Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE(Lekker Kontje @ 2005 06 17, 11:00)
nors dar ir dabar aš dažnai atkreipiu dėmesį į mažesnius vaikinus, nes kalbant apie figūrą, jų stotas tvirtesnis, ne koks laiba palaiba smoke.gif

nu kad ne, figūra ne nuo ūgio priklauso ax.gif
yra ir mažų, ir didelių kūdų, ir stambių biggrin.gif
Atsakyti
mano ūgis 1,72 m. bet vistiek sugebu patakyti ant mano ūgio arba žemesnių... Na ir nieko...susižavedavau ne ūgiu... Ir dabar maniškis yra už mane truputi žemesnis, na ant kokių 3cm. ir smulkus...atsimenu pradžioje kažkaip susinepatoginau, kai pirmą kartą pakvietė šokti....bet kai pašokau, tei ir galvą kibe pamečiau, kad viska mečiau ir likau jau su juo gyvent... ir nėra jokio nesaugumo jausmo iki dabar... tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madam Butterfly: 18 birželio 2005 - 19:00
Na jau jus man atleiskit, bet cia as nematau problemos...mes su vaikinu bevei lygus (jis 1.67, as 1.65), bet niekada neatsisakau deveti aukstakulniu ir man dar graziau, kai mergina bent truputi aukstesne uz vaikina. Na bet atleiskit, jei pora tokia kaip javtokas su savo zmona...kai ji jam siekia pazastis, ten nzn... biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif juokiausi visa vakara, atrodo, kad ne zmona, o dukrele salia...niekada gyvenime neisivaizdavau auksto vyro salia saves...man kazkaip jie visai nepatika, tokie gigantai tongue.gif tongue.gif g.gif na bet cia kiekvienos reikalas... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
atrodo, visos labai teigiamai atsiliepia apie išorinį poros nesuderinamumą, jei taip galima išsireikšt.....ir ne tik apie ūgių skirtumą...šito pati bandžiau paklaust temoj "IŠORINIS nesuderinamumas" kiti sako: "jūs - ne pora"... Ir ką? Atsakymai tik patvirtino, kad tokios poros dar tvirtesnės, nes paprasčiausiai partneriai vienas apie kitą sprendžia ne pagal išvaizdą. Aišku, šiek tiek priprast reik, bet - nedaug laiko tepraeina, ir kiti dalykai (aišku, jei jų yra) netrunka nustelbt 4u.gif
Atsakyti
Mano meiliukas ir mazesnis pora centimetru uz mane ir aukstakulniu as nevengiu ax.gif Man niekada nebuvo problema,kad jis zemesnis.Kiti mano,kad turi but visada vyras aukstesnis blink.gif Ne ugyje esme tongue.gif
Atsakyti
Mano vyras už mane mažesnis gal 5cm, bet ir gerokai smulkesnis. Iš pradžiu tai buvo kiek neiprasta, tiksliau, kai susipažinom, net nepagalvojau, kad busime kartu. Vyras gal kiek ir kompleksuoja, o as turiu svarbesnių dalykų, nei jaudintis del ūgio tongue.gif
Atsakyti
As visad demesi tik i aukstesnius bent truputuka atkreipiu, man jie kazkaip patrauklesni. Nereikia man raumenu kalnu, modeliu, bet vat nors kiek aukstesnio wub.gif . Tik kazkodel demesi pastoviai atkreipia zemesni arba lygus, bet labai patrauklus doh.gif
Atsakyti
Nu niekaip negaleciau su mazesniu.Turbut kuri laika kuprinciausi, bet vis tiek tie santykiai greit nutruktu.Vyras turi buti stambus, aukstas, ir taskas. Tegul su mazesniais uzsiima tos, kurios kitos nuomones.
Atsakyti
Kazkaip man graziau, kai vyras aukstesnis, na nors siek tiek... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guod@ @ 2005 06 19, 17:08)
Na jau jus man atleiskit, bet cia as nematau problemos...mes su vaikinu bevei lygus (jis 1.67, as 1.65), bet niekada neatsisakau deveti aukstakulniu ir man dar graziau, kai mergina bent truputi aukstesne uz vaikina. Na bet atleiskit, jei pora tokia kaip javtokas su savo zmona...kai ji jam siekia pazastis, ten nzn...  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  juokiausi visa vakara, atrodo, kad ne zmona, o dukrele salia...niekada gyvenime neisivaizdavau auksto vyro salia saves...man kazkaip jie visai nepatika, tokie gigantai  tongue.gif  tongue.gif  g.gif  na bet cia kiekvienos reikalas...  wub.gif  thumbup.gif

Mano cm situacija panaši. Neseniai mes kartu... Bet man labai sunku priprasti blink.gif Einant vis šnairuoju per petį, tarsi norėdama patikrinti, ar jis dar šalia - čia kokia tai baimė jį pamesti ar ką... Na, jis nėra smulkus kaip sliekas, bet tas ūgis doh.gif Na, kaip vaikinas, jis tikrai yra žemas, o jei tiksliau - mažas verysad.gif Bijau, kad taip ir nepriprasiu cry.gif Bet čia turbūt ne tik ūgis, bet ir smūgis kaltas blink.gif O iš pradžių taip apsisvaigus buvau, net keista... Na kaip tą "idealą" rasti g.gif Arba - kaip išmokti nepastebėti trūkumų kitame...
Atsakyti
Nors visa gyvenima svajojau, kad man, gana aukstai mergaitei(1.72) ax.gif , pasitaikytu vaikinas, ant kurio peties galeciau padeti galva, uz kurio galeciau jaustis kaip uz krosnies.....Deja, mylimas vyras, uz kurio istekejau, siek tiek mazesnis uz mane, na, o jei dar aukstakulnius apsiaunu, ooooooooooooooooooooo.... ax.gif Vos ne galva uz ji aukstesne!!!Anksciau kompleksavau del to, bet pragyvenus 14 metu kartu, vaikstau iskelusi galva ir pasiaususi plaukus biggrin.gif .Man gerai!Tai-ne mano problema...O kam nepatinka-lai neziuri ax.gif
Atsakyti
o as vis dar stengiuosi atsikratyti sito komplekso... doh.gif As 178cm, o maniskis keliais cm zemesnis... tai kai uzsidedu savo megstamiausius batukus ant aukstu kablu.. blink.gif .. pati atrodau kaip smilga (del sito jau senai nebekompleksuoju), o salia jo - kaip mama... unsure.gif
Viena vakara nuvarem i kluba kartu... tada labai daug mano draugu buvo ten.. tai sekanti karta kai sutikau draugus, jie juokdamiesi sako - atrodai kaip su vaiku.. (be to as atrodau vyresne pora metu nei esu is tikruju, o jis priesingai - pora metu jaunesnis nei yra is tikruju... doh.gif ) Sako, tikrai tau jis netinka - nei vizualiai, nei dar kaip nors (na cia ju nuomone..), ir tu verta daug geresnio, uz kurio tu stovetum ir jaustumeisi kaip uz sienos.. tuomet gal bent jau svytetum.. g.gif
Tai kaip jaustis ir ka begalvoti, kai taip sneka ir paprasti draugai, pazistami.. ir labai geri ir artimi draugai sako - tu su juo ilgai nebusi... schmoll.gif .. ir seimos nariai - mums gerai kol tau gerai, bet manau tau cia dar ne paskutinis... blink.gif verysad.gif
Atsakyti