Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

O yra tokia tema, dantų gydytojų juodas sąrašas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 02 09, 22:35)
oj ne negrazus mano dantys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif nuskelti 2  verysad.gif pamaciua kad parasyta ir paklausiau  doh.gif  lotuliukas.gif

Na as nematau prasmes tiek laikyt del siu priezasciu: balinimo veikimas vyksta 30 min(taip nurodyta instrukcijoj), as susikaupusias seiles isspjaunu i koki inda o ne ryju (manau nakti laikant to karbomido peroksido nemazai prisiryjama g.gif ). Be to kai is pradziu dejau kapas dukart per diena, tai neblogai dantenas nugrauze, kad net dilgciodavo, tai tabar dar labiau kapas apkirpau ir dedu taip kada sauna i galva..., o ne kasdien...
Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 02 09, 22:43)
O yra tokia tema, dantų gydytojų juodas sąrašas    blush2.gif

Cia gal ne prie veido prieziuros o prie sveikatos kurnos g.gif Kas nuskriaude? rolleyes.gif Siaip galvoju pati eit ieskot temos apie stomotologus, nes po balinimo eisiu dantukus tvarkytis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 02 09, 22:35)
oj ne negrazus mano dantys  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif nuskelti 2  verysad.gif pamaciua kad parasyta ir paklausiau  doh.gif  lotuliukas.gif

nuo ko nuskilo? siaip valgant? gal koks estetinis plombavimas padetu... g.gif siaip man idomu i spalvyte dantuku paziuret, o ne i ju forma.
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 10, 00:47)
Cia gal ne prie veido prieziuros o prie sveikatos kurnos  g.gif Kas nuskriaude?  rolleyes.gif Siaip galvoju pati eit ieskot temos apie stomotologus, nes po balinimo eisiu dantukus tvarkytis  smile.gif

Noriu perspėti mergaites, kad nepakliūtu pas šundaktare mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 09, 22:39)
Nezinau, neziurejau visu skelbimu, galbut priklauso nuo juosteliu kiekio. Mano juosteles vadinos "Crest whitestrips premium" 14 dienu kursas po dvi poras juosteliu vienai dienai (lyg ir 48 jei gerai pamenu). Be to dabar yra kazkokios patobulintos crest whitesrips pro effects, tai pigiau nei 150 siu juosteliu neradau. Pigiausios yra classic, bet as ju nebandziau.

Nepainiokite juosteliu su BW,nes BW yra beautiful white dantu balinimo sistema. Ja galima isigyt eurovaistinej, o ne pagal skelbimus.

nepainioju wink.gif kad yra pro effect uz kiek dabar ziuriu 110, paziurekit google smile.gif
o jus premium 14 d. kurso visa pakeli sunaudojot per pirma balinima?
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 02 09, 22:48)
Noriu perspėti mergaites, kad nepakliūtu pas šundaktare    mirksiukas.gif

Tai perspekit, gal ir cia kas uzmatys. Be to labai smalsu ko pridirbo bigsmile.gif
Atsakyti
nepainioju wink.gif kad yra pro effect uz kiek dabar ziuriu 110, paziurekit google smile.gif
o jus premium 14 d. kurso visa pakeli sunaudojot per pirma balinima?

dar klausimas, crest whitestripes PREMIUM pardavineja po 56 juosteles pakuoteje? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egluzzzele: 09 vasario 2010 - 22:59
QUOTE(egluzzzele @ 2010 02 09, 22:53)
dar klausimas, crest whitestripes PREMIUM pardavineja po 56 juosteles pakuoteje?  g.gif

Na as tikiu jumis, tiesiog sakau kiek mokėjau ir pabrėžiu, kad pirkau prieš du metus. Pati irgi dabar prieš naujuosius kai norėjau vėl pirkti butent pro efekts pigiau neradau. Bet mano paieškos nebuvo labai ilgos ir intensyvios, susirasiau su pora vyriskiu ir viena mergina, kaina netenkino.
Beja katik prisiminiau, kad vienas skelbikas savo skirtinguose skelbimuose vienur kaina 110, kitur daugiau. Kai norejau pirkti pasake didesne kaina. Tada as jo paklausiau, kodel skiriasi kaina, sake, kad pigiau leigo su besibaigiancia galiojima data, ar greitai pasibaigsiancia.
Tiesiog jus dabar domites, tai parasykite tiems skelbejams, paklauskite kiek laiko galioja juosteles ir tt. Visokiu niuansu ten yra...
Tiesa dar klauset ar visas 14 dienu naudojau. Atsakau, kad TAIP, visas 14 dienu, po dukart per diena labai labai saziningai. Bet galutinis rezultatas buvo nuostabus. Taciau buvo dienu, kai net piestuko garsas erzindavo, tokie jautrus dantukai buvo mirksiukas.gif Kai dantys smarkiai sujautrėja verčiau pertraukeles daryti, nei kankintis, bet mano noras turet balta sypsenele buvo begalinis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 09 vasario 2010 - 23:02
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 10, 00:50)
Tai perspekit, gal ir cia kas uzmatys. Be to labai smalsu ko pridirbo  bigsmile.gif

