Įkraunama...
Įkraunama...

Jis mažesnio ūgio

QUOTE(Wasaby @ 2005 09 07, 09:31)
o as vis dar stengiuosi atsikratyti sito komplekso... doh.gif  As 178cm, o maniskis keliais cm zemesnis... tai kai uzsidedu savo megstamiausius batukus ant aukstu kablu..  blink.gif .. pati atrodau kaip smilga (del sito jau senai nebekompleksuoju), o salia jo - kaip mama...  unsure.gif
Viena vakara nuvarem i kluba kartu... tada labai daug mano draugu buvo ten.. tai sekanti karta kai sutikau draugus, jie juokdamiesi sako - atrodai kaip su vaiku.. (be to as atrodau vyresne pora metu nei esu is tikruju, o jis priesingai - pora metu jaunesnis nei yra is tikruju... doh.gif ) Sako, tikrai tau jis netinka - nei vizualiai, nei dar kaip nors (na cia ju nuomone..), ir tu verta daug geresnio, uz kurio tu stovetum ir jaustumeisi kaip uz sienos.. tuomet gal bent jau svytetum.. g.gif
Tai kaip jaustis ir ka begalvoti, kai taip sneka ir paprasti draugai, pazistami.. ir labai geri ir artimi draugai sako - tu su juo ilgai nebusi...  schmoll.gif  .. ir seimos nariai - mums gerai kol tau gerai, bet manau tau cia dar ne paskutinis...  blink.gif  verysad.gif

Wasaby, panašiai aš jaučiuosi ir panaši mano draugių nuomonė... Klausyk, papasakojai čia apie cm, t.y. apie ŪGĮ, o kaip SMŪGIS? ax.gif Nes aš manau, kad nuo smūgio daugiau priklauso negu nuo ūgio. Jei to smūgio nėr, tai ir jauties ne itin švytinti... Ir klausais kitų nuomonės, nes savoji nuomonė tokia... g.gif ...su abejonėm... Kaip tau?
Atsakyti
Niekados neturejau artimu santykiu su mazesniu uz save vyru,tokie net netraukia schmoll.gif Prie zemesnio uz save vyro jauciuosi labai nepatogiai.O aukstesni,gerokai aukstesni,tai thumbup.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as prie tu 180 cm ugio. Ir man tenka susidurti su ta problema, kad dauguma sutiktu vyruku yra uz mane zemesni.
Kaip as jauciuosi salia tokiu vyruku, priklauso tik nuo ju paciu. Jei vyrukas salia manes jauciasi mazas, tai as salia jo irgi jauciuosi didele ir dramblota. Jis gali to net nesakyti, tiesiog is zmogaus elgesio matosi, kad jis jauciaisi nejaukiai ir kompleksuoja budamas su aukstesne mergina.
Bet jeigu vyrukui nusispjauti i tai, kas aukstesnis, kas zemesnis, ir jis pasitikinciai vedasi mane uz parankes isdidus kaip povas, tada as irgi jauciuosi puikiai ir nera jokiu problemu del ugiu skirtumo.
Atsakyti
na maniškis tai nėra mažesnis už mane, tai galiu kalbėti tik apie paprastus draugus pažįstamus, kurie žemesni už mane smile.gif
kaip aš jaučiuosi šalia žemesnio vyro, priklauso nuo to, kaip pats tas vyras jaučiasi biggrin.gif
štai prie vieno pažįstamo, kurio ūgis tikrai nėra įspūdingas, jaučiuosi thumbup.gif
o prie kito kažkaip nepatogiai unsure.gif nes jis pats save taip "pateikia" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo varliuz: 08 rugsėjo 2005 - 10:15
[koks tavo ir tavo vyro ugis
jei zemas,reikia papenet ir atsigaus
bet man nesigauna
Atsakyti
QUOTE(varliuz @ 2005 09 08, 11:15)
kaip aš jaučiuosi šalia žemesnio vyro, priklauso nuo to, kaip pats tas vyras jaučiasi  biggrin.gif

