Sveikos, merginos

As taip pat visada norejau issibalint dantis, kol viena diena dantistui pasakiau, tai jis mane beveik apsauke, ir uzdraude balintis - sake pas mane beveik pati balciausia spalva pagal naturaluma

Paklausiau jo, na, bet zinoma man vistiek negana, tai bandziau visas is eiles balinancias dantu pastas - zinoma, rezultato jokio, nes dauguma ju brangios tik del garsaus vardo, o naudos nera. Bet stai atradau savo mylimiausia dantu pasta, kurios ir kaina puiki (apie 10lt), ir rezultatai jau po ~3 sav naudojimo buvo matyti

Perku ja Droge dazniausiai, dar Kosmadoj buna, kai kuriose didziosiose parduotuvese. Tik Lietuvoj ju pakuote siek tiek skiriasi. Ir skoniu ivairiu yra, mano megstamiausia - pasta 'rukantiems', nes ji metu skonio, puikiai gaivina, bet neseniai isbandziau su citrinomis ir apelsinais, irgi labai patiko

Puikiai balina dantis, yra svelnios, man tai labai aktualu, nes nuo daugumos kitu pastu dantenas ir liezuvi labai perstedavo. Kai naudojau pirma tutele, po kokiu 3sav dantys buvo akivaizdziai baltesni, net seima ta pastebejo