Įkraunama...
Įkraunama...

Dantukų balinimas

Kai išsibalinate dantukus, po kiek laiko pradeda naudoti "dažiklius", t.y. kavą, arbatą ir pan. ?
Atsakyti
As dantukus balinau kapomis su Opalescence 35% dantu balinamo geliu. Rezultatas tikrai yra, silpnesnio net ir neimciau schmoll.gif Pirkau 4 svirkstus nes negalvojau kad ten po tiek mazai naudojasi rolleyes.gif

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 08 balandžio 2010 - 00:14
QUOTE(*Nerciutte* @ 2010 04 08, 01:11)
As dantukus balinau kapomis su Opalescence 35% dantu balinamo geliu. Rezultatas tikrai yra, silpnesnio net ir neimciau  schmoll.gif Pirkau 4 svirkstus nes negalvojau kad ten po tiek mazai naudojasi  rolleyes.gif

Skelbimai forume draudžiami.

O tai kur pirkai? Tai visus 4 švirkštus ir sunaudojai?
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2010 04 08, 17:56)
O tai kur pirkai? Tai visus 4 švirkštus ir sunaudojai?

Giminaitis pirkosi sau ir man parveze 4u.gif Nea nevisus blush-anim-cl.gif 4u.gif Viena ir kito truputi, bet sita dar ir sunaudosiu paskui darysiu pertrauka ax.gif
Atsakyti
nebuvau girdejus kazkaip apie toki g.gif
Atsakyti
QUOTE(j.vika @ 2010 04 09, 11:12)
nebuvau girdejus kazkaip apie toki g.gif

Internete radau aprašymą ir tipo atsiunčia. Bet galvojau, gal yra kur ir vaistinėse. Nepatinka man tie siuntimai. Bet gal reiktų pabandyt g.gif
O tai po kiek laiko pradedat gerti kavą, arbatą ir pan. ? Iš karto po kapų panaudojimo ar po kažkurio laiko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Poli1: 09 balandžio 2010 - 11:29
Norejau paklausti, ar yra Klaipedoje klinika, kurioje dantis balintu naudojant halogenine lempa, tiksliau zoom spindulius? g.gif
Atsakyti
Kadangi su kapomis dabar negaliu žaistis, tai dantis bandžiau balintis su Lacalut dantų pasta ir užlašindavau lašelį vandenilio peroksido. Taip sąžiningai dvi savaites ryte ir vakare valiausi dantis, manau šiaip kad suveikė šiek tiek, bet ne taip kad sakyčiau: WOW smile.gif
Atsakyti
galiu pasakyti kad siuo metu eurovaistinese maciau balinancios priemones t.y. kapos kainuoja 80lt anksciau kainavo 115lt. jei kuri norite balintis tai geras pasiulimas, as irgi susigundziau bet galvoju gal dar palaukti rudens, nes balinausi su juostelemis pries metus, gal per daznai taip balinti blush2.gif bet labai viliojantis pasiulimas..
Atsakyti
QUOTE(Poli1 @ 2010 03 30, 19:11)
Kai išsibalinate dantukus, po kiek laiko pradeda naudoti "dažiklius", t.y. kavą, arbatą ir pan. ?

aš po balinimosi kapomis negeriau nei kavos, nei colos ar raudono vyno, mečiau rūkyti ir taip laikiausi geruz metus. tai man tos kapos su kaupu ir atsipirko biggrin.gif
Atsakyti
o gal kuri esate bandziusi ir juosteles ir kapas?man nuo juosteliu buvo nemazas skausmas, gal nuo kapu nebutu taip..ar rizikuoti. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kraisle @ 2010 04 14, 13:26)
o gal kuri esate bandziusi ir juosteles ir kapas?man nuo juosteliu buvo nemazas skausmas, gal nuo kapu nebutu taip..ar rizikuoti. blush2.gif

Keista, man nuo juostelių išvis nebuvo jokios neigiamos reakcijos g.gif O dantukai labai gražiai pabalo thumbup.gif Naudojau Crest tas kurias 15min/d. reik laikyti. Pirkau čia, forume, pas kažkokį vyruką, Armandą beroc.
Atsakyti