vat būtent, kad labai skirtingi jausmai, kaip jauties šalia savo vyro, žemesnio už tave, ir šiaip žemesnio vyro, su kuriuo turi bendrų reikalų.
Atsakyti
Maniskis tai uz mane zemesnis kokiais 6-8 cm...
Is pirmo jauciausi labai nepatogiai, bet paskui
kai pamilau ji tai kazkaip net nezinau ...
Zinoma pasakau jam uzsidek aukstesnius batus wink.gif ..
O del svetimu zmoniu turiu viena pazystama,
kuri mums tiesiai sviesiai pareiske, kad jaustusi
blogai jei jos vaikinas, vyras butu zemesnis uz ja ...
Bet tai jos reikalas... Maniskis savo ugi kompensuoja
protu... Mano mama irgi pradzioje sake kaip atrodai su juo !!!
Nes as esu stambi , auksta ir atrodau vyresne uz ji,
nors jis metais uz mane viresnis, atrodo 5 metais jaunesnis laugh.gif ..
Bet kai pamate kaip jis del manes stengiasi, koks jis protingas ,
tai kazkaip jau jos tas negatyvus poziuris visai isnyko...
Ir kaiminka su juo pabendravusi sako koks jis protingas, geras laugh.gif ..
Nu nezinau gal ir protingas, as matau jau ir neigiamas jo kai kurias savybes,
bet kazkaip myliu as ji ir ugis man jau pasidare ne toks svarbus
...
Atsakyti
Kai turi visus 184 cm (kaip as), tai naturalu kad dauguma vyru yra zemesni. Jei draugai, visiskai nieko pries, bet jei i kadrus taikydavo, tai schmoll.gif.

p.s. bet ir daug cia musu, aukstaugiu..
Atsakyti
Mano vyras uz mane pora cm mazesnis, bet jei as buciau smulki tai dar dar...o dabar as esu stambi moteriske tai nors tiek kad jis 7m vyresnis nes kitaip tai nzn kaip jausciausi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salva @ 2005 09 07, 10:17)
Wasaby, panašiai aš jaučiuosi ir panaši mano draugių nuomonė... Klausyk, papasakojai čia apie cm, t.y. apie ŪGĮ, o kaip SMŪGIS?   ax.gif  Nes aš manau, kad nuo smūgio daugiau priklauso negu nuo ūgio. Jei to smūgio nėr, tai ir jauties ne itin švytinti... Ir klausais kitų nuomonės, nes savoji nuomonė tokia... g.gif ...su abejonėm... Kaip tau?

Salva, niu zinok SMUGIU tikrai skustis negaliu.. priesingai.. viskas labai gerai su juo lovoj thumbup.gif jis mane irgi giria, sako kad esu puiki.. ax.gif o del spindesio nebuvimo, tai cia tikriausiai kaltas nuo seno likes "o ka kiti pasakys"... doh.gif protu suvokiu ir zinau, kad visiems yra dzin... jei nores, tai ras ir taip prie ko prisikabinti ir apkalbeti... bet nu wa.. kartais kazkoks kvailas jausmas ir sioks toks kompleksas.. nors gatveje visada einame susikibe rankutemis ir aukstai pakelta galva mirksiukas.gif
O tai ka tu tada draugems?
Kiek laiko jus jau kartu ir kaip tu i tai reaguoji? ar tai itakoja jusu santykiams?
asmeniskai man tas ugis tikrai neturi reiksmes.. bet tik kai iseinu i zmones.. nieko negaliu sau padaryti.. verysad.gif bet kadangi ji labai labai myliu wub.gif jis man labai artimas sielos zmogutis yra, manau tas kvailas kompleksas isnyks kaip dumas... drinks_cheers.gif
tiesiog niekada nesu turejusi uz save mazesnio vaikino.. del to jauciuosi taip idomiai.. isvysiu as ta kliuti, nes labai noriu buti su juo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wasaby: 29 rugsėjo 2005 - 13:47
Reikia pripazinti kad lietuviai yra lig siol dar labai konservatyvi tauta. Vis bijoma to, kad panele bus auktesne uz vaikinuka... Stai paziurekite i italus (visiskai nusispjaut, kad vyrukas panelei iki peties mirksiukas.gif ).
Man visai patinka I. Valinskienes duetas su Deiviu, abu scenoje atrodo yra labai atsipalaidave, be to kiek teko ja matyti scenoje tai ji dazniausiai buna aukstesne uz savo partnerius (idomu koks jos ugis?)...
Atsakyti
mano pirmoji simpatija buvo nedidelio ugio. labai nesmagiai jausdavausi kartu, vis norisi kuprintis, vis ziuri kad batai nebutu ant kulnu doh.gif ..bet velgi..zmogus jis labai nuostabus, svelnus toks katinukas, rupestingas. Susitinkam vis netiketai, abu eidami per gyvenima, ir vis neitikeciausiose vietose. jis vis linksta prie manes, noretu draugauti ( cia dar pries dabartini), o man vis tas ugis gyvenimo neduoda ax.gif net jai uz ranku susiimam, jo pirstukai tokie maziukai, trumpuciukai, o mano ilgi kaip giltines (issitempe pianina bebarskinant), pedutes tokios mazos..bet ir vel..viskas miniatiuriska, bet sirdis be ribu ir matmenu...
vis prisimenu ji ir daznai sapnuoju..galbut padariau gyvenime klaida, kad ugi isstaciau auksciau uz siela, bet.... gyvenimas parodys... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo primavera: 23 spalio 2005 - 14:28