Įkraunama...
Įkraunama...

Dekupažo darbeliai

Vaidosee, grazi komodele, tvarkinga labai. 4u.gif o Jus cia pati pripieset?

Ivenko, na tos balerinos na super, dar karta noriu pagirti, labai miela akims. 4u.gif
Atsakyti
Ievenko, nors as pati tik pradedancioji, bet i tavo balerinas negaliu atsiziureti wub.gif Pasaka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristule666 @ 2010 02 25, 08:12)
Vaidosee, grazi komodele, tvarkinga labai. 4u.gif o Jus cia pati pripieset?

Aciu 4u.gif
Pripiesiau,cia turbut kalbi apie apvedziojima,na dar usus teko nupiesti drugeliams g.gif ,as dauguma paveiksliuku apvedziau rudais dazais,man truko ryskumo juose,tai truputi pazaidziau,tik neturejau jokio teptuko,tai daziau,teptuku nuo nagu lako,kur toks ilgas teptukas,plonas,sunkiai man sekesi,labai nelygiai apvedziau,drebanciu ranku sindromas visur matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
Ievenko, dezute su balerinom labai miela... wub.gif tikraigrazus pirmi darbeliai.. 4u.gif
Atsakyti
Vaidosee, Ievenko, pradžia yra, - nenustokit darbuotis ir judėt pirmyn 4u.gif

Ačiū, kas vakar pastebėjot mano vakarykštę dėžutę 4u.gif

Ateinu su dar vienu darbu... Pagaliau baigiau dėžutę kvepalų tema 4u.gif Tema, spalvos, paveiksliukas ir visa kita derinta su užsakove smile.gif spausdinti paveiksliukai (kuriuos visus teko perpiesti ranka, nes atspausdinus reikiamo dydžio matėsi piksleliai doh.gif ), servetėlė, kurios dugno spalva tamsinta pagal paveiksliuko spalvas, kiljuojant ant kakavos spalva nudažyto paviršiaus ; daug daug pritapymų, vidinių kampų šešėliavimo, spalvinimo... sendinta metalic pasta; lakuota ypač blizgiu Marabu firmos laku.. gavosi tarsi stiklu padengta, todėl, deja, vaizdas nuotraukose šiek tiek kitoks,- privargau , kol apskritai išėjo nufotkint doh.gif :
user posted image
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo versus*: 25 vasario 2010 - 10:51
QUOTE(versus* @ 2010 02 25, 11:48)
Ateinu su dar vienu darbu...

Kad grazu ir be priekaistu ...tas tiesa, ka ir bekalbet kai viskas akivaizdu cool.gif

Atsakyti
QUOTE(versus* @ 2010 02 25, 12:48)
Vaidosee, Ievenko, pradžia yra, - nenustokit darbuotis ir judėt pirmyn 4u.gif

Ačiū,  kas vakar pastebėjot mano vakarykštę dėžutę 4u.gif

Ateinu su dar vienu darbu... Pagaliau baigiau dėžutę kvepalų tema  4u.gif Tema, spalvos, paveiksliukas ir visa kita derinta su užsakove smile.gif spausdinti paveiksliukai (kuriuos visus teko perpiesti ranka, nes atspausdinus reikiamo dydžio matėsi piksleliai doh.gif ), servetėlė, kurios dugno spalva tamsinta pagal paveiksliuko spalvas, kiljuojant ant kakavos spalva nudažyto paviršiaus ; daug daug pritapymų, vidinių kampų šešėliavimo, spalvinimo... sendinta metalic pasta; lakuota ypač blizgiu Marabu firmos laku.. gavosi tarsi stiklu padengta, todėl, deja, vaizdas nuotraukose šiek tiek kitoks,-  privargau , kol apskritai išėjo nufotkint  doh.gif :

tobula , viskas dera , isbaigta, grazuuuu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Versus,
na ir vel grozi kaukstelejai 4u.gif

O paskirtis sios dezeles uzsakoves manymu kokia? Juk ne arbata laikys... ?

Bet tu keiti visus vyrius naujais, ane? Ir uzsegimas superinis smile.gif
Atsakyti
Versus, kaip iš fabriko tavo dėžutė! Stulbinama, galėjai tiek daug nerašyt, ir taip matosi, kiek darbo įdėta! biggrin.gif thumbup.gif

Ačiu visoms už gerą žodį mano Laivams wub.gif

Ivenko, visai gera pradžia 4u.gif ir pritapymai yra, dabar mokykis šėšėlių meno. Man rožės patiko, turėtų gražiai realiai atrodyt. Ir dar patarimas, kitą kartą fotografuojant žiūrėk, kad blico nebūtų ant daiktų, nes pvz. kaip dekoruota širdutė praktiškai nesimato. Darbuokis toliau, lauksim pasirodant bigsmile.gif

Vaidosee, smagus darbas! Ir kokie mąstai! thumbup.gif
Atsakyti
versus, fantastika... thumbup.gif
Atsakyti
Versus, o čia tai bent blink.gif NUOSTABU wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamučiukas: 25 vasario 2010 - 13:27
QUOTE(mamučiukas @ 2010 02 25, 15:26)
Versus, o čia tai bent  blink.gif NUOSTABU wub.gif

pritariu thumbup.gif
Atsakyti