Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

Iš kur tie žmogeliai tiek kompleksų prisivaro? Mažiau imkit įgalvas tas visokias nesamones. Mano vyras ir žemesnis 1-2cm ir storesnis ir daug vyresnis už mane ir dar ten visokių dalykų, vertų kompleksavimo, ale man viskas DZIN. Už lango pavasaris, saulutė šviečia ir einu sau nosį aukštyn iškėlus apie jokius kompleksus negalvodama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 03 26, 16:30)
Iš kur tie žmogeliai tiek kompleksų prisivaro? Mažiau imkit įgalvas tas visokias nesamones. Mano vyras ir žemesnis 1-2cm ir storesnis  ir daug vyresnis už mane ir dar ten visokių dalykų, vertų kompleksavimo, ale man viskas DZIN. Už lango pavasaris, saulutė šviečia ir einu sau nosį aukštyn iškėlus apie jokius kompleksus negalvodama mirksiukas.gif

Pas mane panasiai yra, bet viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 03 26, 16:30)
Iš kur tie žmogeliai tiek kompleksų prisivaro? Mažiau imkit įgalvas tas visokias nesamones. Mano vyras ir žemesnis 1-2cm ir storesnis  ir daug vyresnis už mane ir dar ten visokių dalykų, vertų kompleksavimo, ale man viskas DZIN. Už lango pavasaris, saulutė šviečia ir einu sau nosį aukštyn iškėlus apie jokius kompleksus negalvodama mirksiukas.gif

o pas mus atvirkščiai.. ax.gif aš esu mažutė,o vaikinas 25cm aukštesnis... blush2.gif o aš dar dažnai vaikštau plokščiapadžiais batais,tai kaip vaikelis prie jo atrodau.. doh.gif tai kur nors kartu einam beveik visada siaunuos batus su kablais mirksiukas.gif
Atsakyti
Maziems patinka aukstos o aukstiems mazos pastebejau tokia tendencija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(poskriptum @ 2005 03 24, 18:26)
Tai lauksim įspūdžių po pasimatymo. biggrin.gif  tongue.gif  biggrin.gif

Labai nerimauju del busimo pasimatymo g.gif g.gif , parase kad turetume sia savaite susitikti,labiausiai bijau kad nebutu pabaisiukas ar koks mulkis, nors laiskai idomus, bet juk juose gali priskiesti ka nori blink.gif Jis visai is kito Lietuvos galo, bet nusprendziau susitikti, vistiek nieko neprarasiu..labai nerimauju..maciau jo foto, visai nieko, bet nezinau kaip atrodys "gyvai"..gal pasijus nejaukiai del ugio.. 4u.gif
Atsakyti
As su savo vaikinu esam vienodo ugio,bet kai uzsidedu aukstakulnius bunu aukstesne,bet visiskai del to nekompleksuojam biggrin.gif Siaip jis daznai sako komplimentus,kad graziai atrodau su aukstakulniais. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ciuncia @ 2004 06 03, 10:53)
...na pvz mano ugis 176cm, o vyro 174cm ...

Mes identishka porele. drinks_cheers.gif Dar plius beveik visi zhmonos batai ant aushktu kulniuku. Manes tai apsoliutchiai nevarzho, zhmonos irgi. Net atvirkshtchiai, jei patinka buti dydesne. Na tik vienas nepatogumas ishejus pasivaikstchioti. Jei ji su gerais kulnais, tai per petchius apkabinti neitin patogu. biggrin.gif

Aplinkiniu reakcijos absoliutus 0. Bent jau nepastebejau, kad kas nors i tai kaip nors reaguotu.

Napoleono kompleksas? Ar tik nebus dar vienas stereotipas? Bent man ryshio tarp "noro buti svarbiu, reikshmingu, pastebimu ir etc." ir ugio uzhfiksuoti nepavyko. O gal labai daug aukshtaukiu turi ta kompleksa ir visa sisteminima sugriauna? tongue.gif
Atsakyti
Mano draugas už mane žemesnis, nu gal kokiais 5cm, o ne duok dieve aš batus su kulnais dėviu, tai mano tėvužėliai vos ne į paniką puola kaip negražiai atrodo. O man vat dzin, atsibodo visi tie stereotipai, kad turi būt taip ir ne kitaip. Man atrodo, kad ne ūgis, o žmogaus savybės svarbios.
Atsakyti
Na mes irgi su vyru patenkam į tas poras,kurios turėtų kompleksuoti smile.gif mano ūgis 175, vyro 170,na ir ką -gyvenam,mylim ir turbūt vaikščiodami šiurpinam kitus biggrin.gif šiaip jei atvirai,tai nė karto nepadtebėjau,kad į mus kas nors spoksotų,manau,kad tokie dalykai labiausiai rūpi pačiai tai porai,nes aplinkiniai visi susirūpinę savimi,ir į kitus jokio dėmesio nekreipiama..
aišku aš irgi svajodavau apie pasakų princą,aukštą,žavų tamsiaplaukį-bet tai ką-aš vadinas turėjau atsisakyti savo vyro,tik todėl,kad jis žemesnis??
ai aš ir dabar kartais jį papizdavoju sakydama,kad jis turi viena tik minusą-kad yra žemas biggrin.gif biggrin.gif ir iš tikrųjų manau,kad jis yra idealus variantas,nemažai gyvenime buvau sutikus vyrų,bet tokio kaip jis ne wub.gif tai jei būčiau labai kompleksuota turėčiau tekėti už aukšto,bet nepakenčiamo charakterio vyro?
ir šiaip-pastebėjau,kad visada traukiau ir traukiu akį būtent neaukštų vyrų-ir būtent tada,kai dar kablus užsidedu aukštus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2005 06 16, 00:50)
Mano draugas už mane žemesnis, nu gal kokiais 5cm, o ne duok dieve aš batus su kulnais dėviu, tai mano tėvužėliai vos ne į paniką puola kaip negražiai atrodo. O man vat dzin, atsibodo visi tie stereotipai, kad turi būt taip ir ne kitaip. Man atrodo, kad ne ūgis, o žmogaus savybės svarbios.

Aš tau tikrai pritariu, nes pas mane taip vyras mažesnis bei išvaizda nelabai, bet už tai geras savo vidumi. thumbup.gif
Atsakyti
vat esu girdėjus, kad aukštesni vyrai dažniau būna sunkiau sugyvenamo charakterio, nes tipo dėl jų ūgio jie labiau vertinami visuomenėj ir dėl to jie mažiau deda pastangų, o vat žemesni vyrai labiau stengiasi.
Atsakyti
o vat aš irgi draugavau, su tokio pat ūgio vaikinuku wub.gif
tai labai saugiai ir greai jaučiausi, nes jo buvo tokie stiprūs, pečiai, rankos, kad atrodė, niekas o niekas man su juo blogo neatsitiks..... wub.gif

turbūt tai priklauso ne nuo ūgio mirksiukas.gif wub.gif ech........

nors dar ir dabar aš dažnai atkreipiu dėmesį į mažesnius vaikinus, nes kalbant apie figūrą, jų stotas tvirtesnis, ne koks laiba palaiba smoke.gif
Atsakyti