Kai išsibalinate dantukus, po kiek laiko pradeda naudoti "dažiklius", t.y. kavą, arbatą ir pan. ?
As dantukus balinau kapomis su Opalescence 35% dantu balinamo geliu. Rezultatas tikrai yra, silpnesnio net ir neimciau
Pirkau 4 svirkstus nes negalvojau kad ten po tiek mazai naudojasi 

i | Skelbimai forume draudžiami. |
QUOTE(*Nerciutte* @ 2010 04 08, 01:11)
As dantukus balinau kapomis su Opalescence 35% dantu balinamo geliu. Rezultatas tikrai yra, silpnesnio net ir neimciau
Pirkau 4 svirkstus nes negalvojau kad ten po tiek mazai naudojasi 
Skelbimai forume draudžiami.

Skelbimai forume draudžiami.
O tai kur pirkai? Tai visus 4 švirkštus ir sunaudojai?
QUOTE(Poli1 @ 2010 04 08, 17:56)
O tai kur pirkai? Tai visus 4 švirkštus ir sunaudojai?
Giminaitis pirkosi sau ir man parveze

nebuvau girdejus kazkaip apie toki

QUOTE(j.vika @ 2010 04 09, 11:12)
Internete radau aprašymą ir tipo atsiunčia. Bet galvojau, gal yra kur ir vaistinėse. Nepatinka man tie siuntimai. Bet gal reiktų pabandyt

O tai po kiek laiko pradedat gerti kavą, arbatą ir pan. ? Iš karto po kapų panaudojimo ar po kažkurio laiko?
Norejau paklausti, ar yra Klaipedoje klinika, kurioje dantis balintu naudojant halogenine lempa, tiksliau zoom spindulius?

Kadangi su kapomis dabar negaliu žaistis, tai dantis bandžiau balintis su Lacalut dantų pasta ir užlašindavau lašelį vandenilio peroksido. Taip sąžiningai dvi savaites ryte ir vakare valiausi dantis, manau šiaip kad suveikė šiek tiek, bet ne taip kad sakyčiau: WOW

galiu pasakyti kad siuo metu eurovaistinese maciau balinancios priemones t.y. kapos kainuoja 80lt anksciau kainavo 115lt. jei kuri norite balintis tai geras pasiulimas, as irgi susigundziau bet galvoju gal dar palaukti rudens, nes balinausi su juostelemis pries metus, gal per daznai taip balinti
bet labai viliojantis pasiulimas..

QUOTE(Poli1 @ 2010 03 30, 19:11)
Kai išsibalinate dantukus, po kiek laiko pradeda naudoti "dažiklius", t.y. kavą, arbatą ir pan. ?
aš po balinimosi kapomis negeriau nei kavos, nei colos ar raudono vyno, mečiau rūkyti ir taip laikiausi geruz metus. tai man tos kapos su kaupu ir atsipirko

o gal kuri esate bandziusi ir juosteles ir kapas?man nuo juosteliu buvo nemazas skausmas, gal nuo kapu nebutu taip..ar rizikuoti.

QUOTE(kraisle @ 2010 04 14, 13:26)
o gal kuri esate bandziusi ir juosteles ir kapas?man nuo juosteliu buvo nemazas skausmas, gal nuo kapu nebutu taip..ar rizikuoti. 

Keista, man nuo juostelių išvis nebuvo jokios neigiamos reakcijos