Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

QUOTE(vitavip184 @ 2010 03 16, 12:46)
prisijungiu ir as ,su klausymu.kaip isbalinti dantukus.pas mane jie siaubingai geltoni,aisku turbut kad rukau.beje pastu isbandziau begale,jokio rezultato/buvau stomotologijos klynikoje tai man patare darytis estetini blombavima,APSKAICIAVO IR SUMA SUSITVARKYT PRIEKINIUS DANTUKUS 3700LT.TAI AS GAL NESISYPSOSIU GERIAU PAGALVOJAU.IS KUR TOKIE PINIGAI...TAI KREIPIUOSI PAS JUS GAL KAS ZINOTE VILNIUJE PIGIAI ESTETINI BLOMBAVIMA? O GAL KA TAIP GALETUMETE PATARTI? LABAI ACIU LUKIU I AZ. smile.gif

tai gal tu nerukyk geriau biggrin.gif paskaiciuok, kiek per metus sutaupytum.. praktiskai uz tokia suma ir dantis galetum pasigrazinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inetule22: 20 kovo 2010 - 15:49
Mergaites, o kur galima isigyti tik kapas, tas kur namu salygom pasidaryt? Nes svirkstu, tai galima parsisiust internetu, is pardes.lt (lyg taip vadinasi),ten kiek ziurejau pigiausia, o kapos ten tik po 5 vnt prekiaujama g.gif
Atsakyti
Merginos gal išmokytumėte mane parsisiųsti dantų balinimo komplektuką(kapos + 22%švirkštas) "Super White Teeth Whitening System" , iš anksto dėkoju 4u.gif
Čia kiek žinau tas pats kaip BW, bet perpus pigiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelie* @ 2010 03 21, 14:06)
Merginos gal išmokytumėte mane parsisiųsti dantų balinimo komplektuką(kapos + 22%švirkštas) "Super White Teeth Whitening System" , iš anksto dėkoju 4u.gif
Čia kiek žinau tas pats kaip BW, bet perpus pigiau rolleyes.gif

Gal galima nuorodele, kur radai? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes ax.gif

QUOTE(Aiste P. @ 2010 02 07, 14:51)
Kas kiek laiko galima balinti dantis? smile.gif As vasara balinau su 10%, praeijau visa kursa, lygtais 8 dienas, bet dabar jau nebe tokie balti... tiesa kelis kartu buvau uzsidejus po viena nakti kapas, bet dabar vel noreciau normaliai nusibalinti... nezinau ka daryti  smile.gif

Ir isvis man po balinimo jie pradeda greitai keisti spalva, nors nerukau, tik arbata geriu...o Jums? Su kiek % balinat? smile.gif

Kai balini negalima valgyt maisto, gerti gėrimų su dažykliais, kavos, arbatos tos kur dažo..ir taip 2 savaites po balinimo, bent jau man taip patarė gydytoja.

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 09, 19:12)
ar butina higiena pries balinima??

Na aš tai nusivalau apnašas, nes nematau prasmės jų balinti, o be to kažin ar jos nusibalintų biggrin.gif

QUOTE(Orestes @ 2010 03 16, 14:52)
Sveikos, merginos  4u.gif As taip pat visada norejau issibalint dantis, kol viena diena dantistui pasakiau, tai jis mane beveik apsauke, ir uzdraude balintis - sake pas mane beveik pati balciausia spalva pagal naturaluma  blink.gif Paklausiau jo, na, bet zinoma man vistiek negana, tai bandziau visas is eiles balinancias dantu pastas - zinoma, rezultato jokio, nes dauguma ju brangios tik del garsaus vardo, o naudos nera. Bet stai atradau savo mylimiausia dantu pasta, kurios ir kaina puiki (apie 10lt), ir rezultatai jau po ~3 sav naudojimo buvo matyti  thumbup.gif

user posted image

Perku ja Droge dazniausiai, dar Kosmadoj buna, kai kuriose didziosiose parduotuvese. Tik Lietuvoj ju pakuote siek tiek skiriasi. Ir skoniu ivairiu yra, mano megstamiausia - pasta 'rukantiems', nes ji metu skonio, puikiai gaivina, bet neseniai isbandziau su citrinomis ir apelsinais, irgi labai patiko  thumbup.gif Puikiai balina dantis, yra svelnios, man tai labai aktualu, nes nuo daugumos kitu pastu dantenas ir liezuvi labai perstedavo. Kai naudojau pirma tutele, po kokiu 3sav dantys buvo akivaizdziai baltesni, net seima ta pastebejo  thumbup.gif

Man tas pats su dantų baltumu, karatą dantystas net klausė ar nebalinu (tada dar nebalindavau) smile.gif , bet kai yra gerai, norisi dar geriau rolleyes.gif O šią dantų pastyte ir aš žinau ir turiu pasakyti, kad ir man ji patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(LLuna @ 2010 03 21, 18:24)
Gal galima nuorodele, kur radai? ax.gif

Nebežinau, naršiau po internetą, išmetė dėžutę ir nukopijavau pavadinimą smile.gif
Labai norėčiau šį komplektuką parsisiųsti gal būtų pigiau nei BW g.gif (taip spėju,nes pas BW 5švirkštai o šis turi tik vieną,tad manau turėtų būti perpus pigiau ir kaip pati siuntiesi taip pat apsimoka geriau nei pirkti euro vaistinėj su antkainiais),pabandyti norėčiau labai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelie*: 24 kovo 2010 - 11:46
vasara valgykit kuo daugiau persiku:) busite lieknesnes ir dantys bus balti;)
Atsakyti
gal zinot kokia kaina blizgucio? as zinau 60lt gal kas zinot pigiau....?
Atsakyti
Ar kuri nors rukore bandet ta BW rinkinuka naudoti? wink.gif baisu, kad dar nepatamsetu labiau. Arba pvz., ar imanoma rukyt tas kapas isidejus? biggrin.gif Aisku, kelias valandas isbuti imanoma, bet seip idomu, juk rekomenduojama balinimo metu atsisakyti dazanciu produktu, tai negi balintis dantukus imanoma tik metus rukyti?
Atsakyti
QUOTE(tikriausiai @ 2010 03 26, 01:53)
Ar kuri nors rukore bandet ta BW rinkinuka naudoti? wink.gif baisu, kad dar nepatamsetu labiau. Arba pvz., ar imanoma rukyt tas kapas isidejus? biggrin.gif Aisku, kelias valandas isbuti imanoma, bet seip idomu, juk rekomenduojama balinimo metu atsisakyti dazanciu produktu, tai negi balintis dantukus imanoma tik metus rukyti?

as naudojau man drinks_cheers.gif bet as nerukau
taip kad rinkis ar nori graziu dantuku ar nori ir tolaiu rukyti nes rukanciai vis vien pagels doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2010 02 04, 19:12)
Na va tesiam tema toliau  mirksiukas.gif  ir diskutuojam apie dantuku balinima  biggrin.gif  biggrin.gif

user posted image
Sena temele

Balinti galima,bet po to negerti kavos,arbatos ir ,gink dieve,neeerūkyti. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(camillla @ 2010 02 04, 21:16)
Turiu klausimeli ax.gif Ar yra koks balinimo budas dantukam kuriem padarytas estetinis plombavimas g.gif

Pradėsit balinti nebus galo.Tai paprasčiausias pinigų išmetimas į balą.
Atsakyti
tai gal zinot kaip veikia tos balinamos juosteles?kokia ju kaina ...
?
ir ar zinot kur kaune deda blizguti pigiau nei 60lt? 4u.gif
Atsakyti