 3 medziagos, kuriu reiketu vengti:
natrio fluoridas, triklozanas ir natrio laurilsulfatas.
Vandenilio peroksidas taip pat gali buti sudedamoji dantu pastos dalis. Si medziaga balina dantis, taciau yra irodyta, kad vandenilio peroksidas yra kancerogenas ir gali buti parduodamas ne didesnes koncentracijos nei 0,1 proc.
Dantis balina ir kita medziaga - natrio hidroksidas. Manoma, kad ji yra vidutinio pavojingumo. Daugumoje dantis balinanciu pastu yra karbamido peroksido, kuris paprastai pagaminamas is perhydrol karbamido ir vertinamas kaip vidutiniskai toksiska medziaga, taciau, pvz, Kanadoje jis yra draudziamas.
Ypatingai svarbu pasirinkti kokybiskas ir naturalias burnos ertmes prieziuros priemones. Pvz, arbatmedzio aliejus - pasizymi stipriu antiseptiniu veikimu, skatina zaizdu gijima, padeda apsisaugoti nuo gingivito ir dantenu puliavimo.
Alijosius - veiksmingas naturalus antiseptikas, padedantis sumazinti kraujavima is dantenu.

Man asmeniskai tik nuo dantu pastos, o tiksliau nuo baltu milteliu dantys tapo zymiai sviesesni, sudetyje nera natrio laurilsulfato, fluorido, sacharino, konservantu, gyvulines kilmes ingredientu, dirbtiniu saldikliu, dazikliu ar dirbiniu aromatizatoriu.

Siu milteliu sudetis: kalcio karbonatas, natrio bikarbonatas, magnio karbonatas, mikrohidrinas, ksilitas, vandeniliu praturtintas titnagzemis, kalio fosfatas, metu aliejus, titnagzemis, glicinas, kilaja, aloemannanas, natrio alginatas, mentolas, kalio benzoatas.
Kas liecia kitu pastu sudedamasias dalis, 3 medziagos, kuriu reiketu vengti:
natrio fluoridas, triklozanas ir natrio laurilsulfatas.
Vandenilio peroksidas taip pat gali buti sudedamoji dantu pastos dalis. Si medziaga balina dantis, taciau yra irodyta, kad vandenilio peroksidas yra kancerogenas ir gali buti parduodamas ne didesnes koncentracijos nei 0,1 proc.
Dantis balina ir kita medziaga - natrio hidroksidas. Manoma, kad ji yra vidutinio pavojingumo. Daugumoje dantis balinanciu pastu yra karbamido peroksido, kuris paprastai pagaminamas is perhydrol karbamido ir vertinamas kaip vidutiniskai toksiska medziaga, taciau, pvz, Kanadoje jis yra draudziamas.
Ypatingai svarbu pasirinkti kokybiskas ir naturalias burnos ertmes prieziuros priemones. Pvz, arbatmedzio aliejus - pasizymi stipriu antiseptiniu veikimu, skatina zaizdu gijima, padeda apsisaugoti nuo gingivito ir dantenu puliavimo.
Alijosius - veiksmingas naturalus antiseptikas, padedantis sumazinti kraujavima is dantenu.

QUOTE(Azazella @ 2011 11 23, 19:40)
Jokia pasta nebalina, kaip sako mano stomatologe( nehigieniste, todel kaltinti saliskumu jos negaliu) nemaciau nei vieno zmogaus, kuriam nuo pastu butu sviesesni dantys, nuzulintu emaliu, maciau, suvarytom dantenom maciau, o vat baltu dantu - ne. O su soda namu salygomis balintis, na kas as zinau, nerizikuociau..
O juosteles, jei pameginot ir viskas gerai, reiketu visa kursa ir sunaudoti, man bent jau efektas buvo po kokiu sesiu kartu, neanksciau.
o su juostelėmis balinant (crest), reikia laikyti burną sausai?