Buvau prieš kelis metus. Panevėžyje pas gydytoja Sigita Šilaliene. Ėjau profilaktiškai pasitikrinti. Vienas dantis jei buvo ant klaustuko tipo apačioje pajuode. Sako tvarkom ar ne. Na ok, tvarkom sutvarkė ji man tą dantį. Po keliu metų nueinu aš pas kitą stomatologą profilaktiniam patikrinimui. Sako tas dantis kažko labai juodas, pažiūrim kas ten yra. Na ir ką manote doh.gif Tas dantis visas sugedęs, šaknys irgi. Na tą dantuką aš ilgai gydžiau, išgydžiau bet iš jo liko tik viena puse (tas dantis krūminis). Pagalvojau, kad čia tik man gal taip atsitiko. Po keliu metu tvarkė tėtis dantį. Sutvarkė ta tvarkytoja dantį, to danties nebėra, lygiai tokia pat situacija. Šia vasara tvarkėsi brolis dantis, plombos išlakstė po mėnesio. Nueinu aš pas ja, kad tvarkytu broką o ji man pasakė. Netvarkysiu aš to danties ir tegu eina jis š..... blink.gif
Tai sakau reikia perspėti paneles, kad nesugadintų dantų.
Atsakyti
Oj oj apsimelavau netycia blush2.gif Katik specialiai paziurejau savo dezute, pasirodo ten 10 dienu 40 juosteliu blush2.gif Atsiprasau. Taip seniai buvo, kad jau fantazuot pradejau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 09, 23:47)
Na as nematau prasmes tiek laikyt del siu priezasciu: balinimo veikimas vyksta 30 min(taip nurodyta instrukcijoj), as susikaupusias seiles isspjaunu i koki inda o ne ryju (manau nakti laikant to karbomido peroksido nemazai prisiryjama  g.gif ). Be to kai is pradziu dejau kapas dukart per diena, tai neblogai dantenas nugrauze, kad net dilgciodavo, tai tabar dar labiau kapas apkirpau ir dedu taip kada sauna i galva..., o ne kasdien...
Papildyta:
Cia gal ne prie veido prieziuros o prie sveikatos kurnos  g.gif Kas nuskriaude?  rolleyes.gif Siaip galvoju pati eit ieskot temos apie stomotologus, nes po balinimo eisiu dantukus tvarkytis  smile.gif
Papildyta:
nuo ko nuskilo? siaip valgant? gal koks estetinis plombavimas padetu...  g.gif  siaip man idomu i spalvyte dantuku paziuret, o ne i ju forma.

vaikysteje nuskele kiemo vaikai zaisdami verysad.gif vakar dantukus 30min pabalinau wub.gif siandien vel desiuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Man atrodo imanoma primontuot ta gabaliuka nuskilusi, nesidomejai? Buna ten kazkoks estetinis plombavimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 02 10, 01:03)
Buvau prieš kelis metus. Panevėžyje pas gydytoja Sigita Šilaliene. Ėjau profilaktiškai pasitikrinti. Vienas dantis jei buvo ant klaustuko tipo apačioje pajuode. Sako tvarkom ar ne. Na ok, tvarkom sutvarkė ji man tą dantį. Po keliu metų nueinu aš pas kitą stomatologą profilaktiniam patikrinimui. Sako tas dantis kažko labai juodas, pažiūrim kas ten yra. Na ir ką manote    doh.gif      Tas dantis visas sugedęs, šaknys irgi. Na tą dantuką aš ilgai gydžiau, išgydžiau bet iš jo liko tik viena puse (tas dantis krūminis). Pagalvojau, kad čia tik man gal taip atsitiko. Po keliu metu tvarkė tėtis dantį. Sutvarkė ta tvarkytoja dantį, to danties nebėra, lygiai tokia pat situacija. Šia vasara tvarkėsi brolis dantis, plombos išlakstė po mėnesio. Nueinu aš pas ja, kad tvarkytu broką o ji man pasakė. Netvarkysiu aš to danties ir tegu eina jis š.....      blink.gif     
Tai sakau reikia perspėti paneles, kad nesugadintų dantų.

Cia tai geras, o as pas ja kaip tik vaikstau ir dabar po poros sav, turiu talona plombuot turi danti, ir svarbiausia, kad as net nezinojau, kad jis nesveikas, jinai man sako va yra lb maza skylute, parode man, nu gal kaip adata ta skylute zodziu beveik nematoma tokia ir buvo, nu ir kagi isgreze jinai man ta danti, skyle padare ohoho, ir dabar eisiu, kad ja uzplombuotu, as taip ir galvojau, kad nesamones jinai man kazkokias daro, gerai, kad paraset.
Atsakyti