QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 02 09, 22:35)
Na as nematau prasmes tiek laikyt del siu priezasciu: balinimo veikimas vyksta 30 min(taip nurodyta instrukcijoj), as susikaupusias seiles isspjaunu i koki inda o ne ryju (manau nakti laikant to karbomido peroksido nemazai prisiryjama

Papildyta:
QUOTE(Rethimna @ 2010 02 09, 22:43)
Cia gal ne prie veido prieziuros o prie sveikatos kurnos

Papildyta:
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 02 09, 22:35)
nuo ko nuskilo? siaip valgant? gal koks estetinis plombavimas padetu...

QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 10, 00:47)
Kas nuskriaude?
Siaip galvoju pati eit ieskot temos apie stomotologus, nes po balinimo eisiu dantukus tvarkytis 

Noriu perspėti mergaites, kad nepakliūtu pas šundaktare

QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 09, 22:39)
Nezinau, neziurejau visu skelbimu, galbut priklauso nuo juosteliu kiekio. Mano juosteles vadinos "Crest whitestrips premium" 14 dienu kursas po dvi poras juosteliu vienai dienai (lyg ir 48 jei gerai pamenu). Be to dabar yra kazkokios patobulintos crest whitesrips pro effects, tai pigiau nei 150 siu juosteliu neradau. Pigiausios yra classic, bet as ju nebandziau.
Nepainiokite juosteliu su BW,nes BW yra beautiful white dantu balinimo sistema. Ja galima isigyt eurovaistinej, o ne pagal skelbimus.
Nepainiokite juosteliu su BW,nes BW yra beautiful white dantu balinimo sistema. Ja galima isigyt eurovaistinej, o ne pagal skelbimus.
nepainioju

o jus premium 14 d. kurso visa pakeli sunaudojot per pirma balinima?
QUOTE(Rethimna @ 2010 02 09, 22:48)
Tai perspekit, gal ir cia kas uzmatys. Be to labai smalsu ko pridirbo

nepainioju
kad yra pro effect uz kiek dabar ziuriu 110, paziurekit google 
dar klausimas, crest whitestripes PREMIUM pardavineja po 56 juosteles pakuoteje?

dar klausimas, crest whitestripes PREMIUM pardavineja po 56 juosteles pakuoteje?

QUOTE(egluzzzele @ 2010 02 09, 22:53)
Na as tikiu jumis, tiesiog sakau kiek mokėjau ir pabrėžiu, kad pirkau prieš du metus. Pati irgi dabar prieš naujuosius kai norėjau vėl pirkti butent pro efekts pigiau neradau. Bet mano paieškos nebuvo labai ilgos ir intensyvios, susirasiau su pora vyriskiu ir viena mergina, kaina netenkino.
Beja katik prisiminiau, kad vienas skelbikas savo skirtinguose skelbimuose vienur kaina 110, kitur daugiau. Kai norejau pirkti pasake didesne kaina. Tada as jo paklausiau, kodel skiriasi kaina, sake, kad pigiau leigo su besibaigiancia galiojima data, ar greitai pasibaigsiancia.
Tiesiog jus dabar domites, tai parasykite tiems skelbejams, paklauskite kiek laiko galioja juosteles ir tt. Visokiu niuansu ten yra...
Tiesa dar klauset ar visas 14 dienu naudojau. Atsakau, kad TAIP, visas 14 dienu, po dukart per diena labai labai saziningai. Bet galutinis rezultatas buvo nuostabus. Taciau buvo dienu, kai net piestuko garsas erzindavo, tokie jautrus dantukai buvo

QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 10, 00:50)
Buvau prieš kelis metus. Panevėžyje pas gydytoja Sigita Šilaliene. Ėjau profilaktiškai pasitikrinti. Vienas dantis jei buvo ant klaustuko tipo apačioje pajuode. Sako tvarkom ar ne. Na ok, tvarkom sutvarkė ji man tą dantį. Po keliu metų nueinu aš pas kitą stomatologą profilaktiniam patikrinimui. Sako tas dantis kažko labai juodas, pažiūrim kas ten yra. Na ir ką manote

Tai sakau reikia perspėti paneles, kad nesugadintų dantų.
Oj oj apsimelavau netycia
Katik specialiai paziurejau savo dezute, pasirodo ten 10 dienu 40 juosteliu
Atsiprasau. Taip seniai buvo, kad jau fantazuot pradejau

QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 09, 23:47)
Na as nematau prasmes tiek laikyt del siu priezasciu: balinimo veikimas vyksta 30 min(taip nurodyta instrukcijoj), as susikaupusias seiles isspjaunu i koki inda o ne ryju (manau nakti laikant to karbomido peroksido nemazai prisiryjama
). Be to kai is pradziu dejau kapas dukart per diena, tai neblogai dantenas nugrauze, kad net dilgciodavo, tai tabar dar labiau kapas apkirpau ir dedu taip kada sauna i galva..., o ne kasdien...
Papildyta:
Kas nuskriaude?
Siaip galvoju pati eit ieskot temos apie stomotologus, nes po balinimo eisiu dantukus tvarkytis 
Papildyta:
siaip man idomu i spalvyte dantuku paziuret, o ne i ju forma.

Papildyta:

Papildyta:

vaikysteje nuskele kiemo vaikai zaisdami

Man atrodo imanoma primontuot ta gabaliuka nuskilusi, nesidomejai? Buna ten kazkoks estetinis plombavimas.

QUOTE(Rethimna @ 2010 02 10, 01:03)
Buvau prieš kelis metus. Panevėžyje pas gydytoja Sigita Šilaliene. Ėjau profilaktiškai pasitikrinti. Vienas dantis jei buvo ant klaustuko tipo apačioje pajuode. Sako tvarkom ar ne. Na ok, tvarkom sutvarkė ji man tą dantį. Po keliu metų nueinu aš pas kitą stomatologą profilaktiniam patikrinimui. Sako tas dantis kažko labai juodas, pažiūrim kas ten yra. Na ir ką manote
Tas dantis visas sugedęs, šaknys irgi. Na tą dantuką aš ilgai gydžiau, išgydžiau bet iš jo liko tik viena puse (tas dantis krūminis). Pagalvojau, kad čia tik man gal taip atsitiko. Po keliu metu tvarkė tėtis dantį. Sutvarkė ta tvarkytoja dantį, to danties nebėra, lygiai tokia pat situacija. Šia vasara tvarkėsi brolis dantis, plombos išlakstė po mėnesio. Nueinu aš pas ja, kad tvarkytu broką o ji man pasakė. Netvarkysiu aš to danties ir tegu eina jis š.....

Cia tai geras, o as pas ja kaip tik vaikstau ir dabar po poros sav, turiu talona plombuot turi danti, ir svarbiausia, kad as net nezinojau, kad jis nesveikas, jinai man sako va yra lb maza skylute, parode man, nu gal kaip adata ta skylute zodziu beveik nematoma tokia ir buvo, nu ir kagi isgreze jinai man ta danti, skyle padare ohoho, ir dabar eisiu, kad ja uzplombuotu, as taip ir galvojau, kad nesamones jinai man kazkokias daro, gerai, kad paraset.