Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

QUOTE(Meiles_naktys @ 2010 02 11, 12:58)
Man atrodo imanoma primontuot ta gabaliuka nuskilusi, nesidomejai? Buna ten kazkoks estetinis plombavimas.  ax.gif

gal ir galima nlb man jau aktuolu tai doh.gif o jei jau labai maisys tuomet gal ir dasisesiu
Atsakyti
QUOTE(arriele @ 2010 02 11, 15:18)
Cia tai geras, o as pas ja kaip tik vaikstau ir dabar po poros sav, turiu talona plombuot turi danti, ir svarbiausia, kad as net nezinojau, kad jis nesveikas, jinai man sako va yra lb maza skylute, parode man, nu gal kaip adata ta skylute zodziu beveik nematoma tokia ir buvo, nu ir kagi isgreze jinai man ta danti, skyle padare ohoho, ir dabar eisiu, kad ja uzplombuotu, as taip ir galvojau, kad nesamones jinai man kazkokias daro, gerai, kad paraset.

Bėkit nuo jos kuo toliau ir kutus perspėkit. O tame pačiame kabinete už sienos dirba ir toks vyrukas, jaunas Giedrius. Tai jis man tą dantuką atpumpavo, vos ne vos. Aš esu jam labai dėkinga. Jei ne jis tai be danties būčiau likusi.
O dėl tokios skylutės kur tik kaip adatos galvute tai tikrai nesąmonė jį tvarkyti. Oi kokia ji šundaktarė ta Sigita Šilalienė.
Atsakyti
QUOTE(Rethimna @ 2010 02 11, 23:48)
Bėkit nuo jos kuo toliau ir kutus perspėkit. O tame pačiame kabinete už sienos dirba ir toks vyrukas, jaunas Giedrius. Tai jis man tą dantuką atpumpavo, vos ne vos. Aš esu jam labai dėkinga. Jei ne jis tai be danties būčiau likusi.
O dėl tokios skylutės kur tik kaip adatos galvute tai tikrai nesąmonė jį tvarkyti. Oi kokia ji šundaktarė ta Sigita Šilalienė.

Dabar jau viskas teks tvarkyti, nes patikekit tokia skyle isgreze, vaistu prikiso ir iskrito jau jie, tai ten sistema aplamai jau man seniai aiski, is karto galejo sutvarkyt, bet ne, jos vaistu prigruda susimoki, kad vel po menesio ateitum, dar karta susimoketum ir zodziu baisu..
Atsakyti
QUOTE(arriele @ 2010 02 12, 13:54)
Dabar jau viskas teks tvarkyti, nes patikekit tokia skyle isgreze, vaistu prikiso ir iskrito jau jie, tai ten sistema aplamai jau man seniai aiski, is karto galejo sutvarkyt, bet ne, jos vaistu prigruda susimoki, kad vel po menesio ateitum, dar karta susimoketum ir zodziu baisu..

Eikit pas kita stomatologe. Na jei nebijote, kad nebūtu kaip mano šeimynai. Aš vietoj jūsų eičiau pas kita ir užplombuos kita.
Atsakyti
Noriu pasibalinti dantis, ieškaus "variantų":)
Radau skelbimą apie vą tokią balinimo sistemą (69Lt)
I komplektą įeina švirkštas su karbamido peroksidu 22% ( jo pakanka visam 7 dienų seansui ). Kapas reikia įdėti į šiltą vandenį kelioms minutėms, kad jos suminkštėtų, tuomet kiekvieną kapą pritaikyti sau prie apatinių ir viršutinių dantų, kad suformuotumėt sau tinkamas( Kapos daugkartinio naudojimo )

user posted image

Gal kas bandėt? Kažkaip mane gąsdina tas skaičius 22% cool.gif
Atsakyti
QUOTE(egluzzzele @ 2010 02 07, 22:41)
ar atsakys man kas nors kur perkate Crest Whitestrips?  verysad.gif

as pirkau is ebay smile.gif
Atsakyti
as balinaus su kapom,bet gal kazka ne taip dariau,nes jokio poveikio sad.gif
Atsakyti
As taip pat pirkau is amerikos per www.ebay.com
Atsakyti
prisijungiu ir as ,su klausymu.kaip isbalinti dantukus.pas mane jie siaubingai geltoni,aisku turbut kad rukau.beje pastu isbandziau begale,jokio rezultato/buvau stomotologijos klynikoje tai man patare darytis estetini blombavima,APSKAICIAVO IR SUMA SUSITVARKYT PRIEKINIUS DANTUKUS 3700LT.TAI AS GAL NESISYPSOSIU GERIAU PAGALVOJAU.IS KUR TOKIE PINIGAI...TAI KREIPIUOSI PAS JUS GAL KAS ZINOTE VILNIUJE PIGIAI ESTETINI BLOMBAVIMA? O GAL KA TAIP GALETUMETE PATARTI? LABAI ACIU LUKIU I AZ. smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif As taip pat visada norejau issibalint dantis, kol viena diena dantistui pasakiau, tai jis mane beveik apsauke, ir uzdraude balintis - sake pas mane beveik pati balciausia spalva pagal naturaluma blink.gif Paklausiau jo, na, bet zinoma man vistiek negana, tai bandziau visas is eiles balinancias dantu pastas - zinoma, rezultato jokio, nes dauguma ju brangios tik del garsaus vardo, o naudos nera. Bet stai atradau savo mylimiausia dantu pasta, kurios ir kaina puiki (apie 10lt), ir rezultatai jau po ~3 sav naudojimo buvo matyti thumbup.gif

user posted image

Perku ja Droge dazniausiai, dar Kosmadoj buna, kai kuriose didziosiose parduotuvese. Tik Lietuvoj ju pakuote siek tiek skiriasi. Ir skoniu ivairiu yra, mano megstamiausia - pasta 'rukantiems', nes ji metu skonio, puikiai gaivina, bet neseniai isbandziau su citrinomis ir apelsinais, irgi labai patiko thumbup.gif Puikiai balina dantis, yra svelnios, man tai labai aktualu, nes nuo daugumos kitu pastu dantenas ir liezuvi labai perstedavo. Kai naudojau pirma tutele, po kokiu 3sav dantys buvo akivaizdziai baltesni, net seima ta pastebejo thumbup.gif
Atsakyti
ar būtina prieš balinantis su kapomis vizitas pas stomotologa kad apziuretu, ar nera kokiu skyluciu, ar tai nera butina?
Atsakyti
As naudoju crest balinimo juosteles.Super!
Atsakyti