QUOTE(Wasaby @ 2005 09 07, 09:31)
o as vis dar stengiuosi atsikratyti sito komplekso...
As 178cm, o maniskis keliais cm zemesnis... tai kai uzsidedu savo megstamiausius batukus ant aukstu kablu..
.. pati atrodau kaip smilga (del sito jau senai nebekompleksuoju), o salia jo - kaip mama...
Viena vakara nuvarem i kluba kartu... tada labai daug mano draugu buvo ten.. tai sekanti karta kai sutikau draugus, jie juokdamiesi sako - atrodai kaip su vaiku.. (be to as atrodau vyresne pora metu nei esu is tikruju, o jis priesingai - pora metu jaunesnis nei yra is tikruju...
) Sako, tikrai tau jis netinka - nei vizualiai, nei dar kaip nors (na cia ju nuomone..), ir tu verta daug geresnio, uz kurio tu stovetum ir jaustumeisi kaip uz sienos.. tuomet gal bent jau svytetum..
Tai kaip jaustis ir ka begalvoti, kai taip sneka ir paprasti draugai, pazistami.. ir labai geri ir artimi draugai sako - tu su juo ilgai nebusi...
.. ir seimos nariai - mums gerai kol tau gerai, bet manau tau cia dar ne paskutinis...

Viena vakara nuvarem i kluba kartu... tada labai daug mano draugu buvo ten.. tai sekanti karta kai sutikau draugus, jie juokdamiesi sako - atrodai kaip su vaiku.. (be to as atrodau vyresne pora metu nei esu is tikruju, o jis priesingai - pora metu jaunesnis nei yra is tikruju...

Tai kaip jaustis ir ka begalvoti, kai taip sneka ir paprasti draugai, pazistami.. ir labai geri ir artimi draugai sako - tu su juo ilgai nebusi...

Wasaby, panašiai aš jaučiuosi ir panaši mano draugių nuomonė... Klausyk, papasakojai čia apie cm, t.y. apie ŪGĮ, o kaip SMŪGIS?